Ulykkesforsikring med overskudsdeling

  Du kan ikke forsikre dig mod ulykker, men med GF’s ulykkesforsikring er du godt forsikret ved ulykker. Faktisk kan forsikringen tilpasses præcis dit behov.

  Hvad dækker en ulykkesforsikring?

   Forbrugerraadet taenk 2022 

  Hvad dækker en ulykkesforsikring?

  Med en ulykkesforsikring får du erstatning, hvis du kommer ud for en ulykke.  Det betyder fx, at du kan indrette et nyt liv og komme godt videre, hvis du får et handikap pga. en ulykke. Derudover dækker din ulykkesforsikring også udgifter i forbindelse med genoptræning efter en ulykke, fx hos kiropraktor eller fysioterapeut.

  Ulykkesforsikringen dækker de personskader, der sker pludseligt, dvs. det som på forsikringssprog hedder ”en pludselig hændelse”. Ulykkesforsikringen dækker ikke svie og smerte, og tabt arbejdsfortjeneste dækker ulykkesforsikringen heller ikke.

  Så let sammensætter du din ulykkesforsikring

  1

  Hvem skal forsikringen dække?

  Du skal beslutte, hvem forsikringen skal dække. Husk, at børn er gratis dækket indtil de fylder 1 år.  

   

  Besøg prisberegneren

  2

  Hvor meget skal ulykkesforsikringen dække?

  Hvornår (heltid/fritid) skal forsikringen dække, og hvor stor erstatning ønsker du, hvis uheldet er ude?

   

  Besøg prisberegneren

  3

  Har du behov for tilvalg? 

  Vælg de dækninger, som gør, at forsikringen passer præcist til dine behov fx hvis du tager på skiferier ude?

   

  Besøg prisberegneren

  4

  Vi skal vide lidt om dig 

  Alt efter det dækningsmix du har valgt, skal vi bruge et par praktiske oplysninger fra dig.

   

  Besøg prisberegneren

  Fordele med GF's ulykkesforsikring

  Fordele med GF’s ulykkesforsikring

  Med GF’s ulykkesforsikring er du økonomisk dækket, hvis du har været ude for en ulykke. Samtidig betaler du kun for dækninger, som du ønsker og har behov for. Det giver dig en øget individualitet, fordi du selv vælger til og fra. 

  Ulykkesforsikringen består af en solid basisdækning samt en række tilvalg, som tilsammen sikrer, at forsikringen passer lige præcis til dine behov. Uanset din alder og hvilke tilvalg du vælger, får du følgende fordele med din ulykkesforsikring hos GF:

  Individualitet og pris efter din risiko: Du bestemmer, hvilke dækninger du har behov for, og du betaler kun for det, du skal bruge. 

  Ekstra rejsedækninger: Har du et lovligt førerbevis, der er gældende i Danmark, er du dækket på ferierejser i udlandet i op til 60 dage, hvis du eksempelvis lejer en motorcykel, knallert/scooter eller ATV. Det gælder dog ikke for formålsrejser som fx en motorcykelferie tværs over USA, og dækningen skal ses som et supplement til en rejseforsikring.

  GF passer ekstra godt på børnene: Børn i husstanden, der er yngre end 1 år, er dækket gratis, hvis de er noteret på policen. Vi dækker også tandskader, behandlingsudgifter, fingererstatning, ekstra rådighedsbeløb til børn, indtil barnet fylder 18 år. Kosmetiske operationer efter brandskader dækker vi, indtil barnet fylder 25 år. 

  • Fuld dækning hele livet: Du får ikke nedsat din erstatning på grund af alder – og vi har et prisbilligt alternativ, hvis du er over 60 år. 

   

  Få tilbud på ulykkesforsikring

   

  Ulykkesforsikring 2018-1

   

  I GF gælder princippet:
  Jo færre skader, jo større overskud til deling.

  Det betyder, at hvis vi sammen forebygger og derved undgår skader, 
  kan vi dele et større overskud, når året er omme.

  Sådan er GF's ulykkesforsikring opbygget

  Sådan er GF’s ulykkesforsikring opbygget 

  Opbygningen af ulykkesforsikringen giver dig mulighed for individuel sammensætning, som du muligvis kender det fra fx vores hus- eller indboforsikring. Grundstenen i vores ulykkesforsikring er en solid basisdækning, og hertil vælger du de tilvalgsdækninger, der passer præcist til dig. 

