Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
  Samarbejdspartnere

  GF Forsikring partnerskaber

  I GF samarbejder vi gerne, men ikke med hvem som helst. Vi opsøger partnere, som deler vores værdigrundlag. Som medlemsejet selskab indgår vi kun aftaler med virksomheder, der sætter medlemmerne i fokus, eller som har en medlemskultur, der ligner vores. 

  Nye solide medlemsfællesskaber

  Vi går først og fremmest efter samarbejdspartnere, der deler vores værdier. For vi ønsker tilfredse medlemmer. Derfor skal vores medlemmer opleve, at de får en konkret fordel af vores samarbejdsaftaler. På den måde håber vi at skabe langvarige medlemsrelationer. Samtidig skal partnerskabet naturligvis skabe værdi for GF og den virksomhed eller organisation, som vi indgår i et samarbejde med. 

  Dansk Golf Union

  Dansk Golf Union   DGU_spilmed_logo_800x200

  Forsikringer med overskud på banen
  GF Forsikring og Dansk Golf Union er gået sammen for at skabe særlige fordele og dækninger til de danske golfspillere. Ligesom GF er DGU også ejet af selvstændige klubber over hele landet, og ligheden i konstruktionen gør, at vi deler mange af de samme værdier og har den samme tilgang til tingene. Det ser både GF og DGU store perspektiver i, og vil nu arbejde med at skabe værdi for de danske golfspillere.

  Ekstra fordele i golfbagen
  GF vil gerne være med til at sikre den danske golfspiller, både når det gælder udstyret, og når det kommer til fx ulykker på banen. Med afsæt i vores nuværende forsikringsprodukter får vi mulighed for at udvikle dækninger, der taler direkte til golfspillernes krav og behov, når de dyrker deres sportsgren.

  Læs mere om samarbejdet med Dansk Golf Union her

  Maxi Zoo

  Maxi Zoo    maxizoo logo 

  Hundeforsikring – nemt og enkelt
  Det skal være nemt for hundefamilier i Danmark at forsikre deres kæledyr. Derfor er vi meget stolte over, at man nu kan lægge en GF forsikringsboks i indkøbskurven i alle Maxi Zoo butikker. Du får udleveret en unik kode ved kassen, når du betaler for dine varer. Derefter aktiverer du forsikringen hjemmefra. Du kan vælge den lovpligtige- eller den udvidede hundeansvarsforsikring.

  En forsikring, der giver sikkerhed
  Med vores personlige rådgivning og tilvalg som fx sygeforsikring og livsforsikring til kæledyr, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige forsikring til din firbenede ven. Vi ser store perspektiver i partnerskabet, som over tid vil rumme flere elementer end salg af kæledyrsforsikringer i butikker.

  Læs mere om samarbejdet med Maxi Zoo her

  Brobizz

  Brobizz A/S   Brobizz logo hvid

  Omdrejningspunktet for samarbejdet mellem Brobizz A/S og GF Forsikring er at udnytte et fælles markedspotentiale ved at skabe merværdi mellem GF's medlemmer og Brobizz' kunder. Samarbejdet vil blive gradvist udbygget hen over de kommende år. 

  Første nummerpladeforsikring
  Det første resultat af samarbejdet er en særlig nummerpladeforsikring, der dækker, hvis bilens nummerplader bliver stjålet og skal erstattes. Det er den første forsikring af sin slags i Danmark og tilbydes Nummerpladebetaling-kunder til 0 kr. og uden selvrisiko. Se mere på www.gfforsikring.dk/nummerpladeforsikring

  Skræddersyet fordelspakke
  Ud over nummerpladeforsikringen har vi introduceret en skræddersyet fordelspakke, som alle Brobizz-privatkunder kan få adgang til. Den indeholder bl.a. forsikring af parkeringsskader, gratis vejhjælp det første år og særlig rabat på øvrige forsikringer. 

  Læs mere om samarbejdet med Brobizz her

  Diabetesforeningen

  Diabetesforeningen   diabetesforeningen-logo

  Målrettede forsikringsprodukter 
  Diabetesforeningens medlemmer har efterspurgt en særlig forsikring til insulinpumper, og den har vi nu oprettet til dem. Dækningen er gratis under vores indboforsikring og dækker fx funktionsfejl og pludselig skade. Det kan fx være, hvis pumpen går i stykker, fordi man glemmer at tage den af, inden man går i bad, eller hvis et barn beskadiger sin pumpe under leg. Det kalder vi et målrettet forsikringsprodukt. 

