Velkommen til GF Nord

Overskudsdeling

Få del i overskuddet

Hvert år deler vi overskuddet, og du får din del retur i form af billigere forsikringer - allerede som nyt medlem. 

Samlerabat

10 % i samlerabat

Du får samlerabat på dine forsikringer, når du køber minimum 3 private forsikringer hos GF (dog ikke bil og veterankøretøj). 

Medlemsfordele

Særlige fordele for 0 kr.

Du får adgang til fordele og tilbud i din lokale GF-klub samt helt særlige medlemsfordele, der kan hjælpe dig i svære situationer.

*Vil du alligevel ikke kontaktes, så kan du trække dit samtykke tilbage via formularen her.

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger i GF Forsikrings persondatapolitik.

Forbrugerrådet tænker før du handler...

Forbrugerrådet Tænk siger dette om vores forsikringer

 • Ulykkesforsikring
 • Sommerhusforsikring
 • Ulykkesforsikring 'Anbefales'

  GF's ulykkesforsikring fik i oktober 2020 stemplet 'Anbefaler'. 

   

  Forbrugerrådet testede i oktober 2020 ulykkesforsikringer hos 16 forskellige forsikringsselskaber, og GF's ulykkesforsikring fik stemplet 'Anbefaler'. Testen blev offentliggjort i Forbrugerrådets magasin Tænk Penge under overskriften: Pris og kvalitet hænger ikke sammen for ulykkesforsikringen.

  I artiklen skrev Forbrugerrådet sådan om GF's ulykkesforsikring:

  "Hos GF Forsikring får du en god dækning til en konkurrencedygtig pris, og du behøver ikke at være medlem eller kunde i en bestemt organisation for at kunne tegne en ulykkesforsikring. Derfor tildeles GF Forsikring et Anbefaler."

  Hvad koster en ulykkesforsikring?

  Prisen på en ulykkesforsikring afhænger af flere faktorer, og prisen er derfor individuel. Det er blandt andet dit valg af forsikringssum ved varigt mén samt forsikringssummen ved dødsfald, der er med til at fastsætte prisen på ulykkesforsikringen. Derudover er det af betydning for prisen, hvilken méngrad du vælger, og om du vælger nogle tilvalg til din ulykkesforsikring.

  Ønsker du at se, hvad en skræddersyet ulykkesforsikring koster for dig, kan du udregne din pris i vores online prisberegner. Du er også velkommen til at udfylde formularen på denne side og blive kontaktet af GF, som kan give dig et uforpligtende tilbud.

   

  Besøg prisberegneren

 • Sommerhusforsikring 'Bedst i test'

  Forbrugerrådet Tænk kårer GF's sommerhusforsikring som "Bedst i Test".

  Èt forsikringsselskab har både den bedste dækning i testen og den laveste pris”, skriver Forbrugerrådet Tænk, og refererer her til GF Forsikring, der som det eneste forsikringsselskab fik stemplet ”Bedst i test” 2022.

  Forbrugerrådet Tænk testede i juni 2022 sommerhusforsikringer hos 13 forskellige forsikringsselskaber. Her fik GF’s sommerhusforsikring en samlet bedømmelse på 70% og bedømmelsen ”God” og blev hermed samlet vinder – hele 4% bedre end testens nummer to.

  Sommerhusforsikring til attraktiv pris

  Vores sommerhusforsikring byder på et bredt udvalg af dækninger, så du har mulighed for at sammensætte lige præcis den forsikring, der passer til dig og dit fritidshus eller sommerhus. Så er du godt dækket, hvis du får en skade.

  Sommerhusforsikring er også kendt som fritidshusforsikring, men de to navne dækker over det samme.

  Beregn din pris