Kontakt os

  Hovedkontor:

  GF Forsikring a/s

  Jernbanevej 65

  5210 Odense NV

  Åbningstider

  Telefon: 70 13 80 80

  Telefax: 72 24 45 01

  E-mail: gf@gfforsikring.dk


  Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Ring mig op

  Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

  Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..

  Test og analyser af GF Forsikring

  GF Forsikring har nogle af de mest tilfredse kunder - og det forpligter. Derfor lytter vi til de test og analyser, der bliver lavet af branchen og vores forsikringer. Det hjælper os til at blive endnu bedre og yde en god service.

  EPSI-måling 2016

  EPSI (European Performance Satisfaction Index) er udviklet på initiativ af EU-kommissionen til at måle kundetilfredshed. EPSI Danmark spørger hvert år mere end 4600 danskere om deres syn på landets forsikringsselskaber. GF Forsikring blev i 2016 årets EPSI-højdespringer med en samlet kundetilfredshed på 81,0 mod 77,3 i 2015. Vi kom samtidig i den absolutte top blandt de selskaber, som kunderne vil anbefale til deres venner og familie. Vores resultater er markant over branchegennemsnittet, der både på kundetilfredshed og kundeanbefaling var faldende i 2016. 
  Vi kunne samtidig glæde os over at være gået markant frem på kundeanbefaling blandt de kunder, som har været i kontakt med os i forbindelse med en skade.

   

  Test af GF's rejseforsikring - foråret 2016

  Børsen testede i maj 2016 rejseforsikringer, og en af testens konklusioner var, at for en familien på fire, bosat på Frederiksberg med indbo for 1,2 mio. kr., så var det billigst at vælge rejseforsikring i kombination med indboforsikring hos GF. Analysen blev lavet af Samlino. 

   

   

  GF's rejseforsikring dækker hele familien – hele året

  GF’s rejseforsikring dækker et helt år og købes som tillæg til vores indboforsikring. Det vil sige, at du slipper for at købe en rejseforsikring, hver gang du skal ud at rejse. Hele familien er dækket, også på individuelle ture uden resten af familien. Familiens børn er også dækket, hvis de skal på lejrtur eller studietur uden for Danmark. Så I behøver altså ikke at rejse sammen for at være dækket. Det er nemt og altså også billigst.
   
  Tjek, om du har husket at få rejseforsikring tilknyttet din indboforsikring i GF. Det kan du fx gøre på MitGF. Her kan du også få styr på om dit ferieland er dækket. Måske skal du i år langt væk og har brug for at udvide din rejseforsikring til at dække hele verden?
   
   

   

  Test af GF's husforsikring - foråret 2016

  Forbrugerrådets blad Tænk Penge har testet husforsikringen hos 13 danske forsikringsselskaber og GF’s husforsikring har også været under lup.
   
  Konklusionen er klar: Pris og dækningskvalitet hænger ikke sammen. Som forbruger er du altså ikke sikret en bedre dækning, fordi prisen er høj. Og hos os i GF Forsikring er prisen ikke høj.