  Den personlige rådgivning 
  GF tror først og fremmest på god og personlig rådgivning om de særlige forsikringsbehov, man har som diabetiker. Derfor kan vi altid tilbyde den bedste og mest målrettede forsikringsløsning til Diabetesforeningens medlemmer. 

   

  OK

  OK   OK logo

  Samarbejde om forsikring
  GF Forsikring og energiselskabet OK samarbejder om at tilbyde OK’s kunder forsikringer under navnet OK Forsikring. Sammen står vi stærkt, og gennem OK Forsikring kan du som kunde altid få skræddersyet din forsikring, så du er sikret den optimale forsikringsdækning til den bedste pris. Når du er kunde hos OK Forsikring, bliver forsikringen leveret af GF Forsikring, som også varetager eventuel skadebehandling.

  OK Forsikring til en god pris
  OK Forsikring tilbyder forsikringer til dig med et OK Benzinkort. Du får forsikringer til en god pris, hvor der hverken er gået på kompromis med dækning, service eller rådgivning. Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du kontakte OK Forsikring. Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning. 

  Find produktinformationer for OK Forsikring her

  Ældre Sagen

  Ældre Sagen   Ældresagen logo

  Et bredt samarbejde
  GF’s samarbejde med Ældre Sagen indebærer bl.a. et lokalt foreningssamarbejde mellem GF’s lokale forsikringsklubber og Ældre Sagens lokalafdelinger. Vi vil gå sammen om lokale arrangementer for medlemmerne, fx inden for skadeforebyggelse og trafiksikkerhed. Fokus er, at samarbejdet skal være så fordelagtigt som muligt for vores medlemmer.

  Den personlige rådgivning
  GF tror først og fremmest på god og personlig rådgivning. Vi har lokale kontorer over hele landet, så medlemmerne er aldrig langt fra en personlig samtale. Flere af vores produkter passer til seniorernes livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde Ældre Sagens medlemmer den bedste forsikringsløsning. Desuden samarbejder  GF’s lokale kontorer og Ældre Sagens lokalafdelinger om forskellige medlemsarrangementer. 

  Overskudsdeling på forsikringer Overskudsdeling er din sikkerhed for, at du ikke betaler for meget. GF er et medlemsejet selskab. Det betyder, at når vi har gjort regnskabet op for, hvad det koster at forsikre dig, så sender vi overskuddet retur til medlemmerne – ikke til aktionærer.

  Læs mere om samarbejdet med Ældre Sagen her.

  Andre samarbejdspartnere

  Andre samarbejdspartnere

  Udover vores strategiske partnerskaber, har vi også et samarbejde med en række andre virksomheder. 

   

  AP Pension - Livs og pensionsforsikringer

  Søassuranceforeningen ''Ærø'' - Lystfartøjsforsikringer

  AXA Colonia A/S - Entrepriseforsikringer

  Verisure - Alarm- og vagtløsninger

  Dansk Boligforsikring - Ejerskifteforsikringer

  Nærsikring - Arbejdsskade

  Tenerity - Identitetstyveri

  RiskPoint - Specialforsikringer for erhvervsområdet

  Quickpoint - Autoservice og autoreparation

  DFAC - Forening for autocampere

  Alt om Autocampere - Et GRATIS fællesskab, som samler alle med interesse for autocampere

  Campervenner - Et fællesskab for alle der interessere sig for autocampere

  Camperture.dk - Et fællesskab med interesse for ture i autocamper
  Kontakt

  Kontakt


  Hvis du er interesseret i muligheden for at indgå i et strategisk samarbejde med GF Forsikring, er du velkommen til at kontakte: 
  Brian Bisgaard
  Partneransvarlig
  Telefon: +4530548108 
  Mail: brbi@gfforsikring.dk

  Peter Hansen
  Partneransvarlig
  Telefon: +4523399423
  Mail: pehn@gfforsikring.dk

  Ulrik Borre
  Partneransvarlig
  Telefon: +4572244538
  Mail: ulbo@gfforsikring.dk

  Michael S. Nielsen
  Partneransvarlig
  Telefon:+4572244524
  Mail: mini@gfforsikring.dk