Forsikringer for alle

Bilforsikring med individuel dækning

Få en bilforsikring, der passer til dine behov, uanset om din bil kører på benzin, diesel, el eller er en hybrid. Med vores bilforsikring bliver du mere end godt kørende - for du får ovenikøbet mange medlemsfordele, overskudsdeling og en billigere forsikring for hvert år, du kører skadefrit, indtil du når det billigste pristrin.

Hvad dækker en bilforsikring?

Din bilforsikring skal som minimum bestå af den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting. De fleste vælger dog at tilføje enten kasko eller delkasko.

Ansvarsforsikring: Er lovpligtig at have som bilejer, og den dækker kun skader på andre og deres ting.

Delkasko: Dækker de fleste skader, som kan opstå, når du ikke kører i bilen, fx tyveri, tyveriforsøg, nedstyrtende genstand, brand og glasskader.

Kasko: Dækker din bil hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i forbindelse med et færdselsuheld. Kaskoforsikringen dækker også brand, hærværk og glasskade. Du får også SOS-redningsforsikring, så du kan få hjælp, når du kører i udlandet. note

 

 

Hvilken bilforsikring skal jeg vælge?

Om du bør vælge ansvar, delkasko eller kasko, afhænger af din bil og dit årlige kørselsforbrug. Derudover er det desuden værd at overveje, om du har behov for tilvalgsdækninger, som sikrer, at du bliver bedst muligt kørende igen, hvis uheldet er ude.

De præcise vilkår for forsikringen til din bil kan du se i forsikringsbetingelserne.

 

Få tilbud på bilforsikring

Besøg prisberegneren

Kom i gear, find din bilforsikring pris og bliv sikker bag rattet med en forsikring til din bil hos GF Forsikring

Fordele med en bilforsikring hos GF

Det betaler sig at køre ordentligt, men uanset om uheldet er ude eller ej, får du disse fordele med GF’s bilforsikring

✓ Individuel dækning og pris

✓ Et ekstra års garanti på reparationen

✓ Vask og støvsugning, når din bil repareres

✓ Gratis reparation af stenslag i forruden, hvis du har kasko eller delkasko

✓ Gratis lånebil når din bil skal repareres - på værksteder GF samarbejder med

✓ Billigere pris for hvert år, du kører skadefrit, indtil når du det billigste pristrin

✓ Superelitebilist efter 6 år uden skader, som giver adgang til yderlige fordele

✓ Sikker bag rattet, som giver to gratis køretimer, hvis du bliver involveret i et uheld

✓ Overskudsdeling gør prisen billigere, da du får del i overskuddet, når årets skader er gjort op – og du får stadig del i overskuddet, selvom du har haft en skade.

Vil du høre mere om dine fordele, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere.  

 

Overskudsdeling

Få del i overskuddet

GF er medlemsejet, og vi deler overskuddet med vores medlemmer. Det sker i form af en rabat, vi trækker fra prisen på dine forsikringer, hver gang du betaler dem.

Samlerabat

10 % i samlerabat

Når du køber minimum 3 private forsikringer i GF, får du 10 % i samlerabat (gælder ikke bil-, veteranforsikring og GF Lønsikring).

Medlemsfordele

Særlige fordele for 0 kr.

Som medlem i GF får du adgang til lokale fordele i din GF-klub samt særlige medlemsfordele. Fx fri adgang til Læge 365 – online læge alle dage året rundt.

Tilpas din bilforsikring med tilvalg

For langt de fleste er bilen en væsentlig post i budgettet, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet en dag er ude. Derfor tilbyder vi en række forskellige tilvalgsdækninger, som du kan supplere med. Vores tilvalgsdækninger giver dig ro i maven, da du kan skræddersy din forsikring, så du undgår at blive ramt af uforudsete udgifter:

Friskade: Undgå at betale selvrisiko ved blandt andet brandskader, tyveri eller ved påkørsel af et dyr.

