Forsikringer for alle

Bilforsikring med overskudsdeling

Hos GF har vi en bilforsikring, der passer til dig og dine behov uanset, hvilken bil du har. Din forsikring bliver billigere for hvert år, du kører uden skader, indtil du når sidste og billigste pristrin. Se her, hvordan du vælger den rette forsikring til din bil.

Hvad dækker en bilforsikring?

En bilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting. De fleste vælger at tilføje enten kasko eller delkasko:

Ansvarsforsikring: Er lovpligtig at have som bilejer, og den dækker kun skader på andre og deres ting.

Delkasko: Dækker de fleste skader, som kan opstå, når du ikke kører i bilen, fx tyveri, tyveriforsøg, nedstyrtende genstand, brand og glasskader.

Kasko: Dækker din bil hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i forbindelse med et færdselsuheld. Kaskoforsikringen dækker også brand, hærværk og glasskade. Du får også SOS-redningsforsikring, så du kan få hjælp, når du kører i udlandet. 

 

 

Udover den lovpligtige ansvarsforsikring som kan suppleres med kasko eller delkasko, er det muligt at vælge forskellige tilvalgsdækninger til din forsikring af din bil. Det betyder også, at det er individuelt, hvad en bilforsikring dækker, fordi den er tilpasset efter dine behov.

De præcise vilkår for forsikringen til din bil kan du se i forsikringsbetingelserne.

Få tilbud på bilforsikring

Besøg prisberegneren

Kom i gear, find din bilforsikring pris og bliv sikker bag rattet med en forsikring til din bil hos GF Forsikring

Fordele med en bilforsikring hos GF

Det betaler sig at køre ordentligt, men uanset om uheldet er ude eller ej, får du disse fordele med GF’s bilforsikring:

  • Billigere bilforsikring for hvert år du kører skadefrit, indtil du når sluttrinnet
  • Gratis reparation af stenslag i forruden, når du har kaskoforsikring eller delkaskoforsikring

Der er flere fordele ved at bruge de værksteder, som GF samarbejder med. Du får en gratis lånebil under reparationen, vask og støvsugning af din bil, samt et ekstra års garanti på reparationen.

  • Overskudsdeling gør prisen på forsikringen til din bil billigere, da du får del i overskuddet, når årets skader
      er gjort op
  • Du får del i overskuddet, selvom du har haft en skade
  • Hvis du skifter bil - har køberen ansvaret for at afmelde eller omregistrere bilen. Når vi modtager besked fra SKAT om dette, ophører din gamle bilforsikring helt automatisk. Efterfølgende vil din nye bilforsikring blive oprettet med udgangspunkt i de samme dækninger, som på din tidligere police, hvis vi ikke hører fra dig.

Vi opfordrer altid til at du kontakter os i forbindelse med bilskifte, så din bilforsikring kan blive tilpasset dine behov.

 
Vil du høre mere om dine fordele, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere.

 

Find din rigtige forsikring til din elbil, og få den bedst passende bilforsikring pris hos GF Forsikring

Vælg den rette bilforsikring

Når du skal vælge din bilforsikring, skal den passe til de ønsker og behov, du har. Der er tre ting, du gerne skal overveje, inden du vælger en forsikring til din bil:

1. Din bils værdi
2. Dit årlige kørselsforbrug
3. Hvilken dækning ønsker du: Kun den lovpligtige ansvarsdækning, delkasko eller kaskodækning og eventuelle tilvalgsdækninger?

Du skal som minimum altid vælge den lovpligtige ansvarsforsikring, men hvis din bil har en høj værdi, anbefaler vi, at du supplerer med en kaskoforsikring. Det er også ofte et krav, hvis du har lånt penge til at købe bilen.Hvis din bil er af ældre dato, men har en stor praktisk betydning, så er en delkaskoforsikring måske den rigtige løsning.

Kører du mange kilometer om året, anbefaler vi, at du overvejer at supplere din bilforsikring med tilvalgsdækninger. På den måde sikrer du, at du altid er godt kørende, hvis uheldet er ude. Du kan selvfølgelig også opgradere med tilvalgsdækninger, selvom du kører knap så mange kilometer om året.

