Rejseforsikring til Europa eller hele verden

 
Med en rejseforsikring hos GF er du og resten af din husstand godt dækket, hvis I bliver forhindret i at rejse, bliver syge eller får en skade på rejsen. Her på siden kan du læse mere om, hvordan du sammensætter rejseforsikringen, så den passer til dine behov, uanset hvor rejsen går hen.
Ferie

Hvad dækker en rejseforsikring?

Med en rejseforsikring slipper du for at få uforudsete regninger med hjem i bagagen, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie. Med en årsrejseforsikring hos GF får du dækket forskellige udgifter til blandt andet:

✓ Hjemtransport ved akut sygdom og skader på rejsen

✓ Lægehjælp og hospitalsindlæggelse ved akut opstået sygdom eller tilskadekomst

✓ Erstatningskøb ved bagageforsinkelse på mere end 5 timer

✓ Transportforsinkelse på mere end 8 timer eller forsinket bagage

✓ Erstatningsrejse eller kompensation for ødelagte rejsedøgn – også på ferieophold på mere end 3 dage i Danmark

✓ Hjemkaldelse ved dødsfald, alvorlig tilskadekomst eller sygdom i nærmeste familie

Vores rejseforsikring, som er et tilvalg til din indboforsikring, tilbyder en nem og billigere løsning med dækning hele året. Årsrejseforsikringen giver dig en fordelagtig pris, uanset om du rejser i Europa eller resten af verden, og den er ofte billigere end at købe forsikring for hver enkelt rejse.

Få tilbud på rejseforsikring

Fordele med en rejseforsikring hos GF

Der er flere fordele ved at have rejseforsikringen hos GF. Vores årsrejseforsikring dækker nemlig hele husstanden, så du kan nyde din ferie med ro i maven, uanset om programmet står på afslapning eller fart og spænding. Derudover er der følgende fordele.

 

✓ Dækker hele husstanden

✓ Dansktalende alarmcentral døgnet rundt

✓ Mulighed for at supplere med tilvalg som Afbestillingsforsikring eller Ski og sport

✓ Overskudsdeling – GF er ejet af medlemmerne, og derfor får du overskuddet retur, når årets skader er gjort op.

Hvor dækker rejseforsikringen?

Når du tegner en rejseforsikring, skal du vælge, om forsikringen skal dække i Europa eller hele verden. Vælger du dækning i Europa, er du dækket i Europa (inkl. Tyrkiet) til og med Uralbjergene, mens det naturligvis er for hele verden, hvis du vælger verdensdækningen. 

Rejseforsikringen dækker de første 60 sammenhængende dage, uanset om du har valgt Europa eller hele verden. I Danmark er du dækket, når dit ophold indeholder tre eller flere overnatninger. 

 

Tilpas din rejseforsikring

Med vores rejseforsikring kan du nemt tilpasse din dækning, som du ønsker. Du vælger blot, om rejseforsikringen skal dække i Europa (inkl. Tyrkiet) eller hele verden, og så kan du vælge at supplere med enten Afbestillingsforsikring eller Ski og sport.

Især Afbestillingsforsikring er rar at have, hvis du må afbestille rejsen, fordi du eller nogen i nærmeste familie er blevet syge, eller der er sket et dødsfald.

Læs om afbestillingsforsikring

Skal du på skiferie?

Står ferien på ski, mountainbike eller andre former for en aktiv ferie med sportsaktiviteter, anbefaler vi, at du supplerer rejseforsikringen med tilvalget ski og sport. Med tilvalget får du dækket en ny ferie eller kompensation for ødelagte rejsedøgn, hvis du brækker benet på skiferien eller vælter af cyklen på mountainbikeferien.

Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at supplere din GF ulykkesforsikring med farlig sport, hvis din ferie har til formål at udføre aktiviteter, der betegnes farlige, som fx fridykning, rafting eller elastikspring. 

Hop i vandet

Hvad koster en rejseforsikring?

Prisen på en rejseforsikring afhænger af faktorer som, hvor rejseforsikringen skal dække, antal personer i husstanden og hvad den skal dække. 

Typisk er det, der har størst betydning for prisen på rejseforsikringen, om den skal dække i Europa eller hele verden. Prisen er derfor også altid individuel, da tilvalgsdækninger og antal personer i husstanden naturligvis kan variere.

Ønsker du en nøjagtig pris på din rejseforsikring, kan du kontakte os på 70 13 80 80. Du er også mere end velkommen til at blive ringet op, så vi kan lave et skræddersyet tilbud.,

Ring mig op

Ved eksisterende eller kronisk sygdom

Vores rejseforsikring dækker akut sygdom eller skade på din rejse. Men har du en kronisk eller eksisterende sygdom, kan der være brug for en medicinsk forhåndsvurdering, som skal afgøre, om du er dækket, hvis din nuværende sygdom kræver behandling på rejsen.

