Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
GF Indboforsikring

Indboforsikring med overskudsdeling

Med en indboforsikring hos GF er du og resten af din husstand i ekstra trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en indboforsikring, der passer præcist til dit behov.

Hvad dækker en indboforsikring?

En indboforsikring dækker dine ting, hvis du kommer ud for indbrud, brand og hærværk eller, hvis du får visse former for vandskade. Derudover dækker indboforsikringen også dit ansvar. En ansvarsforsikring er vigtig, hvis du skal erstatte en skade på andre eller andres ting.

En indboforsikring er svær at undvære. Skulle du være uheldig, er det rart at vide, at du kan få erstattet de ting, du får stjålet eller får skadet takket være en indboforsikring.

Fordele med en indboforsikring hos GF

Der er mange fordele ved at vælge indboforsikring hos GF. En ting er, at du har mulighed for at tilpasse indboforsikringen, så den passer til dine behov. En anden ting er, at vores indboforsikring er mere end bare en indboforsikring. Den indeholder nemlig:

  • Ansvarsforsikring og retshjælp
  • Dækning af alle personer i husstanden
  • Dækning af delebørn under 18 år, når de bor hos dig, og udeboende børn under 18 år, der bor alene
  • Overskudsdeling - GF er ejet af medlemmerne, derfor får du overskuddet retur, når årets skader er gjort op

De præcise vilkår for indboforsikringen kan du se i forsikringsbetingelserne. 

Få tilbud på indboforsikring

Besøg prisberegneren


Få en god pris på din Indboforsikring hos GF Forsikring
Det er nemt at skifte til GF
Det er nemt at skifte til GF
Det koster ikke noget at skifte din nuværende indboforsikring til GF, og vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med skiftet. På den måde kan du nemt, ligesom mere end en kvart millioner tilfredse GF-medlemmer, få en god forsikring med overskudsdeling.
Værd at vide
Værd at vide, når du køber indboforsikring

Når du køber indboforsikring, har vi brug for at vide, hvor høj forsikringssum du ønsker.

Forsikringssummen er et udtryk for den maksimale erstatning, du kan få i forbindelse med en skade. Den skal svare til værdien af alt det, du ejer og har brug for at kunne få erstattet. En korrekt fastsat forsikringssum sparer dig for ærgrelser, så du ikke havner i en situation, hvor den udbetalte erstatning er for lille til at dække en konkret skade.

Du kan få en fornemmelse af, hvor høj forsikringssum du har behov for ved at tage udgangspunkt i ét rum ad gangen og vurdere tingene. Selv relativt billige ting kan være svære at undvære eksempelvis i tilfælde af brand. Når du går dit hjem igennem rum for rum, vil du ofte opdage, at du ejer mere af værdi, end du tror.

Er du i tvivl, hjælper vores rådgivere dig med at fastsætte den rigtige forsikringssum. Bliv ringet op af GF og få et uforpligtende tjek af dine forsikringer.

Få den optimale indboforsikring
Få den optimale indboforsikring

Det giver tryghed at vide, du er godt dækket med GF's indboforsikring, hvis uheldet er ude.

Derfor bør du overveje, om du skal supplere din indboforsikring med en række tilvalg. Når du supplerer din indboforsikring med tilvalg, er du garderet på allerbedste vis.

Du kan vælge disse tilvalg hos GF:

Tip: Er du studerende? Så kan du få en speciel studieforsikring hos GF.

 

 Få en god pris på din Indboforsikring - GF Forsikring

Hvad koster en indboforsikring?
Hvad koster en indboforsikring?

Prisen på din indboforsikring afhænger af flere faktorer, og prisen er derfor individuel. Når prisen beregnes, ser vi blandt andet på, hvor du bor, og hvilken forsikringssum og selvrisiko, du ønsker.

Derudover afhænger prisen på indboforsikringen af, hvor mange skader du har haft i løbet af de seneste år.

Ønsker du en nøjagtig pris på din indboforsikring, kan du prøve vores prisberegner:

Besøg prisberegneren

Sænk prisen på din indboforsikring
Sænk prisen på din indboforsikring

Selvom det er individuelt, hvad en indboforsikring koster, har du alligevel mulighed for at påvirke prisen. Når du vælger din indboforsikring hos GF, bestemmer du, hvilken selvrisiko du vil have. Du kan vælge en indboforsikring uden selvrisiko, men du kan også vælge en selvrisiko på op til 10.897 kr. (2020-tal). Selvrisikoen er det beløb, du selv skal betale, hvis du får en skade. Det betyder, at jo højere en selvrisiko du vælger, desto billigere bliver din indboforsikring.

