GF Forsikring Kronjylland - Julius Thorsen

Når det nære er det vigtigste

Julius Thorsen er både som assurandør og familiemenneske forankret i lokalområdet.

Han ved, at nærhed og mellemmenneskelige møder har en enorm værdi i en foranderlig og ofte forhastet hverdag.

Manden

Julius Thorsen er 42 år gammel. Sammen med sin hustru har han tre børn på 11, 8 og 5 år.

Så hverdagen er travl, når børnene går til fodbold, svømning og klarinet samtidig med, at Julius blandt andet er formand for støtteforeningen for Hobro Garden.

De mange fritidsinteresser i familien giver Julius vidt forskellige veje ind i lokalområdet, og han har en stor berøringsflade med mange forskellige mennesker.

Familien har boet i Hobro siden 2006, og selv er Julius vokset op Havndal og arbejder i Randers. Julius har været assurandør siden 2007.

Trods skiftende arbejdstider får familien det til at se nemt ud, når hverdagen skal gå op i en højere enhed med arbejdsliv, familieliv og fritidsinteresser.

Assurandøren

Julius er en erfaren assurandør, der oven i købet arbejder i sit barndomsområde. Så han har et unikt kendskab til lokalområdet. Julius har sin base i Randers, hvor GF Forsikring har kontor, og han dækker området mellem Hobro og Randers.

Hans kunder er primært husejere, landbrug og virksomheder med op til 20 ansatte.

GF Forsikring tror modsat mange andre virksomheder på styrken i at være til stede lokalt, og vi tror på nærhedsprincippet.

 

Kunder er velkomne til at kigge forbi kontoret også, hvis det er for at anmelde en skade. GF Forsikring er kundeejet, så god service og høj kundetilfredshed er kerneværdier, der ikke står til diskussion.

Selv i disse digitale tider foretrækker mange kunder at se assurandøren i øjnene frem for at klikke rundt på en hjemmeside.

Mennesket

Julius er et behageligt og venligt menneske, der har masser af erfaring i bagagen, og derfor spilder han ikke din tid med unødig snak.

Han er en mand med øjet på bolden, der tror på, at et håndtryk siger noget om mennesket. På mange måder er Julius selv en form for nærhedsprincip - han er nærværende i rollen som far, deltagende i familiens liv og tilpasser arbejdet, så de kan løfte i flok.

Julius er lokalt forankret og tilstede i bybilledet og i foreningslivet. På arbejde er Julius tillidsvækkende, erfaren og opvokset i lokalområdet. Han elsker sit arbejde, og som Julius selv beskriver det med latter i stemmen, da jeg beder ham beskrive en almindelig dag:

”Jeg har vist mest ualmindelige dage. Måske er jeg på kontoret i Randers, og måske arbejder jeg hjemmefra, men mine dage er sjældent ens, og det er sådan jeg godt kan lide det.”

Om GF Kronjylland

GF Kronjylland kontor

GF Kronjylland har eksisteret siden 4. august 1968, men vi har stadig det samme mål: Vi vil tilbyde de bedst mulige forsikringsløsninger, og vi vil yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning - både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket.

Mød os her