Det betyder, at du ikke skal droppe rejseplanerne, hvis du er i behandling for en sygdom. Når vurderingen er foretaget, får du udstedt et forhåndstilsagn, som kræver, at dit helbred er uændret frem til afrejsedatoen. Du kan tidligst få en vurdering to måneder før afrejse. 

Det er SOS Internal, som hjælper GF med de medicinske vurderinger. Du kan derfor med fordel ringe på 70 21 80 78 eller læse mere på deres hjemmeside, hvis du har yderligere spørgsmål eller for mere viden om de medicinske forhåndsvurderinger. 

Se om du har brug for en forhåndsvurdering

Bil

Sådan anmelder du en skade

Hvis uheldet er ude, vil du selvfølgelig gerne have en løsning hurtigst muligt. Hos GF kan du derfor nemt og hurtigt anmelde skaden online. Det gælder uanset, om du er forhindret i at rejse, har fået en skade på en lejebil eller er kommet ud for en ulykke. 

Vi har indgået en aftale med SOS International om, at de varetager behandlingen af alle rejseskader. Det betyder, at når din sag er oprettet, bliver du ringet op inden for en time, hvis du står i en akut situation, så du kan få en løsning så hurtigt som muligt.

Anmeld skade

Hvordan får jeg hjælp på min rejse?

Din ferie skal helst kun byde på gode og skønne minder, men nogle gange sker der noget uventet, og så er det godt at kunne få hjælp.
  
Men hvad gør du, hvis du fx bliver bestjålet, mister dit kreditkort eller kommer til skade på din ferie? Hvor kan du få hjælp? Og hvad skal du have styr på inden afrejse for at kunne få hjælpen? Vi har samlet vores bedste rejsetips et sted, så du ved, hvor du kan få hjælp, hvis uheldet er ude. 

 
Sådan for du hjælp på rejsen

Adgang til hjælp døgnet rundt

Bliver du syg eller kommer til skade på din rejse, er det rart at få hjælp og vejledning på dansk. Derfor kan du hos GF kontakte vores alarmcentral med dansktalende personale hele døgnet.

Det er dog en god idé at printe et rejsekort med telefonnummeret til alarmcentralen, så du altid har det ved hånden på rejsen.

Hent rejsekort

Rejseforsikring med overskudsdeling

GF er ejet af medlemmerne og skal ikke tjene penge til aktionærer. Derfor kan vi stå fast på, at vores forsikringer ikke skal koste mere end højest nødvendigt. Det er grundidéen bag vores overskudsdeling.

Har vi overskud et år, får du det tilbage i form af billigere forsikringer. Vi trækker nemlig overskuddet fra din pris for det kommende år. Den rabat sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for din forsikringsløsning. 

Læs mere om overskudsdeling

 

En rejseforsikring dækker lægehjælp, hjemtransport og erstatningsrejse, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din rejse. GF’s rejseforsikring dækker hele familien og hele året. 

Vores rejseforsikring dækker hele familien - alle medlemmer i husstanden - bortset fra medhjælp i husholdningen. Udeboende børn dækkes også, hvis barnet er under 18 år og bor alene.

Medrejsende "delebørn" med folkeregisteradresser hos anden forælder dækkes uanset alder - forudsat at delebarnet ikke lever i fast forhold eller selv har børn. Rejseforsikringen dækker også, når bedsteforældre er forsikringstagere og rejser med ikke-forsikrede børnebørn og papbørnebørn under 18 år, der rejser uden deres forældre/papforældre.

Med en afbestillingsforsikring får du dækket udgifter til hotel, fly og lignende, hvis der er uforudsete årsager, som gør, at du bliver forhindret i at rejse. 

Det kan blandt andet være, hvis der opstår akut sygdom, dødsfald i nærmeste familie eller skilsmisse, opsigelse og reeksamen.

Læs mere om afbestillingsforsikring

Rejseforsikringen kan tegnes med to forskellige geografiske dækningsområder:

Rejseforsikring Europa inkl. Tyrkiet dækker i Danmark og i Europa inkl. Tyrkiet.

Rejseforsikring Verden dækker i hele verden - også i Danmark, Europa og Tyrkiet.

 

Rejseforsikringen dækker de første 60 dage af rejsen. Det gælder uanset, om du har valgt dækning i Europa (inkl. Tyrkiet) eller hele verden.

Det kommer an på, hvor din rejse går hen. Hvis du kun rejser i Europa, kan du vælge en rejseforsikring til Europa, men du kan også vælge en, der dækker i hele verden. Det er altså dit behov, som betyder noget, når du vælger rejseforsikring.

Prisen på en rejseforsikring afhænger af flere faktorer. Det er blandt andet faktorer som, hvor rejseforsikringen skal dække, antal personer i husstanden og hvad den skal dække.