  Basisdækningen består af følgende dækninger:

  Varigt mén på 5 % (standard), 8 % eller 10 %. Alle er inklusiv:
  - Tandskadebehandling til rimelige og nødvendige udgifter.
  Behandling hos en fysioterapeut, kiropraktor eller registreret alternativ behandler.
  - Psykologhjælp i op til 12 samtaler.
  Fingererstatning på 15.000 kr. ved knogleamputation af ring-/lillefingers yderste led med en méngrad under 5 %.

  Knæskader på 5 % (standard) eller 8 %.

  Børn (0-18 år) forældrene får et ekstra rådighedsbeløb på 100.000 kr. ved en méngrad over 30 %, begravelseshjælp på 50.000 kr. samt dækning døgnet rundt ved både Risikosport og Højrisikosport. Både børn og unge (18-25 år) får dækket kosmetisk operation efter en brandskade eller skoldning, op til 20.000 kr., hvis skaden giver en méngrad på minimum 5 % og ikke dækkes fra anden side. 

  Både voksne (25-59 år) og seniorer (+ 60 år) kan få nye briller eller kontaktlinser efter en øjenskade på minimum 5 %, mens der til vores særlige +60-dækning er mulighed for strakserstatning ved knoglebrud, amputationer og en række andre forskellige årsager.

  Sammensæt den ulykkesforsikring, der passer til dig

  Sammensæt den ulykkesforsikring, der passer til dig

  Der er tre ting, du skal tage stilling til, når du sammensætter din ulykkesforsikring. Du skal beslutte, hvornår du er dækket, vælge en forsikringssum og hvilken méngrad, du ønsker. Du kan derfor sammensætte den ulykkesforsikring, som du har behov for ved at besvare følgende spørgsmål:

  1. Heltidsdækning eller fritidsdækning? 
  Heltid dækker hele døgnet, også under erhvervsarbejde, mens risikofyldt bijob er dækket i op til 10 timer. 
  Fritid dækker kun i din fritid og op til 10 timers erhvervsarbejde om ugen. 
  Børn er automatisk dækket hele døgnet, også under erhvervsarbejde. 

  2. Hvor stor skal forsikringssummen være? 
  Sum for varigt mén og død skal samlet være på minimum 100.000 kr. pr. person og maks. 3.000.000 kr.

  3. Hvor stort skal et varigt mén være, før du får erstatning?
  Vælg mellem 5 %, 8 % eller 10 %. Jo højere méngrad du vælger, desto større skal en skade være, før ulykkesforsikringen dækker. Det er typisk også grunden til, at langt de fleste vælger den laveste méngrad på 5 %."

  Ulykkesforsikring 2018-2
  Vælg de tilvalg, du ønsker

  Vælg de tilvalg, du ønsker

  Efter du har valgt dækning, forsikringssum og méngrad, er det en god idé at overveje, om du skal supplere din ulykkesforsikring med tilvalg. Det er individuelt, hvilke tilvalg der passer til dig, men det er vigtigt at tage stilling til dine behov, så du er dækket, hvis du fx rider eller står på ski. 

  Har du spørgsmål til, hvordan du kan sammensætte din ulykkesforsikring, kan du blive kontaktet af GF, der hellere end gerne hjælper, forklarer og rådgiver dig med dine valg. 


  Ring mig op

  Kontakt os

  Mail os

   

  Nedenfor finder du en beskrivelse af samtlige tilvalg:

  Dobbelterstatning
  Med dobbelterstatning får du det dobbelte i erstatning, hvis du får en méngrad over 30 %. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år.

  Strakserstatning
  Med strakserstatning får du et engangsbeløb på 12.000 kr. ved de fleste typer knoglebrud eller overrivninger af ledbånd i knæ samt akillessene, der ikke medfører varige mén og som forudbetaling for skader, der giver varige mén. Ved flere brud eller overrivninger ved samme skade får du en strakserstatning på 18.000 kr.

  Udvidet strakserstatning
  Udvidet strakserstatning er tilvalg til strakserstatning. Den sikrer, at en udbetalt strakserstatning ikke senere fratrækkes i en eventuel erstatning for varigt mén. 

  • Børnesygdomsdækning
  Dækker, hvis dit barn får en kritisk sygdom, eller hvis dit barn får varige men pga. en sygdom. Dækningen er gratis i barnets første leveår. Læs mere her.

  • Fører af motorcykel, scooter, knallert 30/45 og ATV
  Tilvalget dækker, hvis du fører en motorcykel, scooter, knallert og scooter 30/45 eller ATV. Tilvalget kan vælges af alle, der er over 15 år.