Mulighed for at opgradere din bilforsikring

For langt de fleste er bilen en væsentlig post i budgettet. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet en dag er ude. Derfor tilbyder vi hos GF en række tilvalgsdækninger, som du kan supplere din bilforsikring med. Med tilvalgsdækningerne kan du have ro i maven og få fuldt udbytte af din bil, og du undgår at komme i klemme imellem uforudsete udgifter:

Friskade: Friskade sikrer, at du ikke skal betale selvrisiko ved blandt andet brandskader på din bil, hvis bilen bliver stjålet eller hvis du påkører et dyr

Udvidet glas: Bliver din bils glas udsat for en skade, bliver du ikke opkrævet nogen selvrisiko, hvis glasset kan repareres. Skal glasset udskiftes, opkræves du en fast, lav selvrisiko.

Førerplads: Når du har valgt førerplads, så er du som fører af bilen sikret ved solouheld under kørsel, og ved ind- og udstigning, hvis du ikke kan få erstatning fra anden side fx en arbejdsskadeforsikring. Førerplads dækker blandt andet varigt men, erhvervsevnetab og tabt arbejdsfortjeneste.

Autoulykke: Kører du meget, eller kører du ofte med passagerer i bilen, fx børn og familie? Så kan du med GF’s autoulykke sikre dig selv og op til otte medpassagerer ekstra godt, hvis I bliver involveret i et færdselsuheld.

Parkeringsskade: Det er rigtig irriterende at få en skade på parkeringspladsen. Med tilvalgsdækningen parkeringsskade undgår du at skulle betale selvrisiko fx hvis en anden bakker ind i din bil og efterlader en bule, eller hvis en indkøbsvogn eller en bildør laver en grim ridse. For at få dækning skal der være tale om ukendt modpart, og din bil skal holde lovligt parkeret.

Værdiforringelse: Vælger du tilvalgsdækningen værdiforringelse, bliver du kompenseret for et eventuelt værditab i bilens salgsværdi ved en større skade.

Bilafsavn: Hvis din bil bliver stjålet, er du med tilvalgsdækningen bilafsavn sikret et fast beløb i op til 28 dage til leje af en bil, indtil du får købt en ny bil eller dukker op igen. I tilfælde af, at bilen bliver totalskadet, udbetales et engangsbeløb.

Leasingpakke: Hvis du leaser bil, kan GF’s leasingpakke sikre dig mod økonomiske overraskelser som fx loft over de eventuelle udgifter, som kan komme, når bilen afleveres. Vi dækker også den del af førstegangsydelsen, som leasingselskabet ikke dækker, i de første 12 måneder af leasingperioden, hvis din leasede bil bliver totalskadet eller ikke bliver fundet efter tyveri. Leasingpakke kan vælges hvis du også har tilvalgt friskade.

Selvrisikosikring for ung fører:  Låner du af og til din bil ud til en ung bilist under 26 år? Så er dette tilvalg en god ide, for så undgår du den ekstra selvrisiko, der normalt gælder ved skader, når bilen er lånt ud til en fører under 26 år.

 

 

Vil du høre mere om fordelene ved en bilforsikring hos GF, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere.

Vil du gerne finde sikre dine børn en billig forsikring til deres bil? I GF Forsikring hjælper vi dig og dit barn med at opnå titlen som superelitebillist og dermed en billigere bilforsikring pris

Superelitebarn

Lad dine børn eller børnebørn optjene anciennitet i din bil. Som superelitebilist i GF får du eksklusivt adgang til at tegne tilvalgsdækningen superelitebarn. Superelitebarn giver mulighed for at optjene op til fem års anciennitet for børn og børnebørn under 26 år. Ancienniteten kan give adgang til en billigere bilforsikring i GF. Med superelitebarn slipper du samtidig for den ekstra selvrisiko, der gælder ved udlån til personer under 26 år

Læs mere om superelitebarn - billig bilforsikring til unge

Billigere bilforsikring år for år 

Når du tegner din bilforsikring hos GF, bliver du tildelt et pristrin. Det pristrin, du bliver tildelt, er beregnet ud fra en række forskellige parametre. Dem vil vi ikke gå i detaljer med her, men kort sagt afhænger dit pristrin af, hvor mange år du har kørt bil i dit eget navn uden skader. Er du ny i trafikken, starter du på pristrin 3 ud af 9 trin.

For hvert år du kører skadefrit, rykker du et pristrin op, indtil du ender på pristrin 9, som er det billigste pristrin. Du bliver tildelt titlen superelitebilist efter 6 år uden skader, som giver adgang til særlige fordele.

Hvis du er uheldig og får en skade, bliver du stående på dit nuværende pristrin et år, derefter rykker du igen opad mod et billigere pristrin. Selvom du får en skade, får du stadig del i årets overskud, der kan gøre prisen på din bilforsikring endnu billigere.

Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på din bilforsikring afhænger af, hvilken forsikring du vælger. Nøjes du med den lovpligtige ansvarsforsikring, er prisen billigere, end hvis du vælger en bilforsikring med kaskodækning. Samtidig har dine eventuelle valg af tilvalgsdækninger også betydning for prisen på forsikringen til din bil. 

Derudover beregner vi bl.a. prisen ud fra de individuelle forhold, der gælder for bilmærke og din anciennitet som billist.

Ønsker du en nøjagtig pris på din forsikringen til din bil, kan du prøve vores prisberegner:

Besøg prisberegneren

 

Ændringer i kørselsforbruget påvirker prisen

Dit kørselsforbrug har indflydelse på prisen på din bilforsikring. Forsikringens pris afhænger nemlig af, hvor mange kilometer du kører årligt. Du vil derfor opleve, at prisen kan stige eller falde, hvis dit kørselsforbrug ændrer sig – og det skal du huske at give GF besked om, hvis det gør.

Et godt råd er, at du får et overblik over dit årlige kørselsforbrug ved at tjekke dine gamle værkstedsregninger, hvor bilens kilometerantal ofte står noteret. Alternativt står kilometerantallet noteret på bilens synsrapport, hvis bilen har været gennem syn.

En forsikring til jeres bil hos GF Forsikring dækker ikke kun familebilen, hvis uheldet er ude - den kommer også med en række fordele og en god bilforsikring pris

Hvad dækker en bilforsikring ikke?

Der er skader, som en bilforsikring ikke dækker, selvom du har en forsikring til din bil med kaskodækning. Det er primært skader, der skyldes mekaniske fejl fra bilfabrikanten, eller skader, der kunne have været undgået med større omtanke. Det kan fx være: 

• Påfyldning af forkert brændstof
• Skader der sker, fordi bilen er udlejet
• Bilen er ulovlig at benytte, da den fx har nedslidte dæk
• Føreren er påvirket af alkohol, medicin eller lignende

Du kan downloade de gældende forsikringsbetingelser på siden her og se præcist, hvad bilforsikringen dækker og ikke dækker for nye medlemmer.

Vær opmærksom på, at der kan gælde andre betingelser for din bilforsikring, hvis du allerede er medlem hos GF i forvejen. Betingelserne afhænger nemlig af, hvornår du har tegnet forsikringen til din bil. Du kan til enhver tid se dine gældende forsikringsbetingelser på MitGF.

 
Bilforsikring til elbil og plug-in hybridbil
   

Sikker bag rattet

To gratis køretimer hos en kørelærer

Som medlem i GF kan du få to gratis køretimer hos en lokal kørelærer, hvis du bliver involveret i et trafikuheld.

Vi kalder medlemsfordelen for ’Sikker bag rattet’. Det er et frivilligt tilbud til alle vores medlemmer, fordi vi ved, at et trafikuheld er en grim oplevelse.Du kan gøre brug af medlemsfordelen Sikker bag rattet i indtil tre måneder efter, at du har været involveret i et trafikuheld, og vi skelner ikke mellem, om du var fører eller passager i bilen, da ulykken skete.

Sikker bag rattet gælder for alle, der er medlem i GF Forsikring. Superelitebarn, dvs. barn af et medlem, som kører i medlemmets bil, har også glæde af fordelen.

Sådan får du glæde af Sikker bag rattet

 

 

Vil du høre mere om fordelene ved en bilforsikring hos GF, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere.

Rødt og grønt kort

Når du har kasko- eller delkaskoforsikring på din bil, så er du samtidig sikret vejhjælp, hvis du kører galt eller i stå i udlandet. For at kunne gøre brug af denne vejhjælp skal du sørge for at have det røde kort med på ferien, hvor der bl.a. står telefonnummer til SOS International, som står for ordningen. 

GF’s bilforsikring er god at have på ferien. Det kræver blot, at du har en kaskodækning. Og med den følger SOS-redningsforsikring.

Godt at vide om grønt kort

Grundet krigen i Ukraine, er Rusland og Belarus (Hviderusland) ikke længere en del af ordningen for de grønne forsikringskort pr. 1/6-2023. Det betyder, at når du i dag bestiller et grønt kort hos os, er det med udløb pr. 31/5-2023.

Derfor anbefaler vi, at du får et nyt grønt kort efter den 1/6-2023, så du kan køre på sommerferie med et grønt kort, der er det nyeste og gældende.

Få det grønne kort her

Kom afsted med de rigtige kort

Det er ikke nødvendigt at medbringe rødt kort og et grønt kort på din bilferie i udlandet.

