Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Campingvognsforsikring med individuel dækning

Hos GF får du en skræddersyet campingvognsforsikring og betaler kun for dit behov. Vores campingvognsforsikring er en kaskoforsikring, og du har dækning for skader, brand og tyveri af campingvognen hele året.

Fortelte, tilbehør og ekstra udstyr - fx mover, markiser, antenner, AV- og andet elektronisk udstyr - dækker vi alt efter, hvilken sum du har sat. Det vil sige, at du får en forsikring, der passer præcist til dig og dit udstyr.

 

 

 

Campingvognsforsikringen dækker også i Sverige, Norge og Tyskland op til 200 km fra det nærmeste punkt i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne.

Derudover får du transitdækning, når du kører gennem Sverige til eller fra Bornholm inklusive én overnatning i Sverige.

Skader på fortelte og gulve dækker vi fra 1. marts til 31. oktober. 
 

Du kan vælge mere til

Alt efter dit behov kan du supplere med forskellige tilvalgsdækninger:

✓ Camping uden for Danmark. Hvis du gerne vil have mulighed for at
   campere uden for Danmarks grænser, så kan du udvide
   kaskoforsikringen, og på den måde blive dækket i hele Europa og,
   enkelte lande uden for. (Husk, at hvis du udelukkende camperer i
   Sverige, Norge og Tyskland, og du ikke er længere væk end 200 km fra
   Danmark, har du ikke brug for denne dækning.)

✓ Udvidet dækningperiode for telte. Nyder du også campinglivet vinteren fra 1. november til 29. februar, så anbefaler vi, at du udvider dækningperioden. På den måde får du dækket skader, når du camperer med dit vinter- eller helårstelt.

✓ Indbo uden sumbegrænsning. Går du ikke ned på udstyr, men vælger den bedste komfort, fx i forhold til havemøbler, parasoller, service og grill, så skal du ikke være nervøs. Der er ingen begrænsning på, hvor stort et beløb vi dækker, der er kun en maks. beløbsgrænse pr.  genstand.

✓ Elskader og funktionsfejl. Går der kuk i installationerne på selve campingvognen, fx fjernstyring, markiser, klimaanlæg osv. så får du skaden dækket, hvis du har tilkøbt dækningen elskade og  funktionsfejl. Har du samtidig også valgt at dække dit indbo i campingvognen, så dækker vi også elskader på indboet, fx hvis dit tv kortslutter.

✓ Afsavn. Gør det muligt fx at holde nogle feriedage, selvom campingvognen bliver totalskadet eller stjålet kort før feriestart. Ved totalskade får du et fast beløb, og ved tyveri får du et beløb pr. dag i maksimalt 28 dage, som du kan bruge til det, du har lyst til.

 

Selvrisiko-sikring. Der er en række skader, hvor du kan slippe for at betale selvrisiko. Det kalder vi selvrisiko-sikring, og det gælder skader ved:

✓ Brand-, eksplosions-, kortslutnings- og lynnedslags-skader.

✓ Røveri, tyveri af vognen og tyveri af monteret udstyr inde i aflåst vogn.

✓ Skader efter seriehærværk.

✓ Skader pga. nedstyrtende genstande, fx tagsten eller grene fra træer.

Ring mig op