Forsikringer for alle

Billig husforsikring med overskudsdeling

Dit hus er en af dit livs største investeringer, men det behøver din husforsikring ikke være. Hos GF hjælper vi med at sammensætte din forsikring, så du er dækket fra kælder til kvist, mens vi holder prisen på et minimum.

Husforsikring skræddersyet til dit behov

 

Dit hus er en af dit livs største investeringer, men det behøver din husforsikring ikke at være. Hos GF hjælper vi med at sammensætte din husforsikring, så du bliver dækket fra kælder til kvist, mens vi holder prisen på et minimum. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du sammensætter en husforsikring, der passer til dit behov.

Hvad dækker en husforsikring?

Ofte dækker en husforsikring brand- eller vandskader, men hos GF kan forsikringen også dække fx stormskade, rådskade, tyveri og hærværk. 

Det kan nemlig være svært at undgå skader på dit hus, selvom du passer godt på det. Til gengæld er det rart at vide, at hvis du får en skade, kan du hos GF være dækket ved:

Storm

✓ Rådskade

Sky- eller tøbrud

✓ Rør- og kabelskade

✓ Svamp- og insektskade

Tyveri, indbrud eller hærværk

✓ Eksplosion, lynnedslag eller kortslutning

Få tilbud på husforsikring

Få alle fordelene med en billig husforsikring hos GF Forsikring

Fordele med en husforsikring hos GF

Der er flere fordele ved at vælge husforsikring hos GF. En ting er, at du har mulighed for at tilpasse din forsikring, så den passer præcist til dine behov. En anden ting er, at vores husforsikring også inkluderer fordele som:

✓ Hjælp døgnet rundt.

✓ Rabat, hvis du forebygger vand- og brandskader

✓ Overskudsdeling – GF er ejet af medlemmerne, og derfor får du overskuddet retur, når årets skader er gjort op.

 

Se alle medlemsfordele

Med en udvidet husforsikring fra GF Forsikring kan du blive dækket mod vandskader, skadedyr og funktionsfejl til en god husforsikring pris

Sammensæt den optimale husforsikring

Med en husforsikring hos GF er du altid godt dækket, hvis du får en skade. Hvis du ønsker det, kan du dog vælge mellem tre tilvalgsdækninger, så du er ekstra sikret:

 

1. Udvidet vandskade

Udvidet vandskade er værd at overveje, da det danske vejr bliver mere uforudsigeligt og ekstremt. Vælger du udvidet vandskade, får du dækket:

✓ Fygesne, der trænger ind i huset og smelter

✓ Vand, der siver eller drypper fra synlige rør, fx en radiator

✓ Kloak- eller grundvand, der stiger op i huset efter et kraftigt regnvejr

✓ Vandspild og tab af gas, olie eller lignende ved skader på rør eller stikledninger

✓ Skader efter almindeligt og kraftigt regnvejr, der ikke bliver betegnet som skybrud

2. Udvidet dækning

Udvidet dækning er et oplagt tilvalg for dig, der ønsker ekstra tryghed, som kan spare dig for uforudsete regninger og gener. Vælger du udvidet dækning, får du dækket følgende:

✓ Skader efter visse skadedyr

✓ Bekæmpelse af visse skadedyr

✓ Skader på haveanlæg og havebelægninger

✓ Funktionsfejl i husets elektriske installationer

✓ Byggematerialer som bliver stjålet, brænder eller får vand-/stormskade

3. Kosmetiske forskelle

Vælger du kosmetiske forskelle som tilvalgsdækning, får du mulighed for at genskabe det æstetiske udtryk i dit hjem. Kosmetiske forskelle til husforsikringen dækker, hvis:

✓ Du får en rørskade i et rum med klinker eller fliser
Her får du dækket udgifterne til at skifte klinker/fliser på gulvet eller væggen, alt efter hvor skaden er sket, hvis de ikke længere kan skaffes. Hvis den samme klinke/flise er på andre flader i rummet, får du også dækket halvdelen af udgiften til at udskifte dem, så du kan sikre et ensartet udtryk i rummet.

✓ Få dækket halvdelen af udgiften til udbedring af kosmetiske forskelle som følge af en skade på glas eller sanitet, fx mellem toilet og håndvask.

Hvad koster en husforsikring?

Prisen på en husforsikring afhænger af forskellige faktorer. Det er blandt andet dit valg af selvrisiko, hvordan du ønsker at sammensætte dækningen, og hvor du bor. Selvrisikoen er det beløb, du selv skal betale, hvis du får en skade.

Ønsker du en nøjagtig pris på din husforsikring, kan du prøve vores prisberegner. Du skal blot indtaste dine oplysninger, så får du prisen at se med det samme.