Det røde kort er vejhjælp på stedet, og det kan du både have med i fysisk format eller via en app.

Det grønne kort er bevis på, at din bil er ansvarsforsikret, og i mange lande kan det tjekkes via bilens nummerplade. Visse lande kræver dog stadig en fysisk udgave af det grønne kort, læs mere om dette i linket nedenfor.

Kører du med campingvogn, trailer eller camplet, så er den også dækket af bilens ansvarsforsikring.
SOS International hjælper med vejhjælp på stedet, bugsering til værksted, lejebil osv.

 

Læs mere om rødt og grønt kort

 

Hos GF betaler det sig at køre godt. Jo færre skader, der er anmeldt i årets løb, jo billigere bliver din forsikring nemlig.

Hvordan det? 

GF adskiller sig fra de andre på et vigtigt område: Vi har forsikringsklubber fordelt over hele landet.

Din forsikringsklub har sit eget bilskaderegnskab, og hvis det giver overskud, bliver det fordelt mellem dig og de øvrige medlemmer af klubben i form af en billigere bilforsikring. Vi trækker nemlig overskuddet fra i din pris for det kommende år. 

Så når du tegner bilforsikring hos os, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Dit klubtilhørsforhold afhænger af hvor du bor, arbejder eller hvad du arbejder med.

Du får del i overskuddet

Selv om du har været uheldig i årets løb og haft en skade, så får du alligevel del i årets overskud. Og skulle der et enkelt år være underskud i forsikringsklubben, mærker du ikke til det. 

Vær opmærksom på, at hvis du er omfattet af en af vores partneraftaler, kan der gælde andre regler for dig mht. samlerabat og overskudsdeling. Kontakt os på tlf. 70 13 80 80 og hør mere.

Med forsikring til din bil, samt en god bilforsikring pris, hjælper GF Forsikring dig til at komme hurtigt på farten igen, når skaden er sket.

Anmeld en skade på bilforsikringen

Det er aldrig rart at få en skade. Til gengæld er det trygt at vide, at du hos GF nemt kan anmelde en skade på din bilforsikring. Vi hjælper dig med at komme hurtigst muligt på farten igen.

Står du i udlandet og har akut brug for vejhjælp på din kaskoforsikring, kan du kontakte SOS på telefon
+45 70 10 50 52.

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte os alle hverdage kl. 8.30 – 16.00 på telefon 
72 24 42 50.

Du kan også sende en mail til bilskade@gfforsikring.dk.

Vi klarer det hele for dig

Ønsker du en bilforsikring med overskudsdeling hos GF, skal du ikke løfte en finger. Du skal blot koncentrere dig om at holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Imens sørger vi for at opsige dine nuværende policer hos dit gamle selskab, og vi ordner samtidig alt papirarbejdet for dig.

Kør forsigtigt!

 

 

Prisen på en bilforsikring afhænger blandt andet af, hvordan du sammensætter din forsikring. Derudover beregner vi prisen ud fra de individuelle forhold, der gælder for bilmærke, årgang og din anciennitet som bilist. Beregn prisen på bilforsikring

En bilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller andres ting. De fleste tilføjer en kaskoforsikring, som dækker skader efter fx trafikuheld, tyveri eller hærværk. Derudover kan du tilpasse med flere forskellige tilvalg, så du er dækket, som det passer dig bedst.

Hos GF Forsikring bliver din bilforsikring billigere for hvert år, du kører skadesfrit, indtil du bliver elitebilist. Vi har overskudsdeling, som er din sikkerhed for, at du ikke betaler for meget for din forsikring.

Du bliver elitebilist, når du har haft 5 skadefri år. Efter 6 skadefri år bliver du superelitebilist og har mulighed for at nyde godt af de mange fordele. Se på din police, om du har adgang til fordelene.

Vi beregner prisen på din ansvarsforsikring ud fra de individuelle forhold, der gælder for din bil og for dig som bilist. Beregn pris på ansvarsforsikring

En kaskoforsikring dækker skader på din bil som følge af fx færdselsuheld, tyveri eller hærværk.

Vi beregner prisen på en kaskoforsikring ud fra de individuelle forhold, der gælder for din bil og dig som bilist. Beregn pris på bilforsikring

Autohjælpen omfatter det forsikrede køretøj under 3500 kg totalvægt, inklusive eventuelt efterspændt lovligt påhængskøretøj, fx campingvogn og trailer, uanset om påhængskøretøjet er ejet, lejet eller lånt. Læs mere og få et samlet overblik på her.