Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Sikring mod identitetstyveri

Pludselig får du regninger for varer, du ikke har bestilt. Eller post, som du venter på, dukker aldrig op. Det kan være tegn på, at du har været udsat for identitetstyveri. Der er hjælp at hente med GF's identitetstyveri.

Ifølge myndighederne er identitetstyveri et stigende problem, og flere og flere danskere får misbrugt deres personoplysninger. Din bil, dit pas og dit kørekort kan erstattes med nyt, men DU kan ikke erstattes - for der findes kun en af dig!

Du lægger spor af dig selv alle steder via din mobil og computer. Din identitet kan blive stjålet, mens du læser dette. Den kan blive videresolgt, og misbruget begynder måske først om mange måneder eller år. Du kan gøre meget for at forebygge identitetstyveri, men er tyveriet først sket, så er du som offer ofte overladt til dig selv.

Læs også GF's gode råd til, hvordan du forebygger identitetstyveri

Det kræver tid at rydde op efter identitetstyveri
Hvis du bliver udsat for identitetstyveri, står du ofte over for mange timers arbejde med at rede trådene ud. Erfaringer fra England viser, at det i gennemsnit  tager 467 dage at opdage et identitetstyveri - og det kan tage op til et par år at rydde op i. Med dækningen identitetstyveri kan du overlade håndteringen af sagen til GF, og du slipper for at bruge tid og kræfter på det.

Identitetstyveri er en del af GF's indboforsikring. Er du allerede GF-medlem med indboforsikring, så har du automatisk identitetstyveri og skal ikke foretage dig noget for at få dækningen.

Identitetstyveri hos GF giver dig:
  • Et sted du kan henvende dig, hvis du får mistanke eller konstaterer, at misbruget har fundet sted.
  • Information om hvilke tiltag, der skal sættes i gang her og nu for at begrænse yderligere misbrug, fx spærring af netbank og bankkonti, anmeldelse til politiet, kontakt til RKI og debitorregister.
  • Hjælp til at opdage eventuelle hændelser.
  • Oprydning, herunder fx afvisning af uretmæssige pengekrav.
  • Hjælp til at reetablere din kreditværdighed. 
  • Juridisk rådgivning og assistance fra advokater med identitetstyveri som speciale.
  • Dækning af udgifter og sagsomkostninger.

Bliv ringet op of få svar på dine spørgsmål
Vil du vide mere om GF's identitetstyveri? Hvordan du er dækket? Hvordan du kan forebygge identitetstyveri? Har du en mistanke om, at din identitet bliver misbrugt? Er du det mindste i tvivl?

Ring mig op

Ingen gebyrer på elektronisk betaling
Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 

Så nemt flytter du dine forsikringer over til os
Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Identitetstyveri er, når personlige oplysninger bliver stjålet og/eller misbrugt. Det kan fx være for at købe ting eller for at optage lån i en andens navn.