Hundeansvarsforsikring og kæledyrsforsikring

 Anmeld en skade, din hund har forvoldt

 Det er nemt og hurtigt at registrere din skade online. Følg blot vejledningen mens du udfylder anmeldelsen.

Inden du anmelder din hundeansvarsskade online

Du kan med fordel gøre følgende inden du anmelder din skade:

  • For at komme i gang skal du bruge dit NemID. Vi gør opmærksom på, at skaden på nuværende tidspunkt kun kan anmeldes af den person, som er registreret som forsikringstager på policen og ikke af ægtefælle/samlever
  • I henhold til dansk lovgivning, skal en ansvarsskade anmeldes til skadelidtes egen forsikring før skaden kan anmeldes til en ansvarsforsikring. Skadelidte skal derfor henvende sig til egen forsikring. Har skadelidte ingen dækning, skal du anmelde skaden til os for vurdering af eventuelt ansvar.
  • Kontaktoplysninger på skadelidte (navn, adresse, telefonnummer og CPR nummer), forsikringsforhold og skadelidtes krav.

Anmeld skade online

Hundeansvarsskade

 

Spørgsmål om hundeansvar

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte os alle hverdage kl. 8.30 – 16.00 på telefon 72 24 45 60 eller du kan sende en mail til os på privat2@gfforsikring.dk

Anmeld skade på din syge- og livsforsikring for dit kæledyr

Sådan anmelder du skaden

  • Betal dyrlægeregningen
  • Send faktura ind til os på kaeledyr@gfforsikring.dk
  • Hvis ikke det fremgår af fakturaen hvad der er sket med dit kæledyr, skal det fremgå af din mail.

Husk at skrive oplysninger i din mail, så vi kan finde frem til din forsikring. Det kan være medlemsnummer, Policenummer eller dit navn og adresse.

 

Spørgsmål om din sygeforsikring

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte os alle hverdage kl. 8.30 - 16.00 på telefon 72 24 45 70 eller du kan sende en mail til os på kaeledyr@gfforsikring.dk.