Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firrma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..

Campingvognsforsikring dækker skader på din campingvogn

Campingvognsforsikring dækker skade på din campingvogn

GF’s campingvognsforsikring dækker skader på din campingvogn eller teltvogn. Skader på forteltet er også dækket. Se her, hvilke fordele du har hos GF

Din campingvogn er dækket hele året. Et almindeligt sommerfortelt er dækket for stormskader i perioden fra 15. marts til 31. oktober.

Dine fordele med GF’s campingvognsforsikring bl.a.:

  • Inklusive gratis indboforsikring
  • Prisen er fast – du straffes ikke hvis du får en skade
  • Caravan mover er fuldt forsikret
  • Stationær campingvogn er dækket under den årlige ud- og hjemtransport
  • Penge til leje, hvis din egen campingvogn bliver skadet kort før feriestart.

Vejhjælp i udlandet: Kører du i udlandet, så kan du ringe efter hjælp fra SOS International, hvis du kører galt eller kører i stå.

Ring mig op


Så nemt flytter du dine forsikringer over til os
Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF

Campingvognsforsikringen dækker skader på din campingvogn, teltvogn eller dit fortelt. Derudover er der også dækning for en caravan mover. Forsikringen dækker også dit indbo. Og får din campingvogn eller teltvogn en skade kort før din feries start, dækker vi også leje af en tilsvarende vogn, så du alligevel kan komme af sted.

Det er ikke lovpligtigt at have en campingvognsforsikring. Når du kører med din campingvogn spændt fast til din bil, er den nemlig dækket af bilens ansvarsforsikring. Men det kan være en god ide at have forsikringen, så du er dækket for skader på campingvogn, fortelt og indbo.

Vi beregner prisen på campingvognsforsikringen ud fra mange forskellige faktorer. Det drejer sig blandt andet om campingvognens fabrikat, samt om hvorvidt campingvognen er stationær, eller om den bliver brugt på køreferier.

Ja, du kan godt tegne en forsikring til en stationær campingvogn. Den bliver så tilpasset de behov, der er, når campingvognen ligger fast. 

En campingvognsforsikring dækker ikke en autocamper. Til en autocamper skal du have en bilforsikring. I GF forsikrer vi dog kun køretøjer op til 3500 kg, så hvis din autocamper vejer mere end det, kan vi ikke forsikre den. Der kan også være andre grunde til, at vi ikke kan forsikre din autocamper, så ring gerne til os og få en vurdering.