Førerplads: Dækker varigt mén, tab af erhvervsevne og tabt arbejdsfortjeneste ved solouheld under kørsel og ved ind- og udstigning, i tilfælde hvor du ikke kan få erstatning fra anden side som fx en arbejdsskadeforsikring. Læs mere om førerpladsdækning

Udvidet glas: Slip for at betale selvrisiko, hvis glasset kan repareres. Skal glasset udskiftes, opkræves du en fast, lav selvrisiko.

Autoulykke: Sikrer dig selv og op til otte medpassagerer ekstra godt, hvis I bliver involveret i et uheld. Det kan især være værd at overveje, hvis du kører meget eller ofte har børn med i bilen.

Parkeringsskade: Undgå at betale selvrisiko, hvis du enten får en bule eller ridser i lakken af ukendt modpart. Tilvalget dækker kun, hvis bilen holder lovligt parkeret.

Værdiforringelse: Bliv kompenseret for et eventuelt værditab i bilens salgsværdi ved en større skade.

Bilafsavn: Vær sikret et fast beløb i op til 28 dage til leje af en bil, hvis du enten venter på reparation eller skal erhverve ny bil som følge af tyveri eller totalskade.

Leasingpakke: Undgå økonomiske overraskelser som fx loft over de udgifter, der kan opstå, når leasingbilen afleveres. Dækker også den del af førstegangsydelsen, som leasingselskabet ikke dækker det første år af leasingperioden, hvis bilen bliver totalskadet eller ikke bliver fundet efter tyveri. Tilvalget kræver, at du har friskade.

Selvrisikosikring for ung fører: Slip for at betale en ekstra selvrisiko, som gælder for skader, der er forårsaget af en ung fører under 26 år, hvis du har lånt bilen ud.

Superelitebarn: Lad dine børn eller børnebørn optjene op til fem års anciennitet i din bil, hvis de er under 26 år. Det giver dem mulighed for selv at tegne en billigere forsikring på sigt. Tilvalget indeholder også selvrisikosikring for ung fører. Læs om bilforsikring til unge

Vil du gerne finde sikre dine børn en billig forsikring til deres bil? I GF Forsikring hjælper vi dig og dit barn med at opnå titlen som superelitebillist og dermed en billigere bilforsikring pris

Har du elbil, hybridbil eller plugin-hybrid?

Du kan sammensætte din bilforsikring til en elbil, plug-in eller hybridbil på samme måde, som du kan med en bil, der kører på benzin eller diesel.

✓ Ladekabel er dækket uden selvrisiko

✓ Autohjælp gennem din lokale GF-klub

✓ SOS-redningsforsikring, når du kører i udlandet

✓ Ladeboksen er dækket af din husforsikring hos GF uden selvrisiko

✓ Skader på både bil og batteri ved uheld, hvis du har tilvalgt kaskodækning.

Mange tror fejlagtigt, at det er dyrere at forsikre en elbil eller hybridbil, men sådan er det ikke nødvendigvis. Ligesom med en bil, der kører på benzin eller diesel, er der forskel på, om du har en bil med alt i sikkerhedsudstyr, en praktisk bybil eller hurtig sportsvogn.

Se mere om forsikring af el- og hybridbiler

Hvad koster en bilforsikring?

Din pris afhænger af, hvordan du sammensætter din forsikring. Vælger du kun den lovpligtige ansvarsforsikring, vil prisen være billigere, end hvis du også vælger kaskodækning og andre eventuelle tilvalgsdækninger. Derudover beregner vi prisen ud fra individuelle forhold som bilmærke og din anciennitet som bilist.

Få et uforpligtende tilbud

 

Hvad dækker bilforsikringen ikke?

Der er skader, som en bilforsikring ikke dækker, selvom du har kaskodækning. Det er primært skader, som skyldes mekaniske fejl, eller skader, der kunne være undgået med større omtanke. Det kan fx være:

✓ Påfyldning af forkert brændstof

✓ Skader, der opstår i forbindelse med udlejning af bilen

✓ Føreren er påvirket af alkohol, narkotika eller lignende

Det betaler sig at køre skadesfrit

Når du får en bilforsikring hos GF, bliver du tildelt et pristrin. Det pristrin, du bliver tildelt, er beregnet ud fra forskellige faktorer, som fx hvor mange år du har kørt bil i dit eget navn uden skader. Er du ny i trafikken, starter du på pristrin 3 ud af 9.

For hvert år du kører skadefrit, rykker du et pristrin op, indtil du ender på pristrin 9, der er det billigste pristrin. Derudover bliver du Superelitebilist efter 6 år uden skader, der giver eksklusiv adgang til tilvalgsdækningen Superelitebarn.

Du får også del i vores overskudsdeling. Overskudsdeling gør, at dine forsikringer bliver billigere jo færre skader, der er anmeldt i løbet af året – og skulle du være uheldig og få en skade, får du alligevel del i årets overskud.

Læs mere om overskudsdeling

Sikker bag rattet

Bliver du involveret i en ulykke, kan du få to gratis køretimer hos en lokal kørelærer. Vi kalder medlemsfordelen for ’Sikker bag rattet’, som er et frivilligt tilbud til alle medlemmer, fordi vi ved, at et trafikuheld er en grim oplevelse.

 

 

Du kan gøre brug af Sikker bag rattet op til tre måneder efter, at du har været involveret i et trafikuheld. Medlemsfordelen gælder for alle, der er medlem i GF – og vi skelner ikke mellem, om du var fører eller passager.

Sådan får du glæde af Sikker bag rattet

Med forsikring til din bil, samt en god bilforsikring pris, hjælper GF Forsikring dig til at komme hurtigt på farten igen, når skaden er sket.

Anmeld en skade på din bil

Det er aldrig rart at få en skade på bilen. Til gengæld er det rart at vide, at du hos GF altid kan anmelde din skade nemt og hurtigt, så du hurtigst muligt kan komme på farten igen.

Står du i udlandet og har akut brug for vejhjælp, kan du via din kaskoforsikring kontakte SOS på telefon +45 70 10 50 52.

 

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte os alle hverdage kl. 8.30 – 16.00 på telefon 

72 24 42 50. Du kan også sende en mail til bilskade@gfforsikring.dk

Ja, hvis du har kaskoforsikring på din bil, kan du aftale tid med et værksted (se her, hvilke værksteder, vi samarbejder med). Husk at oplyse værkstedet om, at du er forsikret ved os.

Værkstedet kontakter herefter en taksator fra Taksatorringen, som opgør skaden på din bil.

Det kan du i øjeblikket kun ved at ringe til os.

Hvis vi mangler yderligere oplysninger fra dig, vil vi kontakte dig telefonisk. Vi ringer ikke altid.

Hvis vi har behov for at tale med dig, efter du har anlagt din skade, kan der godt gå lidt tid, før vi ringer, afhængig af travlheden i GF Skadehjælp. Der kan også være længere behandlingstid, hvis det er en skade på modparts køretøj, eller hvis politiet er involveret.

Når der er nyt i din skade, vil vi kontakte dig enten pr. telefon eller mail/e-boks.

Når du modtager en opkrævning på din selvrisiko, har du mulighed for at lave en afdragsordning med os eller udskyde betalingen, hvis du ikke har mulighed for at betale det hele på én gang.

Der bliver pålagt et opkrævningsgebyr på 30 kr. pr. gang, hvis du vælger at lave en afdragsordning hos os.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 72 24 42 50 eller på mail: bilskade@gfforsikring.dk, for at høre nærmere om det.

Det er altid en uvildig taksator som vurderer modpartens skade. Det er for at sikre sig, at det kun er den skade, som du har forvoldt, der bliver repareret.

Selvom du har haft en skade, vil du beholde dit nuværende præmietrin et år ekstra. Er du elitebilist hos os, vil du forsat beholde den status.

