Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Trailerforsikring med overskudsdeling

Undgå at betale for meget for forsikringen på din trailer uden at gå på kompromis med dækningen.

Uanset, om du er typen, der mest bruger din trailer til småture til genbrugspladsen eller kører land og rige rundt med fx din båd, hest eller maskine, er det praktisk med en trailer. Hos GF får du en trailerforsikring, der passer til dine behov, og som dækker langt de fleste typer skader på traileren.
GF Forsikring - Med en trailerforsikring fra GF kan du få dække alt lige fra skader til tyveri

Hvad dækker en trailerforsikring?

En trailerforsikring er en kaskoforsikring, der dækker skader på selve traileren. Forsikringen dækker også, hvis traileren bliver stjålet eller udsat for hærværk. Din trailerforsikring dækker ikke kun i Danmark, men i hele Europa og enkelte lande uden for. Her kan du se en liste over, hvad GF’s trailerforsikring dækker:

✓ Skader på din trailer
✓ Tyveri og røveri
✓ Tilbehør og ekstraudstyr, fx donkraft
✓ Reservedele til traileren
SOS-redningsforsikring (Rødt Kort)
Retshjælpsforsikring.

 

Med en trailerforsikring hos GF skal du heller ikke være nervøs for at låne din trailer ud. Forsikringen på din trailer dækker nemlig også, selvom det fx er din nabo, der kommer til at lave en bule.

Flere fordele med forsikringer samme sted

Ved at samle din trailer- og bilforsikring i samme selskab sparer du dig selv for en masse besvær. Kommer du til at skade andre personer, køretøjer eller ting med traileren, er det den lovpligtige ansvarsforsikring på den bil, der trækker traileren, som dækker skaderne.

Samtidig er det din trailerforsikring, der dækker skaderne på din trailer. Er uheldet ude, slipper du for at kontakte to forskellige selskaber.

Hvad koster en trailerforsikring?

Der er ikke nogen fast pris på GF’s trailerforsikring, da prisen afhænger af flere faktorer, som fx trailertype, selvrisiko og værdien af traileren. Ønsker du et skræddersyet tilbud på en trailerforsikring, ringer vi dig gerne op:

Ring mig op

 
GF Forsikring - Hos GF Forsikring skal du ikke betale for meget for at forsikre din trailer

Billigere forsikring med overskudsdeling

Når du vælger trailerforsikring hos GF, så drager du også fordel af vores overskudsdeling. GF er nemlig ejet af medlemmerne, og derfor deler vi overskuddet med dig. Det gør trailerforsikringen billigere. Selvom du får en skade, får du stadig del i overskuddet.

Hvad dækker forsikringen på din trailer ikke?

Selvom du har forsikret din trailer, kan der være enkelte skader, som trailerforsikringen ikke dækker. Det er skader, der kunne være undgået ved en simpel vedligeholdelse eller større omtanke.

Ønsker du præcis at vide, hvad trailerforsikringen dækker og ikke dækker, kan du læse vores forsikringsbetingelser nederst på denne side.

Hvis du allerede har en trailerforsikring hos GF, kan der gælde andre betingelser for din trailerforsikring. Betingelserne kan være forskellige alt efter, hvornår du har tegnet din forsikring. Du kan se dine betingelser på Mit GF.