Forsikringer for alle

Indboforsikring med overskudsdeling

Med en indboforsikring hos GF er du og din husstand i ekstra trygge hænder. Vores forsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en forsikring, der passer til dit behov.

 

Hvad dækker en indboforsikring?

En indboforsikring dækker dine ting, hvis du bl.a. kommer ud for indbrud, brand og hærværk eller, hvis du får visse former for vandskade. Derudover dækker forsikringen også dit ansvar. En ansvarsforsikring er vigtig, hvis du skal erstatte en skade på andre eller andres ting.

Sådan en forsikring er svær at undvære. Skulle du være uheldig, er det rart at vide, at du kan få erstattet de ting, du får stjålet eller får skadet takket være en forsikring til din husstand.

 

 

 

 

Med en indboforsikring hos GF er du og resten af din husstand i ekstra trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en indboforsikring, der passer præcist til dit behov.
Med en indboforsikring hos GF er du og resten af din husstand i ekstra trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en indboforsikring, der passer præcist til dit behov.
Med en indboforsikring hos GF er du og resten af din husstand i ekstra trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en indboforsikring, der passer præcist til dit behov.
Ved at forsikre din husstand hos GF, er du og resten af dit hjem i trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en forsikring, der passer præcist til dit behov.
 
Hos GF Forsikring bliver du godt dækket ind til en god indboforsikring pris

Fordele med en indboforsikring hos GF

Der er mange fordele ved at vælge forsikring hos GF. En ting er, at du har mulighed for at tilpasse din forsikring, så den passer til dine behov. En anden ting er, at vores indboforsikring er mere end bare en forsikring til din husstand. Den indeholder nemlig:

Ansvarsforsikring og retshjælp

✓ Dækning af alle personer i husstanden

✓ Dækning af delebørn under 18 år, når de bor hos dig, og udeboende børn under 18 år, der bor alene

Overskudsdeling - GF er ejet af medlemmerne, derfor får du overskuddet retur, når årets skader er gjort op

 

De præcise vilkår for forsikringen kan du se i forsikringsbetingelserne. 

Få tilbud på indboforsikring

Besøg prisberegneren


Værd at vide, når du køber indboforsikring

Når du køber en forsikring til dit indbo, har vi brug for at vide, hvor høj forsikringssum du ønsker.

Forsikringssummen er et udtryk for den maksimale erstatning, du kan få i forbindelse med en skade. Den skal svare til værdien af alt det, du ejer og har brug for at kunne få erstattet. En korrekt fastsat forsikringssum sparer dig for ærgrelser, så du ikke havner i en situation, hvor den udbetalte erstatning er for lille til at dække en konkret skade.

 

Du kan få en fornemmelse af, hvor høj en forsikringssum du har behov for ved at tage udgangspunkt i ét rum ad gangen og vurdere tingene. Selv relativt billige ting kan være svære at undvære. Når du går dit hjem igennem rum for rum, vil du ofte opdage, at du ejer mere af værdi, end du tror.

Er du i tvivl, hjælper vores rådgivere dig med at finde frem til den forsikringssum, som passer til dig. Bliv ringet op af GF og få et uforpligtende tjek af dine forsikringer.

Hos GF Forsikring får du den optimale indboforsikring, og kan desuden supplere til den - GF Forsikring

Få den optimale forsikring

Det giver tryghed at vide, at du er godt dækket med GF's indboforsikring, hvis uheldet er ude.

Derfor bør du overveje, om du skal supplere din forsikring med en række tilvalg. Når du supplerer din forsikring med tilvalg, er du garderet på allerbedste vis. Du kan vælge disse tilvalg hos GF:

Cykelforsikring

Rejseforsikring

Elektronikforsikring

Pludselig skade

✓ Elskade

✓ Glas og sanitet

✓ Briller og høreapparat

✓ Udeboende børn under 26 år

✓ Udvidet vandskade

Tip: Er du studerende? Så kan du få en speciel studieforsikring hos GF

Hvad koster en indboforsikring?

Prisen på din forsikring afhænger af flere faktorer, og prisen er derfor individuel. Når prisen beregnes, ser vi blandt andet på, hvor du bor, og hvilken forsikringssum og selvrisiko, du ønsker.

Derudover afhænger prisen på forsikringen af, hvor mange skader du har haft i løbet af de seneste år.

Ønsker du en nøjagtig pris på en forsikring af din husstand, kan du prøve vores prisberegner:

Besøg prisberegneren

Det er nemt at skifte til GF

Det koster ikke noget at skifte din nuværende indboforsikring til GF, og vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med skiftet. På den måde kan du nemt, ligesom mere end en kvart millioner tilfredse GF-medlemmer, få en god forsikring med overskudsdeling.