  Forhøjet varigt mén
  Tilvalget er en ekstra god dækning af syn, hørelse, arme, hænder, ben og fødder, som forhøjer en række méngrader i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring vejledende méntabel. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år. 

  Varigt mén ved sygdom
  Dækker ulykkestilfælde, hvor sygdom er årsag til skaden. Derudover dækker den en forværring af et fysisk varigt mén, som skyldes komplikationer som følge af en sygdom. Der er en dækning på 50 %, hvis sygdommen er diagnosticeret, før tilvalget er tegnet og en dækning på 100 %, hvis sygdommen først bliver diagnosticeret efterfølgende. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år.

  Eksempel: Et kompliceret, åbent benbrud, som hos en rask person forventes at ende med, at benet heler op uden varige mén, kan for diabetikere resultere i øget risiko for amputation af benet og dermed et varigt mén.

  Risikosport
  Dækker risikofyldt sport og lignende aktiviteter, hvor risikoen for liv og førlighed må betragtes som højere end ved almindelige sportsgrene. Børn under 18 år, har automatisk dækningen. Læs mere om risikosport her.

  Højrisikosport
  Dækker højrisikofyldt sport og andre lignende aktiviteter, hvor risikoen for liv og førlighed må betragtes som højere end ved Risikosport. Børn under 18 år, har automatisk dækningen. Læs mere om højrisikosport her.

  Professionel sport
  Dækker professionel sport, hvor den årlige indtægt maksimalt udgør 100.000 kr. Det er et tilvalg, der kan vælges af alle. Tilvalget gælder hele døgnet rundt, uanset om der er valgt heltid eller fritid.

  Begravelseshjælp 
  Behovet for hjælp til en begravelse er ikke kun relevant i relation til børn. Det er også relevant for voksne, især ældre. Du kan vælge at tegne tilvalget som krydsulykke, der gør, at boet sparer 15 % i arveafgift. Begravelseshjælp er en fast del af dækningen til børn under 18 år.

  Tyggeskade
  Behandling af skader på tænder, som opstår ved spisning, selvom der ikke er tale om et ulykkestilfælde. Tilvalget kan tegnes af alle i alderen 0-70 år.

  Udvidet hjælp
  Med udvidet hjælp får du hospitalskompensation på 300 kr. pr. indlæggelsesdag, som følge af et ulykkestilfælde i op til 12 måneder fra indlæggelsesdato. Derudover er der inkluderet hjælp til havearbejde og rengøring med en kompensation på 200 kr. pr. dag i op til 60 dage, hvis du ikke selv kan, eller hvis du som forælder til et forsikret barn, som er kommet til skade, ikke kan gøre rent eller udføre havearbejde, fordi du opholder dig på hospitalet. 

   Ulykkesforsikring 2018-3
  +60-dækning

  +60 dækning – et alternativ til dig over 60

  Seniorer har mulighed for at vælge vores +60 dækning, som er et alternativ til ulykkesforsikringen. Dækningen sikrer strakserstatning ved knoglebrud, amputationer og en række andre skadeårsager. +60 dækker også tandskadedækning som følge af ulykke. 

  Du kan udvide +60 dækningen med disse tre tilvalg:

  • Begravelseshjælp
  • Tyggeskader
  • Udvidet hjælp 

  Ekstra bonus: Er du medlem af Ældresagen, inkluderer +60-dækningen også psykologisk krisehjælp ved overfald og trafikuheld.

   
  Hvad koster en ulykkesforsikring?

  Hvad koster en ulykkesforsikring?

  Prisen på en ulykkesforsikring afhænger af flere faktorer, og prisen er derfor individuel. Det er blandt andet dit valg af forsikringssum ved varigt mén samt forsikringssummen ved dødsfald, der er med til at fastsætte prisen på ulykkesforsikringen. Derudover er det af betydning for prisen, hvilken méngrad du vælger, og om du vælger nogle tilvalg til din ulykkesforsikring. 

  Ønsker du at se, hvad en skræddersyet ulykkesforsikring koster for dig, kan du udregne din pris i vores online prisberegner. Du er også velkommen til at blive kontaktet af GF, som kan give dig et uforpligtende tilbud på en ulykkesforsikring, der passer til dig.

   

  Besøg prisberegneren

   
  Hvad gør jeg, hvis der sker en ulykke?

