GF Nordvest støtter sporten i Holstebro

I den sydlige del af Holstebro har de lokale ildsjæle fået moderniseret tennisklubben og opført et flot padel- anlæg.

Opførelsen af de to padel-baner samt den gennemgribende modernisering af tennisanlægget blev gennemført i august 2021. De samlede udgifter beløb sig til 950.000 kroner.

På indtægtssiden fik projektet tilskud fra Holstebro Kommune på 150.000 kroner, søgte fonde og puljer for 120.000 kroner og ikke mindst lokale sponsorater for 585.000 kr. De fleste sponsorater var på 15.000 kroner for tre år. Nogle enkelte gav mere.

GF Nordvest har også valgt at deltage som sponsor, da det passer godt ind i det at været det lokale forsikringsselskab i Holstebro med sloganet ”overskud til hinanden”. Afdelingschef Peter Agger kommer i lokalområdet og er stolt over, at GF Nordvest har givet penge til et lokalt initiativ, som kommer mange folk til gode.

Vi er selv medlemsejet og har overskudsdeling på vores forsikringer, som kommer vores lokale medlemmer til gode. Derfor er det også vigtigt for os i GF Nordvest at give noget tilbage til de andre foreninger i vores lokalområde. Her i Mejdal-Halgård kommer vores bidrag rigtigt mange folk til gode, og jeg vil opfordre andre til at komme forbi vores kontor på Viborgvej i Holstebro med projekter, hvor GF Nordvest kan bidrage, siger Peter Agger

Støtte fra erhvervslivet afgørende

Rasmus Gade Østergaard er sammen med nogle kammerater drivkraften bag ideen om et mere moderne tennis- og padel-anlæg, og han slår fast, at det lokale erhvervslivs støtte har været afgørende for, at projektet kunne gennemføres.

Erhvervslivet i vores lokalområde inkl. GF Nordvest støtter massivt op omkring hele vores vision for et moderne anlæg, og vi har faktisk oplevet tilgang af spillere, og unge mennesker holder af at komme i det renoverede klubhus. Vi kan mærke, at folk herude i Mejdal-Halgård er stolte af det nye padel-anlæg, forklarer Rasmus Gade Østergaard, mens han viser rundt.

Halgård området i Holstebro bliver i disse år udbygget massivt, og de mange nye tilflyttere kan glæde sig over, at mulighederne for padel og tennis er i top i deres nærområde.

Holstebro---1
Holstebro---3
Sporten-i-holstebro
Holstebro---2
Holstebro---4