Beregn pris på husforsikring

Sænk prisen på din husforsikring

Det skal betale sig at forebygge skader. Derfor tilbyder vi dig en rabat, hvis du installerer en vandalarm og højvandsslukke, eller hvis du har installeret brandalarm med overførsel til en alarmcentral. 

Du kan også sænke prisen på din husforsikring ved at vælge en højere selvrisiko, som er det beløb, du selv skal betale i tilfælde af en skade. Jo højere en selvrisiko, du vælger, desto billigere bliver prisen på din husforsikring.

Derudover kan du få desuden få 10% i samlerabat, hvis du samler mindst tre forsikringer hos GF. Du kan naturligvis sagtens kombinere samlerabatten med enten højvandsslukke, vandalarm eller brandalarm. 

 

Kontakt en af vores rådgivere

Skal du købe hus, bygge nyt eller renovere?

Skal du renovere eller bygge nyt, er der et par ting, du skal tage højde for. I begge tilfælde skal du kontakte dit forsikringsselskab, så du sikrer, at du er dækket korrekt. Det kan fx være med udvidet dækning til renoveringen eller entrepriseforsikring til byggeprojektet.

Det vigtigste rent forsikringsmæssigt, når du skal købe et hus, er at sikre, at din husdrøm ikke brister økonomisk. For at du bedst undgår det, er det som regel nødvendigt at tegne:

✓ Husforsikring

✓ Ejerskifteforsikring

Læs mere om forsikringer ved huskøb

Hvad dækker en husforsikring ikke?

Der er et par enkelte ting, som husforsikringen ikke dækker. Fx er det din indboforsikring, der dækker dine ejendele. 

Derudover dækker forsikringen ikke genstande, der er omfattet af garanti, serviceordning eller sælgers ansvar i henhold til købelovens reklamationsregler. Det kan fx være en ny vaskemaskine, som kortslutter, fordi der er en fabrikationsfejl. 

 

Se GF's indboforsikring

Sådan anmelder du en skade

Har du brug for at anmelde en skade på husforsikringen, kan du hurtigt og nemt registrere din skade online. Inden du anmelder skaden, er det vigtigt, at du sørger for at begrænse skaden mest muligt.

Du behøver ikke at anmelde skaden lige med det samme. Men jo før du anmelder skaden, jo hurtigere kan vi begynde at behandle den og give dig et svar.

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte GF alle hverdage kl. 8:30 – 16. Du kan træffe os på telefon 72 24 44 33 eller på mail til hus@gfforsikring.dk.

Anmeld skade på husforsikring

Husforsikring med overskudsdeling

I GF Forsikring får medlemmerne del i årets overskud. Det kalder vi for overskudsdeling, som du får i form af en særlig rabat, som vi trækker fra prisen på dine forsikringer.

Har vi overskud et år, får du det tilbage i form af billigere forsikringer. Vi trækker nemlig overskuddet fra din pris, hver gang du betaler dem i årets løb. Den rabat sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for din forsikringsløsning. 

Læs mere om overskudsdeling


Husforsikringen er en dækning, som oftest dækker brand- eller vandskader, men den kan også dække andre ting som fx stormskade, rådskade, tyveri og hærværk. Husforsikringen er ikke lovpligtig at have, men den er svær at undvære – især hvis du får en skade på dit hus.

En husforsikring dækker skader på huset, som opstår ved brand, lynnedslag, kortslutning, stormskade, rådskade, sky- eller tøbrud, svamp- og insektskade samt tyveri, indbrud eller hærværk. Dækningen er dog afhængig af, hvilke tilvalgsdækninger du har valgt.

Læs her, hvordan vi beregner prisen

Et huskøb er for de fleste den største økonomiske investering i livet. En husforsikring er ikke lovpligtig, men hvis du låner penge til dit huskøb, vil långiver – fx realkreditinstituttet – næsten altid stille krav om, at du tegner en husforsikring. Det er dog en god idé at tegne en husforsikring, uanset om du har lån i boligen eller ej.

Prisen på en husforsikring afhænger blandt andet af dit valg af selvrisiko, hvordan du ønsker at sammensætte husforsikringen, og hvor du bor. Prisen er derfor også individuel. 

Ønsker du en nøjagtig pris på din husforsikring, kan du prøve vores online prisberegner.

 
Beregn pris på husforsikring

En nem måde at kende forskel på husforsikring og indboforsikring er, at du forestiller dig, at du løfter huset op i luften og vender det på hovedet. Indboforsikringen dækker alle de ting, som ”falder ud”, mens husforsikringen dækker det resterende, som forbliver i luften.