Skift til GF Forsikring

Hvad koster en indboforsikring? Det kan vi hos GF hjælpe dig med at finde ud af

Sænk prisen på din indboforsikring

Selvom det er individuelt, hvad en indboforsikring koster, har du alligevel mulighed for at påvirke prisen. Når du vælger en forsikring af din husstand hos GF, bestemmer du, hvilken selvrisiko du vil have. Selvrisikoen er det beløb, du selv skal betale, hvis du får en skade. Det betyder, at jo højere en selvrisiko du vælger, desto billigere bliver din forsikring.

Du kan eksempelvis også få en billigere forsikring til dit indbo, hvis du installerer en godkendt tyverialarm i dit hjem, som er med til at forebygge indbrud i dit hjem.

Et andet alternativ til en billigere forsikring af dit hjem er samlerabat. Når du vælger mindst tre af følgende forsikringer hos GF, får du 10 % i samlerabat på dine forsikringer:

✓ Indboforsikring

Husforsikring

Ulykkesforsikring

Sommerhusforsikring

Kæledyrsforsikring

Knallertforsikring

Landboforsikring

Hvad dækker en indboforsikring ikke?

Din indboforsikring dækker som sagt bl.a. ved indbrud, brand, visse vandskader og hærværk, men der er nogle tilfælde, hvor din forsikring ikke dækker, eller hvor det kræver øvrige forsikringer for at få dækning. Det kan eksempelvis være ved cykeltyveri. Du kan få din cykel erstattet ved at supplere forsikringen med cykeldækning.

Ønsker du præcis at vide, hvad en forsikring af dit hjem dækker og ikke dækker, kan du læse vores forsikringsbetingelser. De betingelser, der gælder for dig, afhænger af, hvornår du har tegnet din forsikring.

Du kan til enhver tid se dine gældende betingelser på din personlige side hos GF, som vi kalder MitGF.

Tip: Er du på jagt efter en ny bolig? Så har vi tre tips til dig her.

Sådan anmelder du en skade 

Når uheldet er ude, vil du selvfølgelig gerne have en løsning hurtigst muligt. Hos GF kan du nemt og hurtigt anmelde en skade online.

Sørg for at danne et overblik over skadens omfang, og tag gerne billeder som dokumentation. Har du været udsat for tyveri eller hærværk, skal du huske at anmelde det til politiet.

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte GF alle hverdage kl. 8:30 – 16. Du kan træffe os på telefon 72 24 44 70 eller på mail til indbo@gfforsikring.dk.

 
Hos GF Forsikring er du som medlem delt ejer af GF, og kan derfor få fordel i vores overskudsdeling - GF Forsikring

Overskudsdeling

GF er ejet af medlemmerne og skal ikke tjene penge til aktionærer.  

Derfor kan vi stå fast på, at forsikringer ikke skal koste mere end højst nødvendigt – det er grundideen bag vores overskudsdeling. Har vi overskud et år, får du det tilbage i form af billigere forsikringer. Vi trækker nemlig overskuddet fra i din pris for det kommende år. Denne rabat sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for din forsikringsløsning.

Sådan foregår overskudsdeling
Når året er ved at være omme, gør vi årets skader og regnskab op. Er der overskud, deler vi det med dig som medlem. Du får overskudsdeling i form af en særlig rabat, som vi trækker fra prisen på dine forsikringer, hver gang du betaler dem i årets løb. For bilforsikring og GF Lønsikring gælder andre vilkår.

Siden 2018 har alle medlemmer fået del i overskuddet
I januar kan du logge på Mit GF og se, hvor meget du har fået i overskudsdeling og regne ud, hvor stor din rabat bliver i det kommende år. 

 

Vil du vide mere om overskudsdeling?

Vær opmærksom på, at hvis du er omfattet af en af vores partneraftaler, kan der gælde andre regler for dig mht. samlerabat og overskudsdeling. Kontakt os på tlf. 70 13 80 80 og hør mere.

Indboforsikringen er den forsikring, som dækker dine ting. Kort fortalt, så dækker den alt det, du ville tage med dig, hvis du flyttede til et nyt hus. Forsikringen dækker i tilfælde af brand, tyveri, indbrud og visse former for vandskade. 

En indboforsikring er ikke lovpligtig. Men den er svær at undvære, selvom du måske ikke synes, du ejer så meget af værdi. Din telefon, din computer og din vaskemaskine er alle dækket af indboforsikringen, så i tilfælde af fx brand er indboforsikringen god at have.

Indboforsikringen dækker dine ting i tilfælde af fx indbrud, brand eller hærværk samt dit ansvar, hvis du kommer til at skade andre eller deres ting. 
Indboforsikringen kan udvides med fx elektronikforsikring, rejseforsikring og cykelforsikring

En indboforsikring til studerende kan tilpasses, ligesom en almindelig indboforsikring kan. Som udgangspunkt indeholder den dækning af indbo, ansvar, retshjælp og identitetstyveri. Derudover kan den udvides med fx rejseforsikring, elektronikforsikring eller cykelforsikring.

Prisen på en indboforsikring afhænger bl.a. af din valgte forsikringssum samt af dine tilvalgsforsikringer. Beregn din pris på indboforsikring