Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Bilforsikring med overskudsdeling

Hos GF har vi en bilforsikring, der passer til dig og dine behov uanset, hvilken bil du har. Din bilforsikring bliver billigere for hvert år, du kører uden skader, indtil du når sidste og billigste pristrin. Se her, hvordan du vælger den rette forsikring til din bil.

Hvad dækker en bilforsikring?

En bilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting. De fleste vælger at tilføje enten kasko eller delkasko:

Ansvarsforsikring: Er lovpligtig at have som bilejer, og den dækker kun skader på andre og deres ting.

Delkasko: Dækker de fleste skader, som kan opstå, når du ikke kører i bilen, fx tyveri, tyveriforsøg, nedstyrtende genstand, brand og glasskader.

Kasko: Dækker din bil hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i forbindelse med et færdselsuheld. Kaskoforsikringen dækker også brand, hærværk og glasskade. Du får også SOS-redningsforsikring, så du kan få hjælp, når du kører i udlandet.

Udover den lovpligtige ansvarsforsikring som kan suppleres med kasko eller delkasko, er det muligt at vælge forskellige tilvalgsdækninger til din bilforsikring. Det betyder også, at det er individuelt, hvad en bilforsikring dækker, fordi den er tilpasset efter dine behov.

De præcise vilkår for bilforsikringen kan du se i forsikringsbetingelserne.

Få tilbud på bilforsikring

Besøg prisberegneren

Fordele med en bilforsikring hos GF
Fordele med en bilforsikring hos GF

Det betaler sig at køre ordentligt, men uanset om uheldet er ude eller ej, får du disse fordele med GF’s bilforsikring:

 • Billigere bilforsikring for hvert år du kører skadefrit, indtil du når sluttrinet
 • Gratis reparation af stenslag, når du har kaskoforsikring
 • Lånebil eller lejebil på de værksteder, GF samarbejder med, når din bil repareres
 • Overskudsdeling gør prisen på din bilforsikring billigere, fordi du får del i overskuddet, når årets skader er gjort op
 • Du får del i overskuddet, selvom du har haft en skade.

Vil du høre mere om fordelene ved en bilforsikring hos GF, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere.

Bilforsikring ved GF Forsikring2
Vælg den rette bilforsikring
Vælg den rette bilforsikring

Når du skal vælge din bilforsikring, skal den passe til de ønsker og behov, du har. Der er tre ting, du gerne skal overveje, inden du vælger bilforsikring:

 1. Din bils værdi
 2. Dit årlige kørselsforbrug
 3. Hvilken dækning ønsker du: Kun den lovpligtige ansvarsdækning, delkasko eller kaskodækning og eventuelle tilvalgsdækninger?

Du skal som minimum altid vælge den lovpligtige ansvarsforsikring, men hvis din bil har en høj værdi, anbefaler vi, at du supplerer med kaskoforsikring. En tommelfingerregel er, at hvis din bil har kostet mere end 20.000 kr., så kan det betale sig, at du har en kaskoforsikring. Hvis din bil er af ældre dato, men har en stor praktisk betydning, så er en delkaskoforsikring måske den rigtige løsning.

Kører du mange kilometer om året, anbefaler vi, at du overvejer at supplere din bilforsikring med tilvalgsdækninger. På den måde sikrer du, at du altid er godt kørende, hvis uheldet er ude. Du kan selvfølgelig også opgradere med tilvalgsdækninger, selvom du kører knap så mange kilometer om året.

Opgrader din bilforsikring
Mulighed for at opgradere din bilforsikring

For langt de fleste er bilen en væsentlig post i budgettet. Det kan blive en dyr fornøjelse, hvis uheldet en dag er ude. Derfor tilbyder vi hos GF en række tilvalgsdækninger, som du kan supplere din bilforsikring med. Med tilvalgsdækninger til din bilforsikring, kan du have ro i maven og få fuldt udbytte af din bil, og du undgår at komme i klemme imellem uforudsete udgifter:

