Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Kaskoforsikring eller delkasko til bil

Kaskoforsikringen dækker udgifter til reparation, fx hvis du kører galt, eller hvis bilen brænder, bliver stjålet eller udsat for hærværk. Hvis din bil totalskades, dækker kaskoforsikring bilens akutelle værdi. 

Du vælger selv, om du vil tegne kaskoforsikringen, men er der lån i bilen, vil långiver som regel forlange, at der tegnes kaskoforsikring. 

 

 

 

 

Med kaskoforsikringen følger automatisk SOS-redningsforsikring, som dækker, hvis du kører i udlandet. 

Der er knyttet en retshjælpsforsikring til kaskoforsikringen, samt gratis reparation af stenslag i forruden.

Få hjælp til om du skal vælge kasko eller delkasko til din bil hos GF Forsikring

Delkasko - Et billigere alternativ

Delkaskoforsikring er et godt alternativ, hvis din bil er af ældre dato eller af mindre værdi, men med stor praktisk betydning. Delkasko dækker skader, der kan opstå, når du ikke kører i bilen, og som du ikke selv kan være skyld i. Det betyder, at du får dækning for tyveri, tyveriforsøg, glasskader og brand. 

Gratis reparation af stenslag i forruden følger automatisk med.

SOS-redningsforsikring følger også automatisk med under delkaskoforsikring og dækker, hvis du kører i udlandet.

Udvid bilforsikringen med en række tilvalgsdækninger, så du får den sikkerhed og tryghed, som du har brug for. 

Ja tak, ring mig op

Besøg prisberegneren

De oplyste priser er inklusiv skadesforsikringsafgift, men eksklusiv opkrævningsgebyr samt andre lovbestemte afgifter og gebyrer.

Ingen gebyrer på elektronisk betaling

Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 

Læs mere om, hvordan du får en billig bilforsikring hos GF.

Få nyheder fra GF Forsikring

138.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

 

Prisen på en bilforsikring afhænger blandt andet af, hvordan du sammensætter din forsikring. Derudover beregner vi prisen ud fra de individuelle forhold, der gælder for bilmærke, årgang og din anciennitet som bilist. Beregn prisen på bilforsikring

En bilforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du gør skade på andre eller andres ting. De fleste tilføjer en kaskoforsikring, som dækker skader efter fx trafikuheld, tyveri eller hærværk. Derudover kan du tilpasse med flere forskellige tilvalg, så du er dækket, som det passer dig bedst.

Hos GF Forsikring bliver din bilforsikring billigere for hvert år, du kører skadesfrit, indtil du bliver elitebilist. Vi har overskudsdeling, som er din sikkerhed for, at du ikke betaler for meget for din forsikring.

Du bliver elitebilist, når du har haft 5 skadefri år. Efter 6 skadefri år bliver du superelitebilist og har mulighed for at nyde godt af de mange fordele. Se på din police, om du har adgang til fordelene.

Vi beregner prisen på din ansvarsforsikring ud fra de individuelle forhold, der gælder for din bil og for dig som bilist. Beregn pris på ansvarsforsikring

En kaskoforsikring dækker skader på din bil som følge af fx færdselsuheld, tyveri eller hærværk.

Vi beregner prisen på en kaskoforsikring ud fra de individuelle forhold, der gælder for din bil og dig som bilist. Beregn pris på bilforsikring

Autohjælpen omfatter det forsikrede køretøj under 3500 kg totalvægt, inklusive eventuelt efterspændt lovligt påhængskøretøj, fx campingvogn og trailer, uanset om påhængskøretøjet er ejet, lejet eller lånt. Læs mere og få et samlet overblik på her.