Forebyggelse og forsikringshjælp

Forebyggelse og forsikringshjælp

Din guide til forebyggelse af skader og hjælp til forsikring

GF Forsikring er ejet af medlemmerne. Af dig og af mig. Så jo flere skader, vi forebygger, jo større et overskud kan vi dele, når året er omme. 

Her på siden finder du vores tips til, hvordan du kan forebygge skader. Samtidig guider vi dig, fx når du bliver gift eller, når børnene flytter hjemmefra. Forsikringsbehov ændrer sig nemlig livet igennem.

SENESTE NYT

Undgå tricktyveri

Tricktyveri i hjemmet rammer ofte ældre mennesker, men også yngre bliver taget ved næsen. Vi gennemgår, hvad du skal vide om tricktyveri og giver seks råd til, hvordan du forebygger tricktyveri. Vidste du fx, at hvis du kun skriver efternavn på din postkasse, kan tricktyve ikke se, om du bor alene?

Se vores bedste råd til at undgå tricktyveri her

Forebyg skader i dit hjem

Vores hjem er vores base. Det er her, vi tilbringer de fleste timer af døgnet, er sammen med familien, og vi har vores værdier. Så det er her, at mange skader kan opstå - eller vi kan miste værdier i forbindelse med et indbrud. Her kan du se vores bedste forslag til, hvordan du kan forebygge skader og indbrud i dit hjem.

Forebyg indbrud

Forebyg identitetstyveri

Forebyg brandskade

Forebyg haveulykker

Forebyg skader med ukrudtsbrænderen

Gode råd til robotplæneklipperen

Forebyg revner i huset

Forebyg vandspild og vandskade

Sådan forebygger du tricktyveri

Sådan snyder du cykeltyven

Sådan slipper du af med husmår

Familien og forsikringer

Familiens forsikringsbehov ændrer sig livet igennem. Bliver du fx gift eller flytter børnene hjemmefra, så er det vigtigt at få gennemgået forsikringerne og se, om de stadig lever op til jeres behov. Her finder du hjælp og inspiration til, hvad du kan gøre.

Vi skal giftes

Vi skal være forældre

Vi skal købe hus

Vi skal købe lejlighed

Vi skal have kat

Fritidsinteresser og forsikring

Forebyg gåskader

Mit barn skal på efterskole

Mit barn skal rejse i sabbatåret

Børnene flytter hjemmefra

Jeg skal skilles

Få gode tips til flytningen

Ofte skyldes en flytning, at der sker ændringer i dit liv. Måske har du fået børn, eller børnene er flyttet hjemmefra. Måske har du fået nyt arbejde. Der kan være mange årsager, og uanset hvad kan ændringer i livet påvirke både din forsikringspris og dit behov for dækning. Det er fx vigtigt at sikre, at du ikke er underforsikret. Det betyder, at hvis du ikke har den korrekte sum på forsikringen, risikerer du at få en mindre erstatning end det, du har mistet eller fået skade på.

 

Få styr på flytningen

3 tip til boligjagten

Ung og forsikringer

Puha, det er nok ikke lige forsikringer, du har lyst til at bruge tid og penge på. Men der er ingen vej udenom. Selvom du bor småt, er under uddannelse eller i gang med et sabbatår, har du behov for gode forsikringer. Og bare rolig, hos GF hjælper vi dig med at få et hurtigt overblik. Du kan fx starte din research her og ringe til os bagefter, så finder vi en løsning.

Gode råd til elløbehjul

Jeg skal flytte hjemmefra

Jeg skal købe min første bil

 

Undgå vejrskader

Vejret er en udfordring for enhver husejer, specielt hvis det viser sit mere ekstreme side. Heldigvis kan du undgå mange skader og ærgerlige udgifter ved at vedligeholde huset og tage de rigtige forholdsregler.

Forebyg skybrudsskade

Forebyg stormskade

Tjekliste til huset

Sådan forsikrer du din bil bedst

Biler og forsikringer hænger sammen. For nogle af os er en bil en stor investering, som helst skal holde i mange år. For andre er det et spørgsmål om at leje eller lease i kortere perioder. Men uanset, om du ejer eller lejer, skal forsikringen være i orden både for din egen og andres skyld. Det gælder ikke mindst, når du bruger bilen til ferien.

Vi skal købe ny bil

Vi skal sælge vores bil

Bilforsikring til elbil, hybrid og plug-in hybrid

Tjekliste til bilferien

Sådan forebygger du påkørsel af dyr

Undgå ekstraregninger ved leasingbiler

Gode råd til rejsen

Glemte pas, en letfodet lommetyv eller en led bakterie i maden. Meget kan gå skævt på en rejse, men hvis du har forberedt dig og tænker dig om, kan du nyde rejsen i fulde drag.

Gode råd på rejsen

Forebyg skader på skiferien

Tjekliste til bilferien

Forsikring af lejebil i udlandet

Pensionist og rejseforsikring