Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Elektronikforsikring til mobil, computer og andet elektronisk udstyr

Elektronikforsikring dækker din computer og alle øvrige elektroniske ejendele

Med en udvidet elektronikforsikring får du erstatning, hvis dit elektroniske udstyr går i stykker. Det kan være en god tilvalgsdækning, hvis du har meget eller kostbar elektronik i hjemmet.

Fordele med GF’s elektronikforsikring

  • Dækker pludselige skader og fejl
  • Dækker hele husstandens elektronik
  • Dækker op til 36.614 kr. pr. genstand (2020)
  • Slut med individuelle elektronikforsikringer

Beregn din pris

Hvad dækker elektronikforsikring?

En elektronikforsikring er et tilvalg til indboforsikringen, som dækker funktionsfejl i dit elektroniske udstyr som mobil, tablet og computer. Elektronikforsikringen dækker også pludselige skader, hvis du fx snubler og ødelægger dit fjernsyn eller mobil.

Selvrisikoen er på 1.043 kr. (2020), og elektronikforsikringen dækker, indtil udstyret er 4 år gammelt. Dækningen gælder op til 36.614 kr. (2020) pr. genstand.

Dækker hele husstandens elektroniske udstyr

Én af fordelene ved at tegne en elektronikforsikring er, at den dækker hele husstandens elektronik. På den måde slipper du for at tegne en individuel elektronikforsikring, når du køber nyt elektronik som tv, computer, mobil eller tablet. Du får alt samlet ét sted, og det sikrer dig en nemmere og billigere elektronikforsikring.

Reparation, ombytning eller kontanterstatning

Har du en elektronikforsikring hos GF og får en skade, sørger vi efterfølgende for, at dit elektroniske udstyr fungerer, som det skal. Det betyder, at hvis det ikke kan lade sig gøre at reparere, genlevere eller ombytte det elektroniske udstyr til præcis samme stand, får du en kontanterstatning, så du kan anskaffe dig en ny tilsvarende genstand.

Hvad dækker forsikringen ikke?

Elektronikforsikringen dækker blandt andet ikke kosmetiske skader. Det vil sige, at hvis din mobil får en ridse, skramme eller farveforskel, vil det ikke blive dækket. Derudover vil et fjernsyn, som er fejlmonteret, heller ikke være omfattet af elektronikforsikringen.

Du kan se alle de gældende forsikringsbetingelser nedenfor.

Få del i overskuddet

Hos GF er vi ejet af medlemmerne og skal ikke tjene penge til aktionærer. For dig betyder det, at du med vores overskudsdeling kan være sikker på, at dine forsikringer aldrig koster mere end højst nødvendigt.

Har vi overskud et år, trækker vi overskuddet fra din pris det kommende år – og det gør, at vi kan forsikre dig om, at du ikke betaler for meget for dine forsikringer.

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

Elektronikforsikringen dækker funktionsfejl i dit elektroniske udstyr samt pludselig og uventet skade, hvis du fx snubler og taber din mobiltelefon på gulvet.

Elektronikforsikringen er en del af indboforsikringen. Beregn din pris på elektronikforsikring