Velkommen hos GF Sønderjylland

Om GF Sønderjylland

GF Sønderjylland er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s.

Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Sønderjylland. Du betaler et indskud på 100 kr. Indskuddet bliver brugt til at købe aktier i GF. De enkelte klubber er selvstændige juridiske enheder med medlemsvalgt bestyrelse og eget regnskab, så derfor har du muligheden for at få medlemsindflydelse, hvis du har lyst til det.

Samarbejdsaftaler

Se her: Danmarks Frie Autocampere eller hent aftalen som pdf

Se her: Autocampervenner eller hent aftalen som pdf

Se her: Alt om Autocamperen eller hent aftalen som pdf

Gratis flyttetrailer
GF Sønderjylland har fået en flyttetrailer, som vi låner helt gratis ud til vores medlemmer.

Er du ikke medlem af GF Sønderjylland, kan du leje vores flyttetrailer til 200 kr. pr. påbegyndt dag og 80 kr. i forsikring pr. påbegyndt dag.

Se kalender for udlejning af flyttetraileren her

Lej flyttetraileren ved at ringe til os på 74 52 47 79

20023811_883845008433806_8984407160261440465_o

GF Sønderjylland er udvidet

Generalforsamlingen den 18. april 2017 godkendte i enstemmighed bestyrelsens anbefaling om at optage forsikringsklubben GF for Ledere” i GF Sønderjylland.

GF for Ledere har 1.950 medlemmer som allerede fra 1. januar er blevet serviceret fra GF Sønderjylland.

Generalforsamlingen i GF for Ledere den 24. april 2017 har godkendt fusionsplanen og fusionsredegørelsen samt bestyrelsen anbefaling om fusion.

Efterfølgende har Erhvervsstyrelsen godkendt sammenlægningen.

Den 5. maj 2017