 • Friskade
  • Friskade sikrer, at du ikke skal betale selvrisiko ved blandt andet brandskader på din bil, hvis bilen bliver stjålet eller hvis du påkører et dyr
 • Udvidet glas
  • Bliver din bil ramt af en nedstyrtende genstand, som kun laver skade på bilens glas, bliver du ikke opkrævet nogen selvrisiko, hvis glasset kan repareres. Skal glasset udskiftes, opkræves du en fast, lav selvrisiko
 • Førerplads
  • Når du har valgt førerplads, så er du som fører af bilen sikret ved solouheld under kørsel, og ved ind- og udstigning, hvis du ikke kan få erstatning fra anden side fx en arbejdsskadeforsikring. Førerplads dækker blandt andet varigt men, erhvervsevnetab og tabt arbejdsfortjeneste.
 • Autoulykke
  • Kører du meget, eller kører du ofte med passagerer i bilen, fx børn og familie? Så kan du med GF’s autoulykke sikre dig selv og op til otte medpassagerer ekstra godt, hvis I bliver involveret i et færdselsuheld.
 • Parkeringsskade
  • Det er rigtig irriterende at få en skade på parkeringspladsen. Med tilvalgsdækningen parkeringsskade undgår du at skulle betale selvrisiko ved den slags skader. Fx hvis en anden bakker ind i din bil og efterlader en bule, eller hvis en indkøbsvogn eller en bildør laver en grim ridse. For at få dækning skal der være tale om ukendt modpart, og din bil skal holde lovligt parkeret.
 • Værdiforringelse
  • Vælger du tilvalgsdækningen værdiforringelse, bliver du kompenseret for et eventuelt værditab i bilens salgsværdi ved en større skade.
 • Bilafsavn
  • Hvis din bil bliver stjålet eller totalskadet, er du med tilvalgsdækningen bilafsavn sikret et fast beløb i op til 28 dage til leje af en bil, indtil du får købt en ny bil, eller den gamle dukker op igen.
 • Leasingpakke
  • Hvis du leaser bil, kan GF’s leasingpakke sikre dig mod økonomiske overraskelser som fx loft over de eventuelle udgifter, som kan komme, når bilen afleveres. Vi dækker også en ekstraordinær leasingydelse i 12 mdr., hvis din leasede bil bliver totalskadet eller ikke bliver fundet efter tyveri. Få leasingpakken, når du samtidig har friskade.
 • Selvrisikosikring for ung fører
  • Låner du af og til din bil ud til en ung bilist under 26 år? Så er dette tilvalg en god ide, for så undgår du den ekstra selvrisiko, der normalt gælder ved skader, når bilen er lånt ud til en fører under 26 år.

Superelitebarn

Lad dine børn eller børnebørn optjene anciennitet i din bil. Som superelitebilist i GF får du eksklusivt adgang til at tegne tilvalgsdækningen superelitebarn. Dine fordele med superelitebarn: mulighed for at optjene op til fem års anciennitet for børn og børnebørn under 26 år. Ancienniteten kan give adgang til en billigere bilforsikring i GF. Du slipper for den ekstra selvrisiko, der gælder ved udlån til personer under 26 år

Læs mere om superelitebarn - billig bilforsikring til unge

Bilforsikring superelitebarn GF Forsikring
Hvad koster en bilforsikring?
Hvad koster en bilforsikring?

Prisen på din bilforsikring afhænger af, hvilken bilforsikring du vælger. Nøjes du med den lovpligtige ansvarsforsikring, er prisen billigere, end hvis du vælger en bilforsikring med kaskodækning. Samtidig har dine eventuelle valg af tilvalgsdækninger også betydning for prisen på bilforsikringen.

Derudover er der flere individuelle faktorer, der påvirker prisen på din bilforsikring. Det er blandt andet bilmærke, årgang på bilen, dit årlige kørselsforbrug, din anciennitet som bilist og antallet af skader, du har haft de sidste seks år.

Ønsker du en nøjagtig pris på din bilforsikring, kan du prøve vores prisberegner:

 

Besøg prisberegneren

Billigere bilforsikring år for år
Billigere bilforsikring år for år

Når du tegner din bilforsikring hos GF, bliver du tildelt et pristrin. Det pristrin, du bliver tildelt, er beregnet ud fra en række forskellige parametre. Dem vil vi ikke gå i detaljer med her, men kort sagt afhænger dit pristrin af, hvor mange år du har kørt bil i dit eget navn uden skader. Er du ny i trafikken, starter du på pristrin 3 ud af 9 trin.

For hvert år du kører skadefrit, rykker du et pristin op, indtil du ender på pristrin 9, som er det billigste pristrin. Du bliver tildelt titlen superelitebilist efter 6 år uden skader, som giver adgang til særlige fordele.

Hvis du er uheldig og får en skade, bliver du stående på dit nuværende pristrin et år, derefter kan du igen rykke videre op til et billigere pristrin. Selvom du får en skade, får du stadig del i årets overskud, der kan gøre prisen på din bilforsikring endnu billigere.

Ændringer i kørselsforbruget påvirker prisen

Dit kørselsforbrug har indflydelse på prisen på din bilforsikring. Bilforsikringens pris afhænger nemlig af, hvor mange kilometer du kører årligt. Du vil derfor opleve, at prisen kan stige eller falde, hvis dit kørselsforbrug ændrer sig – og det skal du huske at give GF besked om, hvis det gør.

Et godt råd er, at du får et overblik over dit årlige kørselsforbrug ved at tjekke dine gamle værkstedsregninger, hvor bilens kilometerantal ofte står noteret. Alternativt står kilometerantallet noteret på bilens synsrapport, hvis bilen har været gennem syn.

Bilforsikring ved GF Forsikring3
Sikker bag rattet

To gratis køretimer hos en kørelærer

Som medlem i GF kan du få to gratis køretimer hos en lokal kørelærer, hvis du bliver involveret i et trafikuheld.  

Vi kalder medlemsfordelen for ’Sikker bag rattet’. Det er et frivilligt tilbud til alle vores medlemmer, fordi vi ved, at et trafikuheld er en grim oplevelse.

Du kan bare gøre brug af medlemsfordelen Sikker bag rattet i indtil tre måneder efter, at du har været involveret i et trafikuheld, og vi skelner ikke mellem, om du var fører eller passager i bilen, da ulykken skete.

Sikker bag rattet gælder for alle, der er medlem i GF Forsikring. Superelitebarn, dvs. barn af et medlem, som kører i medlemmets bil, har også glæde af fordelen.

Sådan får du glæde af Sikker bag rattet

 

Det hele kører automatisk

Hvis du skifter bil, stopper din gamle bilforsikring automatisk. Det sker, når vi modtager en afmelding fra SKAT, og det kan tage op til tre uger. Efterfølgende får din bilforsikring et nyt policenummer, der automatisk vil fortsætte med den betalingsaftale, du har haft på den gamle bilforsikring, medmindre du ønsker at justere din nye bilforsikring.

Hvad dækker bilforsikringen ikke?
Hvad dækker bilforsikringen ikke?

Der er skader, som en bilforsikring ikke dækker, selvom du har en bilforsikring med kaskodækning. Det er primært skader, der skyldes mekaniske fejl fra bilfabrikanten, eller skader, der kunne have været undgået med større omtanke. Det kan fx være:

 • Påfyldning af forkert brændstof
 • Skader der sker, fordi bilen er udlejet
 • Bilen er ulovlig at benytte, da den fx har nedslidte dæk
 • Føreren er påvirket af alkohol, medicin eller lignende

Du kan downloade de gældende forsikringsbetingelser på siden her og se præcist, hvad bilforsikringen dækker og ikke dækker for nye medlemmer.

Vær opmærksom på, at der kan gælde andre betingelser for din bilforsikring, hvis du allerede er medlem hos GF i forvejen. Betingelserne afhænger nemlig af, hvornår du har tegnet din bilforsikring. Du kan til enhver tid se dine gældende forsikringsbetingelser på MitGF.

Rødt og grønt kort

Rødt og grønt kort

Når du har kaskoforsikring på din bil, så er du samtidig sikret vejhjælp, hvis du kører galt eller i stå i udlandet.

GF’s bilforsikring er god at have på ferien. Det kræver blot, at du har en kaskodækning. Og med den følger SOS-redningsforsikring.

Kom afsted med de rigtige kort
Det er ikke nødvendigt at medbringe rødt kort og et grønt kort på din bilferie i udlandet. Det røde kort er vejhjælp på stedet. Det grønne kort er bevis på, at din bil er ansvarsforsikret. Kører du med campingvogn, trailer eller camplet, så er den også dækket af bilens ansvarsforsikring.
SOS International hjælper med vejhjælp på stedet, bugsering til værksted, lejebil osv.