  Hvad gør jeg, hvis der sker en ulykke?

  Står du i den situation, at du skal anmelde en skade på din ulykkesforsikring, har vi gjort det let for dig at anmelde skaden online. Det er aldrig sjovt at stå i en situation, hvor du har brug for din ulykkesforsikring, men når en skade sker, er det rart og betryggende at vide, at GF hjælper dig hurtigst muligt.

  Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte GF alle hverdage fra kl. 8:30 – 16:00. Du kan også sende os en mail på ulykkesskade@gfforsikring.dk

   

  Anmeld skade online

  Få rabat på din ulykkesforsikring

  Få rabat på din ulykkesforsikring

  Vores ulykkesforsikring er blandt de forsikringer, der giver dig mulighed for at få 10 % i rabat. Samler du tre af dine forsikringer hos GF, tilbyder vi nemlig 10 % i samlerabat på dine forsikringer. 

  Hos GF samler vi på glade medlemmer, og udover at du kan få en billigere ulykkesforsikring med samlerabat, får du del i overskuddet. Det er din sikkerhed for, at du aldrig betaler for meget for din ulykkesforsikring – det er nemlig dig og vores 300.000 medlemmer, der får glæde af et eventuelt overskud.

   

  Så let skifter du

  Det koster ikke noget, hvis du vil skifte din ulykkesforsikring til GF. Du behøver heller ikke engang at løfte en finger. Vi står for papirarbejdet, og vi er selvfølgelig med dig hele vejen. Hos GF handler det om dig – både før, under og efter, der sker forandringer i dit liv. 
   

  Få nyheder fra GF Forsikring

  138.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
  Vil du også være med?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   

   

  Spørgsmål og svar

  Med en ulykkesforsikring kan du få erstatning, hvis du kommer ud for en ulykke, som medfører varige men eller død. Hos GF Forsikring kan du selv tilpasse dækningerne efter dit behov.

  Det er ikke lovpligtigt at have en ulykkesforsikring, men det er en god ide at have denne forsikring. Hvis du kommer ud for en ulykke, hvor du får varige men, får du nemlig erstatning fra din ulykkesforsikring.

  Prisen på en ulykkesforsikring afhænger blandt andet af dit erhverv, og af hvor store forsikringssummer, som du har valgt ved varigt men og død.

  Der findes ikke en særlig ulykkesforsikring til studerende, men vi beregner prisen ud fra mange forskellige faktorer, primært det liv, du lever lige nu – i arbejde og fritid. Er du studerende og skal have forsikring på dit indbo? Læs mere om GF's studieforsikring her

  Børn skal noteres på en af sine forældres ulykkesforsikring, som giver barnet gratis dækning indtil det er 1 år gammelt.

  En fritidsulykkesforsikring dækker i din fritid og i op til 10 timers erhvervsarbejde om ugen. 

  Hvis du dyrker en farlig sportsgren, så anbefaler vi, at du supplerer din ulykkesforsikring med forsikring af farlig- og ekstremsport.

  Din erstatning bliver beregnet ud fra den invaliditetssum, du vælger. Får du en méngrad på 20 %, vil din erstatning være på 20 % af den valgte invaliditetssum. Selve méngraden bliver fastsat efter Arbejdsmarkedets Erhvervssikrings méntabel.

  Det vil sige, hvis du får en méngrad på 20 % og har valgt en invaliditetssum på 1.000.000 kr., vil du få udbetalt 200.000 kr. Havde din méngrad været på 30 % eller over, og har du tilvalgt dobbelterstatning, ville du i stedet få udbetalt 600.000 kr. Det skyldes, at du hos GF kan få det dobbelte beløb i erstatning, hvis du tilvælger dobbelterstatning og får en méngrad på over 30 %. 

  Ved en ulykke, der giver dig varige mén og kræver behandling, afhænger erstatningens størrelse af, om din behandler har en overenskomst med den offentlige sygesikring, og om du har en lægehenvisning til behandling. Det honorar, som en kiropraktor eller en lægehenvist fysioterapeut skal have, erstatter GF, hvis behandleren har en overenskomst (det såkaldte ydernummer).

  Hvis du vælger en behandler, der ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring, og har du ikke en lægehenvisning til en fysioterapeut, er det nødvendigt at få accept af GF for at få dækket behandlingsudgifterne. 

  Læs mere om den normale egenbetaling jf. den offentlige sygesikring og dermed om den maksimale dækning for de mest almindelige behandlinger hos: