Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..

GF Forsikring ansættelsesforløb

Modtagelse af ansøgning 
For at sikre dig den bedste og mest effektive behandling af din ansøgning, modtager vi kun ansøgninger elektronisk gennem vores online registreringssystem.
 
Gå ind under ledige stillinger og find det ønskede job. Indtast dine kontaktoplysninger og vedhæft din ansøgning, CV og eventuelle bilag. Hurtigst muligt herefter får du en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.
 
Indkaldelse til samtale 
Efter ansøgningsfristens udløb bliver din ansøgning vurderet mhp om vi ønsker at invitere dig til en uddybende samtale. Du vil få besked herom på enten mail eller telefon.
 
Under samtalen får du bl.a. mulighed for at høre nærmere om GF og stillingen, og vi får mulighed for at høre, hvem du er, hvilke personlige og faglige kompetencer du besidder, og hvordan disse kan skabe værdi for GF og den specifikke stilling. 
 
Fortrolighed og etik 
Vi lægger vægt på en høj etik og fortrolighed i ansættelsesprocessen, og det er vigtigt for os, at du som ansøger oplever at blive behandlet professionelt og med respekt. Vi behandler din ansøgning og dine dokumenter fortroligt. I forbindelse med at vi indhenter referencer, retter vi aldrig henvendelse til nuværende eller tidligere arbejdsgivere uden først at have aftalt det med dig. 
 
Test 
Til rekruttering vil du ofte blive bedt om at udfylde en personprofil, ligesom der i nogle tilfælde anvendes opgaver og test i forbindelse med samtalen. Personprofil, test og opgaver bliver behandlet fortroligt.
 
Introduktion 
Som ny medarbejder vil du i den første periode af ansættelsen blive introduceret grundigt til GF Forsikring. Herunder får du indsigt i GF Forsikrings historie samt virksomhedens opbygning og strategi.