 

Læs mere om rødt og grønt kort

Anmeld en skade på bilforsikringen
Anmeld en skade på bilforsikringen

Det er aldrig rart at få en skade. Til gengæld er det trygt at vide, at du hos GF nemt kan anmelde en skade på din bilforsikring. Vi hjælper dig med at komme hurtigst muligt på farten igen.

Står du i udlandet og har akut brug for vejhjælp på din kaskoforsikring, kan du kontakte SOS på telefon +45 70 10 50 52.

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte os alle hverdage kl. 8.30 – 16.00 på telefon 
72 24 42 50.

Du kan også sende en mail til bilskade@gfforsikring.dk.

Vi klarer det hele for dig

Ønsker du en bilforsikring med overskudsdeling hos GF, skal du ikke løfte en finger. Du skal blot koncentrere dig om at holde hænderne på rattet og øjnene på vejen. Imens sørger vi for at opsige dine nuværende policer hos dit gamle selskab, og vi ordner samtidig alt papirarbejdet for dig.

Kør forsigtigt!

Forsikringsbetingelser Overskudsdeling

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

Bilforsikring med overskudsdeling
Hos GF betaler det sig at køre godt. Jo færre skader, der er anmeldt i årets løb, jo billigere bliver din forsikring nemlig.

Hvordan det? 
GF adskiller sig fra de andre på et vigtigt område: Vi har forsikringsklubber fordelt over hele landet.

Din forsikringsklub har sit eget bilskaderegnskab, og hvis det giver overskud, bliver det fordelt mellem dig
og de øvrige medlemmer af klubben i form af en billigere bilforsikring. Vi trækker nemlig overskuddet fra
i din pris for det kommende år. 

Så når du tegner bilforsikring hos os, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Dit klubtilhørsforhold afhænger af hvor du bor, arbejder eller hvad du arbejder med. 

Find din GF klub

Alle får del i overskuddet
Selv om du har været uheldig i årets løb og haft en skade, så får du alligevel del i årets overskud. Og skulle der et enkelt år være underskud i forsikringsklubben, mærker du ikke til det. Den årlige overskudsdeling kan kun gøre din bilforsikring billigere, ikke dyrere. 

Vær opmærksom på, at hvis du er omfattet af en af vores partneraftaler, kan der gælde andre regler for dig mht. samlerabat og overskudsdeling. Kontakt os på tlf. 70 13 80 80 og hør mere.

Spørgsmål og svar

Prisen på en bilforsikring afhænger blandt andet af, hvordan du sammensætter din forsikring. Derudover beregner vi prisen ud fra de individuelle forhold, der gælder for bilmærke, årgang og din anciennitet som bilist. Beregn prisen på bilforsikring

En bilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller andres ting. De fleste tilføjer en kaskoforsikring, som dækker skader efter fx trafikuheld, tyveri eller hærværk. Derudover kan du tilpasse med flere forskellige tilvalg, så du er dækket, som det passer dig bedst.

Hos GF Forsikring bliver din bilforsikring billigere for hvert år, du kører skadesfrit, indtil du bliver elitebilist. Vi har overskudsdeling, som er din sikkerhed for, at du ikke betaler for meget for din forsikring.

Du bliver elitebilist, når du har haft 5 skadefri år. Efter 6 skadefri år bliver du superelitebilist og har mulighed for at nyde godt af de mange fordele. Se på din police, om du har adgang til fordelene.

Vi beregner prisen på din ansvarsforsikring ud fra de individuelle forhold, der gælder for din bil og for dig som bilist. Beregn pris på ansvarsforsikring

En kaskoforsikring dækker skader på din bil som følge af fx færdselsuheld, tyveri eller hærværk.

Vi beregner prisen på en kaskoforsikring ud fra de individuelle forhold, der gælder for din bil og dig som bilist. Beregn pris på bilforsikring

utohjælpen omfatter det forsikrede køretøj under 3500 kg totalvægt, inklusive eventuelt efterspændt lovligt påhængskøretøj, fx campingvogn og trailer, uanset om påhængskøretøjet er ejet, lejet eller lånt. Læs mere og få et samlet overblik på her.