Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Studieforsikring

Studieforsikring er billig forsikring til studerende

Mens du bor hjemme, er du dækket af dine forældres indboforsikring. Men når du flytter hjemmefra og er over 18 år, har du brug for din egen indboforsikring. Både når du flytter for dig selv, eller når du flytter sammen med en roommate eller kæreste.

Det kan blive dyrt at fravælge studieforsikring
Du tænker sikkert, at forsikringer er et nemt sted at spare. Men tænk dig om en ekstra gang. Det kan nemlig blive voldsomt dyrt, hvis du står uden forsikring og bliver involveret i en skade eller i et uheld. Det kan være, at du selv kommer til skade eller kommer til at skade andre eller andres ting.

Studieforsikring hos GF er til at betale
GF’s studieforsikring er specielt beregnet til dig, der er under uddannelse - uanset om du studerer eller er i lære. Studieforsikringen er til at betale. Og du fastsætter selv forsikringssum og selvrisiko efter dit behov.

Med en studieforsikring hos GF Forsikring får du:

 • Indboforsikring
  Forestil dig, at du mistede alle dine ting på en gang og skulle erstatte alt: Ny mobil, ny computer, nye møbler, nyt køkkenudstyr, nye studiebøger, ny cykel og nyt tøj fra inderst til yderst. Den dag skaden sker, er det mange tusinde kroner at betale selv. Derfor har du brug for en indboforsikring.
 • Ansvarsforsikring
  Ansvarsforsikring er mere vigtig, end du lige aner. Den dækker nemlig, hvis du bliver gjort erstatningsansvarlig. Det vil sige, hvis du fx ødelægger andres ting eller bliver skyld i, at andre kommer til skade eller bliver uarbejdsdygtige.
 • Retshjælp
  Med retshjælpsforsikring får du dækket en del af dine udgifter til visse private retssager, fx i en erstatningssag eller hvis du bliver uenig med din udlejer.
 • Identitetstyveri
  Pludselig får du regninger for varer, du ikke har bestilt. Eller du får afslag på kviklån, du ikke har søgt om. Det kan være tegn på, at din identitet bliver misbrugt. Med vores identitetstyveri får du rådgivning og hjælp til at stoppe misbruget.

Tilpas studieforsikringen til dit behov
Du kan udvide din studieforsikring hos GF alt efter dine behov. Fx med:

 

Et alternativ til studieforsikring ...
... er at få dine forældre til at betale. Er de medlemmer hos GF, og har de indboforsikring hos os, så har de nemlig mulighed for udvide deres indboforsikring med en særlig tilvalgsdækning: Udeboende børn under 26 år. Tal med en af vores rådgivere og hør, hvad der er den bedste løsning for dig. 

Bliv ringet op og få svar på dine spørgsmål. Eller prøv vores prisberegner

Ring mig op

Beregn pris 

Ingen gebyrer på elektronisk betaling
Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 

Så nemt flytter du dine forsikringer over til os
Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF

Som studerende bør du nok have en indboforsikring og en ulykkesforsikring. Så er du dækket i tilfælde af fx ulykker eller tyveri. Som fx hvis du vælter på cyklen og kommer til skade, eller hvis din taske bliver stjålet.

Vi sammensætter prisen efter dækningerne. Så din pris vil afhænge af, hvordan din forsikring er sat sammen – fx af hvilke tilvalg du har, og hvilken selvrisiko du vil have. Det betyder også noget, hvor i landet du bor. Prøv evt. vores prisberegner for at få en ide om din pris på studieforsikring.

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev