Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!
  Om GF Forsikring

  GF Forsikring er tæt på dig

  Mere end 350.000 medlemmer får del i overskuddet i GF Forsikring. Som medlemsejet virksomhed er GF stolte over, at ideen om overskudsdeling er levedygtig mere end 50 år efter, at GF blev stiftet. Og ambitionen om at være mere lokal end andre forsikringsselskaber lever også i bedste velgående. Velkommen til et forsikringsselskab, der er tæt på dig, fordi du er tæt på os.

  Hvem er GF Forsikring?

  Hvem er GF Forsikring?

  Når der sker forandringer i dit liv, så står GF klar med en god forsikring, der både er konkurrencedygtig og tilbyder dig et lokalt omdrejningspunkt.

  GF er for alle. Du behøver ikke et særligt job for at være med. Det er ikke nogen lukket klub, selv om vi gør os ekstra umage for at skabe lokale afdelinger, der netop er til for en mindre gruppe. Som GF-medlem hører du nemlig til et lokalt GF-kontor. Vi er med andre ord lokalt til stede og kan give personlig, nærværende rådgivning. Så du kan kende GF Forsikring på vores lokale forankring, ikke som et stort, anonymt forsikringsselskab langt fra din hverdag.

  GF er gode og relevante forsikringsprodukter til en fornuftig pris. Sådan tænker de fleste forsikringsselskaber nok om sig selv. Men hos GF kan vi forklare dig hvordan. For vi deler ud af overskuddet. Og vi er til stede i dit lokalområde. Så vi kan nemmere lytte til dig, fordi vi er til for dig, ikke for aktionærer eller andre investorer. Gennem årene har vi betalt mere end 3 mia. kr. tilbage til vores medlemmer. Er der overskud, modregnes det automatisk prisen på dine forsikringer det efterfølgende år.

  Og så er GF et medlemsejet selskab. GF giver dig nemlig mulighed for medbestemmelse. For hvis vi vil være tæt på medlemmerne, må vi også tilbyde jer at være tæt på os.

  Derfor skal du vælge GF Forsikring:

  ✓ Du får overskuddet tilbage

  ✓ Du får medindflydelse

  ✓ Du får medlemsfordele, bl.a. hjælp ved identitetstyveri, digital chikane og psykisk krise

  Hvordan får jeg medindflydelse? 
  Når du tegner en bilforsikring hos GF, bliver du automatisk medlem af en forsikringsklub. Klubben er din lokale afdeling, der fungerer som en selvstændig juridisk enhed med medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab. Her igennem kan du få medbestemmelse.

  Du betaler et mindre årskontingent til din forsikringsklub. Til gengæld tilbyder mange forsikringsklubber en række fordele, fx transporthjælp, lånebil og rabat på udstyr til bil og hjem.

  Vores historie

  Vores historie

  Vi gik sammen om at forsikre hinanden. Vi ville sikre gode forsikringer, som var billige – hvor de fordyrende led var sorteret fra. Og så ville vi dele overskuddet. Sådan er det stadig. 

  Da ideen om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse blev undfanget, i 1967, havde de færreste nok troet, at princippet om overskudsdeling ville sejre. Men fra skadeåret 2016 indførte GF Forsikring overskudsdeling på samtlige selskabets forsikringer – ikke bare bilforsikringen. 
  Det kan vi kun være stolte af.

  Da fornuften sejrede
  I 1967 var der mange, som trak på smilebåndet ved tanken om et forsikringsselskab med overskudsdeling og medlemsindflydelse. Men de fremsynede ildsjæle – bag det vi i dag kender som GF Forsikring – arbejdede målrettet videre for at realisere deres vision: Et forsikringsselskab med minimale priser, hvor overskuddet deles. Her skulle medlemmerne organiseres i forsikringsklubber og have direkte indflydelse, og her skulle der ikke bruges penge på andet end dækning af skader og den mest nødvendige administration. 

  GF Forsikring - Billig forsikring
   

  Det har siden vist sig, at tanken var rigtig. For i dag er vi et af de selskaber, som har flest bilforsikringer i Danmark. Siden har vi udviklet nye produkter og forsikringstyper, så vi i dag kan tilbyde konkurrencedygtige forsikringer til både private og virksomheder