GF Kronjylland er din lokale klub. Vi er lige i nærheden med forsikringer og overskud til dig.

 

 

Hej, og velkommen til GF Kronjylland. Hos os får du gode forsikringer til en fornuftig pris - alt sammen med udgangspunkt i dig og dit liv. Vi har nemlig samlerabat og overskudsdeling, og så er vi lokalt til stede med kontorer i hele landet. Blandt andet her i Kronjylland. Vi ved, hvad der rører sig i dit lokalområde, og vi kan give dig en personlig og nærværende rådgivning - så du får de forsikringer, der passer til netop dit behov.
 
Hvilke forsikringsbehov har du?
Når der sker forandringer i dit liv, ændrer dit forsikringsbehov sig også. Måske er du for nyligt flyttet, er blevet gift, har fået et barn eller er blevet skilt. Uanset er det altid en god ide at få tjekket dine forsikringer, så du er sikker på, at du har den rette dækning til den rette pris. Det kan vi hjælpe dig med her hos GF Kronjylland.

Overskudsdeling

Få del i overskuddet

Hvert år deler vi overskuddet, og du får din del retur i form af billigere forsikringer - allerede som nyt medlem. 

Samlerabat

10 % i samlerabat

Du får samlerabat på dine forsikringer, når du køber minimum 3 private forsikringer hos GF (dog ikke bil og veterankøretøj). 

Medlemsfordele

Særlige fordele for 0 kr.

Du får adgang til fordele og tilbud i din lokale GF-klub samt helt særlige medlemsfordele, der kan hjælpe dig i svære situationer.

GF Kronjylland_medarbejdere_lille

Forbrugerrådet tænker før du handler...

Forbrugerrådet Tænk fremhæver disse af vores forsikringer

 • Forsikringspakke
 • Ulykkesforsikring
 • Forsikringspakke 'Bedst i test'

  Forsikringspakke: Indbo, Hus, Ulykke og Bil kåret til Bedst i test i december 2019.

  Bedst_i_test_forsikringspakke_splash_FInal_Stor

  Forbrugerrådet Tænk testede i december 2019, hvor man som forbruger med fordel kan forsikre sig, hvis man ønsker at samle fire typiske forsikringer i et enkelt selskab.

  De fire typiske forsikringer i forsikringspakken var: Husforsikring, bilforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring. 

  Forsikringspakken blev testet hos 13 danske selskaber, og GF fik det eftertragtede 'Bedst i test'-stempel.

  Forbrugerrådet skrev i testartiklen sådan om GF's forsikringspakke:

  "GF Forsikring tilbyder testens laveste pris for en samlet forsikringspakke og den næstbedste samlede dækning blandt forsikringsselskaberne i testen og får Bedst i test."

  Samlerabat på 10 %

  Når du samler mindst tre af dine forsikringer hos GF, tilbyder vi en samlerabat på 10 % på dine forsikringer.

  Det giver mere end en økonomisk gevinst, når du samler dine forsikringer hos GF. Udover at du kan spare 10 % på dine forsikringer, er det mere overskueligt med alle forsikringer samlet i et selskab.

  Samlerabatten gælder følgende forsikringer:

  Indboforsikring

  Husforsikring

  Ulykkesforsikring

  Sommerhusforsikring

  Kæledyrsforsikring

  Knallertforsikring

  Ønsker du at se, hvad dine forsikringer koster, hvis du skifter til GF, kan du beregne det med vores online prisberegner.

   

  Prøv vores prisberegner her

 • Ulykkesforsikring 'Anbefales'

  GF's ulykkesforsikring fik i oktober 2020 stemplet 'Anbefaler'. 

   

  Forbrugerrådet testede i oktober 2020 ulykkesforsikringer hos 16 forskellige forsikringsselskaber, og GF's ulykkesforsikring fik stemplet 'Anbefaler'. Testen blev offentliggjort i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge under overskriften: Pris og kvalitet hænger ikke sammen for ulykkesforsikringen.

  I artiklen skrev Forbrugerrådet sådan om GF's ulykkesforsikring:

  "Hos GF Forsikring får du en god dækning til en konkurrencedygtig pris, og du behøver ikke at være medlem eller kunde i en bestemt organisation for at kunne tegne en ulykkesforsikring. Derfor tildeles GF Forsikring et Anbefaler."

  Hvad koster en ulykkesforsikring?

  Prisen på en ulykkesforsikring afhænger af flere faktorer, og prisen er derfor individuel. Det er blandt andet dit valg af forsikringssum ved varigt mén samt forsikringssummen ved dødsfald, der er med til at fastsætte prisen på ulykkesforsikringen. Derudover er det af betydning for prisen, hvilken méngrad du vælger, og om du vælger nogle tilvalg til din ulykkesforsikring.

  Ønsker du at se, hvad en skræddersyet ulykkesforsikring koster for dig, kan du udregne din pris i vores online prisberegner. Du er også velkommen til at udfylde formularen på denne side og blive kontaktet af GF, som kan give dig et uforpligtende tilbud.

   

  Besøg prisberegneren