Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

  Test og analyser af GF Forsikring

  GF Forsikring har nogle af de mest tilfredse medlemmer - og det forpligter. Derfor lytter vi til de test og analyser, der bliver lavet af vores forsikringer og af branchen. Det hjælper os til at blive endnu bedre og yde en god service.

  Få nyheder fra GF Forsikring

  Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
  Vil du også være med?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

   

   

  GF's sommerhusforsikring er Bedst i Test

  Forbrugerrådet TÆNK tildeler GF Forsikring Bedst i Test på Sommerhusforsikring.

  ”GF Forsikring er testvinder og tildeles et Bedst i Test. GF deler førstepladsen på pris med samlerabat og indtager en sikker andenplads på prisen uden samlerabat. GF indtager også en delt førsteplads, når vi fjerner prisparameteret, så GF kan ligeledes tilbyde gode dækninger og gode priser. GF kommer derudover igen ud af testen med den laveste klageandel i Ankenævnet, hvor kunden fik medhold, ift. markedsandel, hvilket indikerer en fair sagsbehandling.”

  5-Bedst-i-Test-2024-maj-groen-RGB

   

  Forbrugerrådet TÆNK ’Anbefaler’ GF’s ulykkesforsikring

  ”Hos GF Forsikring får du en god dækning til en konkurrencedygtig pris, og du behøver ikke være kunde i en bestemt organisation for at kunne tegne en ulykkesforsikring. GF Forsikring er det åbne forsikringsselskab der ender øverst i testen.”

  Forbrugerrådet anbefaler Ulykkesforsikring

  GF’s ulykkesforsikring fik en samlet bedømmelse på 68% og bedømmelsen ’’god’’, da Forbrugerrådet Tænk testede ulykkesforsikringer blandt 15 forsikringsselskaber i november 2023. 

    

  EPSI - uvildig måling af forbrugernes tilfredshed

  EPSI (European Performance Satisfaction Index) er udviklet på initiativ af EU-kommissionen til at måle forbrugernes tilfredshed.

  EPSI Danmark tager hvert år temperaturen på tilfredsheden og loyaliteten blandt de danske forsikringskunder. Tilfredsheden vises på en skala fra 0-100, hvor 75 er et udtryk for ”meget tilfreds”. EPSI måler tilfredshed på det overordnede parameter ”kundetilfredshed”, som defineres af områder som f.eks. image, service, produktkvalitet, værdi for pengene m.fl. 

  GF Forsikring fik i 2023 en samlet score på 81,2, en fremgang på 1,7.. Igen et resultat der ligger over branchegennemsnittet på 76,0.

  At både GF og branchen ligger over 75 er flot, da en score på 75 indikere "meget tilfreds".

   

  På de 7 overordnede områder i rapporten ligger GF Forsikring godt over branchen:

  ✓ Kundetilfredshed (5,2 over branchen)

  ✓ Loyalitet (6,3 over branchen)

  ✓ Servicekvalitet (4,6 over branchen)

  ✓ Image (4,5 over branchen)

  ✓ Produktkvalitet (5,2 over branchen)

  ✓ Værdi for pengene (5,7 over branchen)

  ✓ Forventninger (3,0 over branchen)


  På EPSI-målingens spørgsmål ”Hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale dit forsikringsselskab til en ven eller kollega” fik vi i GF Forsikring en score på 82,4, hvilket er godt over branchegennemsnittet på 76,1.