Du skal ikke udfylde en skadesanmeldelse, hvis du har en glasskade på din bil. Du skal blot book tid på et værksted/autoglarmester, så klarer de resten for dig. Husk at oplyse værkstedet, at du er forsikret i GF.

Hvis du vil se hvilke autoglarmestre, vi har samarbejde med, kan du klikke på dette link

Du behøver ikke at anmelde skaden lige med det samme. Jo før du anmelder skaden, jo hurtigere kan vi begynde at behandle den og give dig et svar.

Du kan anmelde din skade online her

Når vi har modtaget din anmeldelse, får du en mail fra os om det videre forløb.

Inden afrejse. Medbring Rødt kort (download app) og en international anmeldelsesblanket.
for anmeldelsesblanket se Når udenlandsk motorkøretøj er involveret i uheld - se hvad du skal gøre - DFIM

Hvis uheldet sker. Det er altid vigtigt, at få flest mulige oplysninger om modparten. Tag gerne billeder af modpartens forsikringspapirer, det grønne kort og modpartens ID (pas eller kørekort) samt billeder af begge biler og deres skader. Hvis der er vidner, så sikre dig disses navne og kontaktoplysninger (telefonnummer og evt. mailadresse). Udfyld den internationale anmeldelsesblanket eller lav andet dokument med skitse og forklaring, som underskrives af begge parter.

 

Bliv godt kørende hos GF

Når du skifter til GF, skal du ikke løfte en finger. Du skal blot koncentrere dig om at holde hænderne på rattet og øjnene på vejen, imens vi sørger for at opsige dine nuværende forsikringer hos dit gamle selskab. Det er både nemt og hurtigt at blive godt kørende.

Så let skifter du til GF

Prisen afhænger af, hvordan du sammensætter dine dækninger. Derudover bliver prisen beregnet ud fra individuelle forhold som bilmærke, årgang og din anciennitet som bilist. Beregn din pris

Den indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, som dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting. De fleste vælger dog at supplere med enten delkasko eller kasko, der dækker skader ved brand, tyveri eller indbrud. 

Derudover kan du tilpasse dækningen med flere tilvalg, så dækningen er skræddersyet efter dine behov. Her kan du blandt andet vælge friskade, værdiforringelse og førerplads.

Sammensæt din dækning

Den billigste forsikring til en bil er en ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting. Den er lovpligtig. Læs mere om billig bilforsikring i GF

Det kan dog til gengæld blive en dyr affære, hvis du kommer ud for en soloulykke og ikke har kaskodækning, da den sikrer dig mod bedre mod uforudsete udgifter.

Læs mere om lovpligtig ansvarsforsikring

Du bliver elitebilist efter 5 år uden skader. Efter 6 skadefri år bliver du superelitebilist, som giver dig eksklusiv adgang til flere fordele. Du kan til enhver tid se på din forsikringspolice, om du har adgang til fordelene.

Læs om medlemsskabet hos GF

Kaskoforsikring dækker skader på din bil ved blandt andet trafikuheld, tyveri, brand eller hærværk. Det er også kaskoforsikringen, som dækker, hvis en anden laver en skade eller ridse på din bil uden at efterlade kontaktoplysninger. Derudover er der en lang række fordele ved at have kaskodækning. Det giver dig nemlig mulighed for blandt andet at få vejhjælp i udlandet, retshjælpsforsikring samt en gratis lånebil, når din bil er på værksted.

Læs mere om kaskoforsikring

Med autohjælp får du blandt andet hjælp til at komme videre, hvis du kommer ud for et uheld, hvor du ikke kan køre videre. Det kan eksempelvis være, hvis din bil ikke vil starte, punkterer eller løber tør for brændstof.

Autohjælpen omfatter det forsikrede køretøj under 3500 kg totalvægt, inklusive eventuelt efterspændt lovligt påhængskøretøj som fx campingvogn og trailer, uanset om det er ejet, lejet eller lånt. Ring på 70 23 10 11, hvis du ønsker at gøre brug af din vejhjælp.

Læs mere om vejhjælp