Tak for dit overskud

De findes heldigvis alle steder. Dem, der giver os overskud. Kollegaen, der altid er klar til at give en ekstra hånd med. Kræfterne bag den lokale fodboldklub, der igen og igen får sportshallen fyldt op med glade børn. Naboen, der altid har ryddet sne – også på dit fortov.

I anledning af vores 50 års jubilæum som kundeejet selskab med overskudsdeling, synes vi naturligvis, at det overskud skal anerkendes. Derfor giver vi nu dig chancen for at sige tak til dem, der giver overskud til dig og mig. Alt, du skal gøre, er at nominere den person eller den forening i dit lokalområde, du mener har fortjent en tak


Fodboldhold-tak-for-dit-overskud-v2
OBS! Du kan maksimum skrive 1000 tegn.

 

Sådan deltager du

Du nominerer en overskudsperson/forening ved at udfylde felterne i skemaet med dine oplysninger og din begrundelse for at nominere den person eller forening, du ønsker at indstille til en tak/en anerkendelse for deres overskud. Vi vurderer alle indkomne nomineringer og vælger dem ud, der fortjener en særlig tak.

Navnene vil blive offentliggjort efterfølgende, og sammen med anerkendelsen følger en lille gave.

Kampagnen løber i perioden fra d. 9. november til og med d. 3. december 2017. De valgte modtagere vil blive kontaktet via mobilnummer eller den e-mail, som angives i skemaet herover. Det vil ske i uge 51.

Ansatte og medarbejdere i GF Forsikring, deres partnere og familier kan ikke nominere.