Velkommen hos GF Horsens og GF Silkeborg

Om GF Horsens og GF Silkeborg

GF Horsens og GF Silkeborg er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Forsikringsklubbens eneste formål er at betjene vores medlemmer med råd og vejledning i forsikringsmæssige spørgsmål.

Til GF Forsikring´s klare mål: "at tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris." - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er: at yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket. Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

Forsikringsklubbens bestyrelse er valgt af bilforsikringstagerne. Bestyrelsen vælges på den årlige generalforsamling og vælges for 2 år ad gangen.