Du kan eksempelvis også få en billigere indboforsikring, hvis du installerer en godkendt tyverialarm i dit hjem, som er med til at forebygge indbrud i dit hjem.

Et andet alternativ til en billigere indboforsikring er samlerabat. Når du vælger mindst tre af følgende forsikringer hos GF, får du 10 % i samlerabat på dine forsikringer:

Hvad dækker indboforsikringen ikke?

Din indboforsikring dækker som sagt ved indbrud, brand, visse vandskader og hærværk, men der er nogle tilfælde, hvor din indboforsikring ikke dækker, eller hvor det kræver øvrige forsikringer for at få dækning. Det kan eksempelvis være ved cykeltyveri. Du kan få din cykel erstattet ved at supplere indboforsikringen med cykeldækning.

Ønsker du præcis at vide, hvad indboforsikringen dækker og ikke dækker, kan du læse vores forsikringsbetingelser. De betingelser, der gælder for dig, afhænger af, hvornår du har tegnet din indboforsikring.

Du kan til enhver tid se dine gældende betingelser på din personlige side hos GF, som vi kalder MitGF.

Tip: Er du på jagt efter en ny bolig? Så har vi tre tips til dig her.

Sådan anmelder du en skade
Sådan anmelder du en skade på din indboforsikring

Når uheldet er ude, vil du selvfølgelig gerne have en løsning hurtigst muligt. Hos GF kan du nemt og hurtigt anmelde en skade på indboforsikringen online.

Sørg for at danne et overblik over skadens omfang, og tag gerne billeder som dokumentation. Har du været udsat for tyveri eller hærværk, skal du huske at anmelde det til politiet.

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte GF alle hverdage kl. 8:30 – 16. Du kan træffe os på telefon 72 24 42 90 eller på mail til privatskade@gfforsikring.dk.

 

 Få en god pris på din Indboforsikring hos GF Forsikring

Overskudsdeling

Overskudsdeling

GF er ejet af medlemmerne og skal ikke tjene penge til aktionærer.

Derfor kan vi stå fast på, at forsikringer ikke skal koste mere end højst nødvendigt – det er grundideen bag vores overskudsdeling. Har vi overskud et år, får du det tilbage i form af billigere forsikringer. Vi trækker nemlig overskuddet fra i din pris for det kommende år. Denne rabat sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for din forsikringsløsning.

Sådan foregår overskudsdeling
Når året er omme, gør vi regnskabet op, og hvis der er overskud, bliver din andel trukket fra i prisen på dine forsikringer for næste år. På alle andre forsikringer end bil gør vi regnskabet op på selskabsniveau. For bilforsikring gælder andre vilkår.

Siden 2018 har alle medlemmer fået del i overskuddet på alle forsikringerne.  
I januar kan du logge på Mit GF og se, hvor meget du har fået i overskudsdeling og regne ud, hvor stor din rabat bliver i det kommende år. 

Vil du vide mere om overskudsdeling?

Vær opmærksom på, at hvis du er omfattet af en af vores partneraftaler, kan der gælde andre regler for dig mht. samlerabat og overskudsdeling. Kontakt os på tlf. 70 13 80 80 og hør mere.

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

Spørgsmål og svar

Indboforsikringen er den forsikring, som dækker dine ting. Kort fortalt, så dækker den alt det, du ville tage med dig, hvis du flyttede til et nyt hus. Forsikringen dækker i tilfælde af brand, tyveri, indbrud og visse former for vandskade. 

En indboforsikring er ikke lovpligtig. Men den er svær at undvære, selvom du måske ikke synes, du ejer så meget af værdi. Din telefon, din computer og din vaskemaskine er alle dækket af indboforsikringen, så i tilfælde af fx brand er indboforsikringen god at have.

Indboforsikringen dækker dine ting i tilfælde af fx indbrud, brand eller hærværk samt dit ansvar, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting. 
Indboforsikringen kan udvides med fx elektronikforsikring, rejseforsikring og cykelforsikring

En indboforsikring til studerende kan tilpasses, ligesom en almindelig indboforsikring kan. Som udgangspunkt indeholder den dækning af indbo, ansvar, retshjælp og identitetstyveri. Derudover kan den udvides med fx rejseforsikring, elektronikforsikring eller cykelforsikring.

Prisen på en indboforsikring afhænger bl.a. af din valgte forsikringssum samt af dine tilvalgsforsikringer. Beregn din pris på indboforsikring