Forsikringer for alle

Indboforsikring med overskudsdeling

Med en indboforsikring hos GF er du og din husstand i ekstra trygge hænder. Vores forsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en forsikring, der passer til dit behov.

Hvad dækker en indboforsikring?

En indboforsikring dækker dine ting, hvis du kommer ud for indbrud, brand og hærværk, eller hvis du får visse former for vandskader, og den dækker både i og udenfor hjemmet.

✓ Brand
✓ Hærværk
✓ Tyveri og indbrud
✓ Visse former for vandskader
✓ Erstatningsansvar på andre eller deres ting
✓ Mulighed for tilvalgsdækninger efter behov

 


Med en indboforsikring hos GF er du og resten af din husstand i ekstra trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en indboforsikring, der passer præcist til dit behov.
Med en indboforsikring hos GF er du og resten af din husstand i ekstra trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en indboforsikring, der passer præcist til dit behov.
Med en indboforsikring hos GF er du og resten af din husstand i ekstra trygge hænder. Vores indboforsikring dækker nemlig mere end bare dine ting. Her på siden kan du blive klogere på, hvordan du får en indboforsikring, der passer præcist til dit behov.
Derudover dækker indboforsikringen også dit ansvar i tilfælde af, at du skader andre eller deres ting. Ansvarsdækningen er derfor også vigtig at have, hvis du skal erstatte en skade på andre eller andres ting. Det betyder også, at indboforsikringen er svær at undvære.
 
Hos GF Forsikring bliver du godt dækket ind til en god indboforsikring pris

Fordele med en indboforsikring hos GF

Der er mange fordele ved at vælge indboforsikring hos GF. En ting er, at du har mulighed for at tilpasse din forsikring, så den passer præcist til dine behov. En anden ting er, at vores indboforsikring er mere end bare en forsikring til husstanden. Den indeholder også:

Ansvarsforsikring og retshjælp

✓ Dækker alle personer i husstanden

✓ Dækker delebørn under 18 år, når de bor hos dig, og udeboende under 18 år, der bor alene

✓ Overskudsdeling – GF er ejet af medlemmerne, og derfor får du overskuddet retur, når årets skader er gjort op.

 

Få tilbud på indboforsikring

Besøg prisberegneren


Værd at vide, når du køber indboforsikring

Når du køber en forsikring til dit indbo, har vi brug for at vide, hvor høj en forsikringssum du ønsker. Forsikringssummen er et udtryk for den maksimale erstatning, som du kan få i forbindelse med en skade.

Forsikringssummen skal svare til værdien af alt det, du ejer og har brug for at kunne få erstattet. En korrekt fastsat forsikringssum sikrer, at du ikke ender i en situation, hvor den udbetalte erstatning er for lille til at dække den konkrete skade.

 

 

Du kan få en fornemmelse af, hvor høj en forsikringssum du har behov for ved at tage udgangspunkt i ét rum ad gangen og vurdere værdien på dit indbo. Når du går dit hjem igennem rum for rum, vil du nemlig ofte opdage, at du ejer mere af værdi, end du tror. Er du i tvivl, hjælper vores rådgivere dig altid gerne med at finde den rette forsikringssum.

 

Ring mig op

Hos GF Forsikring får du den optimale indboforsikring, og kan desuden supplere til den - GF Forsikring

Skræddersy din indboforsikring efter behov

Det giver tryghed at vide, at du er dækket med en indboforsikring hos GF, hvis uheldet er ude.

Derfor bør du også overveje, om du skal supplere din forsikring med en række tilvalg. Når du supplerer din indboforsikring med tilvalg, er du garderet på allerbedste vis. Du kan vælge disse tilvalg hos GF:

Cykelforsikring

Rejseforsikring

Elektronikforsikring

Pludselig skade

✓ Elskade

✓ Glas og sanitet

✓ Briller og høreapparat

✓ Udeboende børn under 26 år

✓ Udvidet vandskade

Hvad koster en indboforsikring?

Prisen på en indboforsikring afhænger af flere faktorer, og prisen er derfor også individuel. Når vi beregner din pris, ser vi blandt andet på, hvor du bor, og hvilken forsikringssum og selvrisiko, du ønsker. Derudover afhænger prisen også af, hvor mange skader du har haft i løbet af de seneste år.

 

 

Ønsker du en nøjagtig pris på en skræddersyet indboforsikring til din husstand, er du altid mere end velkommen til at prøve vores prisberegner.

Beregn din pris

Hvad koster en indboforsikring? Det kan vi hos GF hjælpe dig med at finde ud af

Sænk prisen på din indboforsikring

Når du vælger indboforsikring til din husstand hos GF, bestemmer du, hvilken selvrisiko du ønsker. Selvrisikoen er det beløb, du selv betaler, hvis du får en skade. Det betyder, at jo højere en selvrisiko du vælger, desto billigere bliver din forsikring.

