Læge 365 - Et godt supplement til egen læge

 

Med medlemsfordelen Læge 365 har du via din mobil adgang til en videokonsultation med en læge alle dage hele året rundt. En ekstra fordel for dig, der betaler for en eller flere private forsikringer i GF.

 

Ekstra tryghed til dig

Læge 365 er et supplement til din egen læge – en ekstra tryghed og hjælp om aftenen, i weekenden, på helligdagen – eller når du rejser. 

 

En bekymring mindre

Med Læge 365 kan du hurtigt blive en bekymring mindre. 

NB! I akutte situationer eller ved alvorlig skade eller sygdom skal du fortsat ringe 112. 


 

 

 

Kort ventetid og lange åbningstider

Som medlem i GF kan du frit benytte Læge 365 inden for åbningstiden. Der er typisk kun få minutters ventetid, før du kommer igennem til en læge:


Hverdage: 08-22
Weekender og helligdage: 10-22

Alle lægerne taler dansk, har dansk autorisation og erfaring fra sygehuse og almen praksis. Videokonsultationen sker trygt og sikkert via app’en ”Eyr – Mød en læge online”, som leveres af lægetjenesten Eyr Medical.

 

De fleste bruger videokonsultationen til spørgsmål vedr.:

✓ Allergi og astma

✓ Børnesygdomme

✓ Forkølelse og influenza

✓ Muskel- og knoglelidelser

✓ Udslæt, eksem, insektbid

✓ Øjeninfektion

 

Få nem og hurtig adgang til Læge 365

Download app’en ”Eyr - Læge & psykolog på video” allerede i dag, så den ligger klar til, at du lynhurtigt kan få fat i en læge, når du har brug for hjælp.

Du kan få adgang til en personlig videokonsultation med en læge ved at downloade app’en "Eyr - Læge & psykolog på video” i App Store eller Google Play.
Åbn app’en og følg anvisningerne som gengivet i infografikken herunder.

 

 

Gå til App Store

Gå til Google Play

 

Når du har downloadet app'en "Eyr - Mød en læge online", kan du med fordel allerede nu logge ind i app'en og følge anvisningerne i grafikkerne herunder. 

GF-icons-white_84-Online læge

Sådan kommer du godt i gang med Læge 365

Eyr_Lge365-Flows-2023Lge365

Eyr_Læge365-Flows-2023-Psykolog

Ved længerevarende sygdom kan Læge 365's erfarne speciallæger i almen medicin hjælpe dig med at få en forståelse af sygdommen og vejlede dig i forløbet.

 

Eyr_Læge365-Flows-2023-PatientService

Tips til de forebygge de typiske sommerskader

For at hjælpe jer lidt på vej med at forebygge nogle af de mest typiske sommerskader, har vi teamet op med vores samarbejdspartner Eyr, som vi har udviklet medlemsfordelen ''Læge 365'' sammen med.

Vores Læge365-læge Sol (ja, det hedder hun ret passende rent faktisk) fortæller her i en række korte videoer lidt om de hyppige sommerskader, og hvad du kan gøre både for at forebygge dem og for at afhjælpe dem, hvis det alligevel skulle ske.

Sådan forebygger du køresyge

Sådan forebygger du solskoldning

Sådan forbygger du skader fra brandmænd

Sådan forbygger du stik fra hvepse og bier

Sådan forebygger du solstik

Sådan forebygger du flåtbid

Hvem står bag Læge 365?

 

 

Læge 365 leveres af lægetjenesten Eyr Medical. Eyr blev startet for at give folk bedre adgang til Sundhedshjælp, og har siden 2016 leveret tjenesten Eyr – Mød en læge online.

 

Læs og download de fulde vilkår

GF-icons-white_84-Online læge

 

Du kan få en videokonsultation alle dage hele året rundt:

Hverdage: 08-22

Weekend og helligdage: 10-22

Ja, du kan få en videokonsultation med en læge via Eyr-app’en alle steder i verden, hvor du har en god internetforbindelse.

