Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..

GF Forsikring som arbejdsplads

GF Forsikrings vision er at være det nære forsikringsselskab, som er tæt på kunderne og deler overskuddet. For at nå visionen er det afgørende, at vi er en attraktiv arbejdsplads. Derfor sætter vi dig som medarbejder i centrum, fordi vi anerkender, at resultater skabes gennem gode og engagerede medarbejdere. Vi ønsker at skabe tillid og tryghed, og at give dig mulighed for indflydelse. Det er nemlig med til at skabe godt humør og arbejdsglæde blandt dig og dine kolleger – og det smitter af på kommunikationen med vores kunder. 
 
Kompetencer er fra vores synspunkt ikke begrænset til din faglighed. Dine personlige kompetencer er mindst lige så vigtige, og at du har gode relationer til såvel kunder som kolleger. Vi arbejder teambaseret og lægger vægt på et socialt samvær - også uden for arbejdstiden. 
 
"Overskud til hinanden" handler ikke alene om god behandling af vores kunder. Det handler også om dig som medarbejder, og det overskud vi som GF-kolleger viser hinanden i hverdagen.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen! 

 

Ansat i GF Forsikring
GF Forsikrings vision er at være det nære forsikringsselskab, som er tæt på kunderne og deler overskuddet. For at nå visionen er det afgørende, at vi er en attraktiv arbejdsplads. I en række videoer kan du møde tre forskellige GF-medarbejdere, der fortæller mere om, hvordan det er at være ansat i et selskab med overskud til hinanden?

”At sidde i en skadeafdeling er helt anderledes, end jeg forestillede mig”

Tina Dyrby er skadebehandler hos GF Forsikring og fortæller om en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens.

”En rigtig god arbejdsplads, fordi vi har en meget uformel tone”

Frederik Kibsgaard Madsen er assurandør hos GF Forsikring og fortæller bl.a. om at være en del af et team.

”Et studiejob er et godt springbræt til nye muligheder”

Usman Malik er kunderådgiver hos GF Forsikring og fortæller bl.a. om sit tidligere job som mødebooker.