Du kan dog også få en billigere indboforsikring, hvis du installerer en godkendt tyverialarm i dit hjem, som er med til at forebygge indbrud og giver en større tryghed, hvis situationen skulle opstå. Med tyverialarm installeret, der har overførsel til en bemandet alarmcentral, får du nemlig 15% i rabat. Sådan forebygger du indbrud i dit hjem

 Sådan forebygger du indbrud i dit hjem.

 

Hvad dækker en indboforsikring ikke?

Din indboforsikring dækker ved indbrud, brand, visse vandskader og hærværk, men der er også enkelte tilfælde, hvor din indboforsikring ikke dækker, eller hvor det kræver øvrige forsikringer for at få dækning.

Det kan eksempelvis være, hvis du har tabt/mistet en ejendel eller fået stjålet din cykel af en så høj værdi, hvor det kræver, at du havde suppleret din forsikring med cykeldækning for at få en erstatning.

Du kan til enhver tid se dine gældende betingelser på din personlige side hos GF, som vi kalder MitGF.

Lejer du din bolig ud? 

Ønsker du at leje din bolig ud, skal du være opmærksom på, at du i begrænset omfang er dækket af din indboforsikring. Det betyder i praksis, at du stadig er dækket ved brand, indbrud og visse vandskader, men din indboforsikring dækker dog ikke, hvis lejeren begår tyveri eller hærværk i boligen.

Derfor anbefaler vi også, at du laver en skriftlig lejekontrakt med et eventuelt depositum, så du sikrer dig bedst muligt. Vi anbefaler i øvrigt også, at du fjerner dine værdifulde ting som fx smykker, kontanter eller dyre malerier, mens du lejer din bolig ud.

Er du tvivl, er det altid en god idé at tjekke med os, inden du fremlejer din bolig for at høre og sikre, hvordan du er dækket, og hvad du skal være opmærksom på.

Læs også: Sådan undgår du cykeltyveri

 

Sådan anmelder du en skade

Hvis uheldet har været ude, vil du selvfølgelig gerne have en løsning hurtigst muligt. Hos GF kan du derfor også nemt og hurtigt anmelde en skade online.

Start med at danne et overblik over skadens omfang, og tag billeder som dokumentation. Har du været udsat for tyveri eller hærværk, skal du huske at anmelde det til politiet.

Har du spørgsmål til din skade, kan du kontakte GF alle hverdage kl. 8:30 – 16. Du kan træffe os på telefon 72 24 44 70 eller på mail til indbo@gfforsikring.dk.

 

Anmeld skade på indbo

Hos GF Forsikring er du som medlem delt ejer af GF, og kan derfor få fordel i vores overskudsdeling - GF Forsikring

Indboforsikring med overskudsdeling

GF er ejet af medlemmerne og skal ikke tjene penge til aktionærer. Derfor kan vi stå fast på, at vores forsikringer ikke skal koste mere end højest nødvendigt. Det er grundidéen bag vores overskudsdeling.

Har vi overskud et år, får du det tilbage i form af billigere forsikringer. Vi trækker nemlig overskuddet fra din pris for det kommende år. Den rabat sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for din forsikringsløsning.

Læs mere om overskudsdeling

En indboforsikring dækker dine ting, hvis du bliver udsat for blandt andet indbrud, brand eller hærværk. Indboforsikringen dækker også visse former for vandskader, retshjælp og dit erstatningsansvar, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting.

Indbo betegnes som de private ejendele, du har i din bolig. Det kan være alt fra tæpper og tøj til mobiltelefoner. Værdien af alt dit indbo kaldes for forsikringssummen, som skal svare til værdien af alle de genstande, du har i din bolig.

Det er ikke lovpligtigt at have en indboforsikring, men det er en rigtig god idé at have, da det kan blive ret så omkostningstungt, hvis du skal generhverve alle de ting, du har i din bolig. Det samme gælder, hvis du skal erstatte skader på andre eller deres ting.

En indboforsikring til studerende kan tilpasses, ligesom en almindelig indboforsikring kan. Som udgangspunkt indeholder den dækning af indbo, ansvar, retshjælp og identitetstyveri. Derudover kan den udvides med fx rejseforsikring, elektronikforsikring eller cykelforsikring.

Prisen på en indboforsikring afhænger blandt andet af forsikringssummen og eventuelle tilvalgsdækninger.

Beregn pris på indboforsikring

Hvis du flytter, skal du altid kontakte os, så vi kan tilpasse din dækning. Prisen kan nemlig afhænge af, hvor du bor. På den måde sikrer du, at indboforsikringen dækker korrekt.

Når du flytter, opstår der som regel nye behov. Det betyder, at forsikringssummen på din indboforsikring hurtigt kan ændre sig. Derfor anbefaler vi, at du bestiller et forsikringstjek, hvor du i samråd med en rådgiver gennemgår dine behov. Det tager kun ti minutter.

Bestil uforpligtende forsikringstjek