Som medlem i GF kan du selv benytte Læge 365. Det samme gælder de øvrige personer, der er omfattet af din indboforsikring i GF. Har du ikke din indboforsikring hos os, kan du se i de generelle vilkår for medlemskabet, hvem der kan benytte Læge 365. Som noget særligt for Læge 365 kan dine forældre også gøre brug af tjenesten, så længe du er GF-medlem.

Ja! Læge 365 er blot GF’s navn på den medlemsfordel, der giver dig fri adgang til Eyr's tjeneste ”Eyr – Mød en læge online”.

Eyr-lægen kan bl.a. give dig lægefaglige råd og forny og udskrive recepter.

I akutte situationer eller ved alvorlig skade eller sygdom skal du ringe 112. I situationer, hvor lægen vurderer, at du har brug for en fysisk undersøgelse, vil lægen bede dig om at kontakte din egen læge, vagtlægen eller sygehuset. Se vilkårene.

Ja. 

Yes. 

Ja, hvis lægen vurderer, at du har behov for receptpligtig medicin, kan du få en recept på samme måde som hos din egen læge. Hvis du har et dansk cpr-nummer, ligger recepten på alle landets apoteker med det samme. Eyr-lægerne udskriver ikke recepter på afhængighedsskabende medicin.

Eyr-lægerne er tilbageholdende med at udstede en lægeerklæring efter en videokonsultation.

Eyr-lægen har ikke adgang til din journal – men kan se dine tidligere henvisninger og recepter. Har du været i kontakt med Eyr-lægerne flere gange, kan de også se dine journaler fra disse konsultationer.

Nej, din egen læge får ikke automatisk besked om, at du har kontaktet Eyr.

Nej - den information du deler med lægen i videokonsultationen samt henvisninger og recepter, bliver behandlet fortroligt af Eyr, og GF får ikke adgang til dine person -/sundhedsdata.

Har du en eller flere private forsikringer i GF, har du fri adgang til medlemsfordelen Læge 365 (Eyr – Mød en læge online). Er du ikke medlem i GF, koster en konsultation 280 kr.

Pr. 1. marts 2022 skal du ikke længere bruge en kode til at logge ind i Eyr-app’en. I stedet har vi indført et API, så du automatisk bliver genkendt som medlem og kan få en videokonsultation uden at betale for den. De brugere, der allerede er godt i gang med Læge 365, kan proaktivt gå ind i app'en og taste deres CPR-nummer ind, så de fremover bliver automatisk genkendt som medlem i GF, ligesom de skal klikke på GF som betaler, så de ikke skal betale af egen lomme for en konsultation

Sådan bliver du fremover genkendt automatisk som GF-medlem:

  1. Åbn Eyr-app’en
  2. Klik ind på ”Min konto
  3. Vælg ”Betalingsmetode”
  4. Klik på ”Forsikring eller medlemskab”
  5. Klik på det grønne GF-logo
  6. Indtast dit CPR-nummer (*hvis det er dit navn, der står på policen - ellers skal du indtaste CPR-nummer for den person, der er knyttet til policen)
  7. Klik på ”Tilføj”

Som medlem kan du og beboerne i din husstand benytte Læge 365 ved behov. Forældre til medlemmer kan få op til 5 konsultationer pr. person pr. kalenderår. Herefter betaler forældrene almindelig takst til Eyr Medical Denmark ApS for en konsultation.

Du skal på intet tidspunkt indtaste dine kortoplysninger i app’en, men sikre dig, at GF Forsikring står øverst under betalingsmetode i app’en.

Det er Eyr Medical Danmark ApS, der leverer medlemsfordelen Læge 365 til GF Forsikrings medlemmer. Alle Eyrs læger har dansk autorisation og er omfattet af pligtbestemmelsen om omhu og samvittighedsfuldhed, Autorisationslovens §17. Klager over den sundhedsfaglige behandling kan ske til Styrelsen for Patientklager.