Anmeld skade på din ulykkesforsikring

Det er nemt og hurtigt at registrere din skade online. Følg blot vejledningerne mens, du udfylder anmeldelsen.

For at komme i gang skal du bruge dit NemID. Vi gør opmærksom på, at skaden på nuværende tidspunkt kun kan anmeldes af den person, som er registreret som forsikringstager på policen og ikke af ægtefælle/samlever

 

Anmeld skade online

Ulykkesforsikring


Tandskader (når du er over 18 år)
Når du har anmeldt din tandskade til os via online anmeldelsen, skal du printe nedenstående tandskema ud. Skemaet afleverer du til din tandlæge, der udfylder og returnerer skemaet til os vedlagt røntgen billeder. Når vi har modtaget tandskemaet, vil vi kontakte dig og din tandlæge igen.
Download tandskema her

Børnetandskader
Du kan anmelde dit barns tandskade ved at benytte nedenstående børnetandskema. Du udfylder blot skemaet og sender det med e-mail eller med posten til adressen, du ser øverst i skemaet:
Download børnetandskema her

Børnedækning
Hvis du skal anmelde kritisk sygdom, dødsfald eller varigt men efter sygdom, så kan du ikke bruge linket til online anmeldelsen.
Du skal i stedet ringe til os på telefon 72 24 43 10 – så sender vi den anmeldelsesblanket, som du skal bruge.


Fysioterapeut og kiropraktor

Læs mere om den normale egenbetaling jf. den offentlige sygesikring og dermed om den maksimale dækning for de mest almindelige behandlinger hos:

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte os alle hverdage kl. 8.30 – 16.00 på telefon 72 24 43 10 eller du kan sende en mail til os på Ulykkesskade@gfforsikring.dk