Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

  Få tjek på dit overskud

  I slutningen af 2023 sendte vi breve ud til vores mere end 350.000 medlemmer om årets overskudsdeling. Også i 2024 kan du glæde dig over at få del i overskuddet, hver gang du betaler dine forsikringer i årets løb.

  Nu skal du møde GF-medlemmet Christina, der forklarer dig, hvordan det hele fungerer. Under videoen finder du svar på de syv mest almindelige spørgsmål om overskudsdelingen.

  Sådan fungerer det Spørgsmål og svar

  Når året er ved at være omme, gør vi skader og regnskab op for de seneste 12 måneder. I GF Forsikring får medlemmerne del i årets overskud. Du får overskudsdeling i form af en særlig rabat, som vi trækker fra prisen på dine forsikringer, hver gang du betaler dem i årets løb. Overskudsdelingen gælder for alle privat- og erhvervsprodukter undtagen lønsikring, der tilbydes i samarbejde med Fri Forsikring. 

  Vi fastsætter overskuddet som en bestemt procentsats, vi trækker fra prisen på dine forsikringer. Det sker helt automatisk, hver gang du betaler dem i årets løb. Overskudsdelingen er solidarisk, og den samme procentsats gælder for alle medlemmer i den forsikringsklub, hvor du har tegnet din bilforsikring. På øvrige private- og erhvervsforsikringer gælder den samme procentsats for alle medlemmer over hele landet.

  Nej, det skal du ikke. Overskudsdelingen i GF Forsikring er en skattefri rabat.

  Ja, overskudsdelingen er solidarisk og gælder for alle. Så har du været uheldig i årets løb og haft en skade, får du alligevel del i overskuddet.

  Nej, overskudsdeling er en rabat, du får, når du betaler dine forsikringer – du får derfor kun del i overskuddet, så længe dine forsikringer er i kraft.

  Alle priser i samfundet udvikler sig, og derfor er det standard i Danmark, at priserne på forsikringen bliver indeksreguleret – eller justeret - en gang om året. Sådan er det i alle forsikringsselskaber, og det hænger sammen med, at priserne udvikler sig i samfundet omkring os. 

  I GF følger vi byggeindekset på Hus og Bygning – og lønindekset på alle øvrige forsikringer, jf. forsikringsbetingelserne.

   

  Nogle medlemmer kan opleve, at deres forsikringer stiger i pris, selvom der er overskudsdeling. Det hænger sammen med indeksreguleringen, se spørgsmål 6. Hvis indeksreguleringen et enkelt år er højere end overskudsdelingen, så vil du opleve, at den samlede pris på den enkelte forsikring vil stige. Men overskudsdelingen tager fortsat toppen af prisen på dine forsikringer i GF.  

  Få nyheder fra GF Forsikring

  Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
  Vil du også være med?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev