Ansvarsfraskrivelse

Retningslinjer for brug af hjemmesiden.

Din benyttelse af GF Forsikrings hjemmeside er underlagt nedenstående vilkår. Læs vilkårene, før du benytter dig af hjemmesiden.

Ansvarsbegrænsning

Vi bestræber os på altid at holde informationerne på vores hjemmeside korrekte og ajourførte. Vi kan dog ikke holdes ansvarlige for tab som følge af fejlagtige eller manglende oplysninger på hjemmesiden eller manglende tilgængelighed til hjemmesiden. Dette omfatter direkte såvel som indirekte tab, herunder tab som følge af driftsforstyrrelser og lignende.

Endvidere har indholdet på hjemmesiden udelukkende karakter af information. Brug af oplysningerne må ikke opfattes som professionel rådgivning eller bruges som erstatning herfor.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside indeholder links til andre internetsider. Hvis du bruger disse links, forlader du denne hjemmeside. Som bruger skal du være opmærksom på, at vi ikke er ansvarlig for andre hjemmesiders indhold. Vi påtager os derfor ikke noget ansvar for indholdet på disse hjemmesider.

Beregning af pris på forsikringer

På hjemmesiden kan du beregne en pris på forsikringer. Vi tager forbehold for, at der kan opstå fejl i beregningerne. Kontakt en af vores forsikringsklubber, hvis du har brug for vejledning om dine forsikringsbehov.

Varemærker, logoer og tekster

Varemærker, logoer og tekster på vores hjemmeside tilhører GF Forsikring. Ingen er berettiget til at anvende disse varemærker, logoer og tekster uden vores forudgående skriftlige tilladelse.

Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!