Billig studieforsikring

Billig forsikring til studerende 

Mens du bor hjemme, er du dækket af dine forældres indboforsikring. Men når du flytter hjemmefra og er over 18 år, har du brug for din egen indboforsikring. Både når du flytter for dig selv, eller når du flytter sammen med en roommate eller kæreste.

Det kan blive dyrt at fravælge studieforsikring

Du tænker sikkert, at forsikringer er et nemt sted at spare. Men tænk dig om en ekstra gang. Det kan nemlig blive voldsomt dyrt, hvis du står uden forsikring og bliver involveret i en skade eller i et uheld

Undgå stress med billig studieforsikring hos GF Forsikring

Med en studieforsikring hos GF får du:

Indboforsikring
Forestil dig, at du mistede alle dine ting på én gang og skulle erstatte alt: Ny mobil, ny computer, nye møbler, nyt køkkenudstyr, nye studiebøger, ny cykel og nyt tøj fra inderst til yderst. Den dag skaden sker, er det mange tusinde kroner at betale selv. Derfor har du brug for en indboforsikring.

 

Ansvarsforsikring
Ansvarsforsikring er mere vigtig, end du lige aner. Den dækker nemlig, hvis du bliver gjort erstatningsansvarlig. Det vil sige, hvis du fx ødelægger andres ting eller bliver skyld i, at andre kommer til skade eller bliver uarbejdsdygtige.

 

Retshjælp
Med retshjælpsforsikring får du dækket en del af dine udgifter til visse private retssager, fx i en erstatningssag eller hvis du bliver uenig med din udlejer.

Studieforsikring hos GF er til at betale

GF's studieforsikring er specielt beregnet til dig, der er under uddannelse - uanset om du studerer eller er i lære. Studieforsikringen er til at betale. Og du fastsætter selv forsikringssum og selvrisiko efter dit behov.

Tilpas studieforsikringen til dit behov

Du kan udvide din studieforsikring hos GF alt efter dine behov fx med:

Rejseforsikring (dækker også studierejser på op til 60 sammenhængende dage)

 

 

✓ Cykler  (kan suppleres med cykelkasko og cykelkasko udvidet nyværdi)
Hos GF Forsikring kan du altid få hjælp til at finde den bedste studieforsikring pris

Et alternativ til studieforsikring ...

... er at få dine forældre til at betale. Er de medlemmer hos GF, og har de indboforsikring hos os, så har de nemlig mulighed for udvide deres indboforsikring med en særlig tilvalgsdækning: Udeboende børn under 26 år. Tal med en af vores rådgivere og hør, hvad der er den bedste løsning for dig. 

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål. Eller prøv vores prisberegner

Ring mig op

Beregn pris 

Ingen gebyrer på elektronisk betaling

Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr.

 

Så nemt flytter du dine forsikringer over til os

Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF