Kontakt os

Hovedkontor:

GF Forsikring a/s

Jernbanevej 65

5210 Odense NV

Åbningstider

Telefon: 70 13 80 80

Telefax: 72 24 45 01

E-mail: gf@gfforsikring.dk


Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

Ring mig op

Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..

Elektronikforsikring til elektronisk udstyr

Elektronikforsikring dækker din computer og alle øvrige elektroniske ejendele

Indboforsikringen hos GF Forsikring kan udvides med elektronikforsikring. Forsikringen dækker funktionsfejl i dit elektroniske udstyr. For eksempel hvis din 3 år gamle fladskærm går i stykker.

GF Forsikrings elektronikforsikringen dækker også pludselig og uventet skade på dit udstyr. Det vil sige, hvis du fx snubler i gulvtæppet og taber din bærbare pc, som går i gulvet med et brag, og ikke er til at genoplive bagefter. 

Dit elektroniske udstyr er dækket af elektronikforsikringen indtil udstyret er 4 år gammelt og dækkes uden afskrivning. Læs mere om, hvilket elektronisk udstyr vi dækker i punkt 13.3 i betingelserne for indboforsikring.
Selvrisikoen på elektronikforsikringen er 1.003 kr. (2018). Du har mulighed for at få elektronikforsikring, når du samtidig også har indboforsikring med elskadedækning hos GF Forsikring.

Bliv ringet op med et godt tilbud på indboforsikring med elektronikforsikring

Ring mig op

Ingen gebyrer på elektronisk betaling
Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 


Så nemt flytter du dine forsikringer over til os

Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overføre dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF

Elektronikforsikringen dækker funktionsfejl i dit elektroniske udstyr samt pludselig og uventet skade, hvis du fx snubler og taber din mobiltelefon på gulvet.