Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Campingvognsforsikring med individuel dækning

Hos GF får du en skræddersyet campingvognsforsikring og betaler kun for dit behov.

Vores campingvognsforsikring er en kaskoforsikring, og du har dækning for skader, brand og tyveri af campingvognen hele året. 

Fortelte, tilbehør og ekstra udstyr - fx mover, markiser, antenner, AV- og andet elektronisk udstyr - dækker vi alt efter, hvilken sum du har sat. Det vil sige, at du får en forsikring, der passer præcist til dig og dit udstyr. 

Campingvognsforsikringen dækker også i Sverige, Norge og Tyskland op til 200 km. fra det nærmeste punkt i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne.

Derudover får du transitdækning, når du kører gennem Sverige til eller fra Bornholm inklusive én overnatning i Sverige.

Skader på fortelte og gulve dækker vi fra 1. marts til 31. oktober. 
 

Du kan vælge mere til

Alt efter dit behov kan du supplere med forskellige tilvalgsdækninger:

Camping uden for Danmark. Hvis du gerne vil have mulighed for at campere uden for Danmarks grænser, så kan du udvide kaskoforsikringen, og på den måde blive dækket i hele Europa og, enkelte lande uden for. (Husk, at hvis du udelukkende camperer i Sverige, Norge og Tyskland, og du ikke er længere væk end 200 km. fra Danmark, har du ikke brug for denne dækning).

Udvidet dækningsperiode for telte. Nyder du også campinglivet vinteren fra 1. november til 29. februar, så anbefaler vi, at du udvider dækningsperioden. På den måde får du dækket skader, når du camperer med dit vinter- eller helårstelt.

Indbo uden sumbegrænsning. Går du ikke ned på udstyr, men vælger den bedste komfort, fx i forhold til havemøbler, parasoller, service og grill, så skal du ikke være nervøs. Der er ingen begrænsning på, hvor stort et beløb vi dækker, der er kun en maks. beløbsgrænse pr. genstand.

Elskader og funktionsfejl. Går der kuk i installationerne på selve campingvognen, fx fjernstyring, markiser, klimaanlæg osv. så får du skaden dækket, hvis du har tilkøbt dækningen elskade og funktionsfejl. Har du samtidig også valgt at dække dit indbo i campingvognen, så dækker vi også elskader på indboet, fx hvis dit tv kortslutter.

 Selvrisiko-sikring. Der er en række skader, hvor du kan slippe for at betale selvrisiko. Det kalder vi selvrisiko-sikring, og det gælder skader ved:

- Brand-, eksplosions-, kortslutnings- og lynnedslags-skader.
- Røveri, tyveri af vognen og tyveri af monteret udstyr inde i aflåst vogn.
- Skader efter seriehærværk.
- Skader pga. nedstyrtende genstande, fx tagsten eller grene fra træer.

• Afsavn. Gør det muligt fx at holde nogle feriedage, selvom campingvognen bliver totalskadet eller stjålet kort før feriestart. Du får et beløb i hånden med det samme, som du kan bruge til det, du har lyst til.

 

Ring mig op

 

 

Ingen gebyrer på elektronisk betaling
Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 


Så nemt flytter du dine forsikringer over til os
Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overfører dem til GF.

Det er nemt at skifte

 

Få nyheder fra GF Forsikring

126.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

Det er ikke lovpligtigt at have en campingvognsforsikring. Når du kører med din campingvogn spændt fast til din bil, er den nemlig dækket af bilens ansvarsforsikring. Men det kan være en god ide at have forsikringen, så du er dækket for skader på campingvogn, fortelt og indbo.

Vi beregner prisen på campingvognsforsikringen ud fra mange forskellige faktorer. Det drejer sig blandt andet om campingvognens fabrikat, samt om hvorvidt campingvognen er stationær, eller om den bliver brugt på køreferier.

Ja, du kan godt tegne en forsikring til en stationær campingvogn. Den bliver så tilpasset de behov, der er, når campingvognen ligger fast. 

En campingvognsforsikring dækker ikke en autocamper. Til en autocamper skal du have en bilforsikring. I GF forsikrer vi dog kun køretøjer op til 3500 kg, så hvis din autocamper vejer mere end det, kan vi ikke forsikre den. Der kan også være andre grunde til, at vi ikke kan forsikre din autocamper, så ring gerne til os og få en vurdering.