Diabetesforeningen konkurrence

Velkommen til GF Forsikring for medlemmer af Diabetesforeningen

 

Bliv forsikret i et selskab med overskud til dig
GF er ejet af kunderne. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer, og derfor er det i stedet dig, der får glæde af overskuddet. Princippet er, at jo færre skader, der har været i årets løb, jo flere penge får du retur i form af billigere forsikring.

Lokal og personlig service på et kontor i dit område
Vores medarbejderne er uddannet til at rådgive dig, så du kan føle dig tryg.

Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 72 24 40 42 - vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Husk at have dit medlemsnummer fra Diabetesforeningen klar.

Særlige fordele når du kommer med i GF’s gruppe for Diabetesforeningens medlemmer: 

14 % rabat
Du får 14 % i rabat på dine forsikringer – undtaget på bilforsikring og veteranforsikring. (Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter).

Insulinchok dækkes af ulykkesforsikringen
Ikke alle forsikringsselskaber dækker, hvis du får et insulinchok og fx falder og slår hovedet. Men det gør vi hos GF, når du har ulykkesforsikring med udvidet dækning.

Gratis dækning af insulinpumper
Insulinpumper og også blodsukkersensorer er gratis omfattet af GF’s indboforsikring. Det betyder, at du ikke betaler ekstra for at få dem dækket. Der er heller ingen selvrisiko. Dækningen hjælper, hvis du fx glemmer at tage pumpen af inden bad, eller hvis dit barns pumpe går i stykker under leg.