Velkommen til GF Forsikring for Ældre Sagens medlemmer

Bliv forsikret i et selskab med overskud til dig
GF er ejet af medlemmerne. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer, og derfor er det i stedet dig, der får glæde af overskuddet. Princippet er, at jo færre skader, der har været i årets løb, jo flere penge får du retur i form af billigere forsikring.


Lokal og personlig service på et kontor i dit område
Vores medarbejderne er uddannet til at rådgive dig, så du kan føle dig tryg.

Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 72 24 40 41 - vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Husk at have dit medlemsnummer fra Ældre Sagen klar. 

 

Særlige fordele når du kommer med i GF’s gruppe for Ældre Sagens medlemmer:

1. Udvidet dækning af elcykler. Når du har valgt "Cykler" på din indboforsikring, får du uden beregning meddækket din elcykel for skader dækket af cykelkasko.

2. Flere feriedage forsikres, uden at det koster ekstra. Når du vælger rejseforsikring til din indboforsikring, så er du dækket i helt op til 90 dage. Normalt dækkes kun 60 dage. 

3. Større dækning af guld og sølv ved indbrud. Vi dækker guld, sølv og særlige private værdigenstande uden sumbegrænsning, inden for den forsikringssum du har valgt.

4. Dækning af simpelt tyveri på plejehjem. Kontanter, guld, sølv og særlige private værdigenstande dækkes med op til 10.000 kr. pr. skade, hvis de bliver stjålet.

5. Straksudbetaling efter grå stær operation. Du får udbetalt 1.500 kr. til dækning af udgiften til nye briller, efter du er blevet opereret for grå stær, når du har indboforsikring i GF.
Fordelen gælder fra den 8. september 2022 og kan bruges én gang, uanset antallet af operationer pr. tilmeldt person. Behov for operation må ikke have været kendt før, du er blevet meldt ind i GF’s særlige gruppe for Ældre Sagens medlemmer. Udbetalingen på 1.500 kr. er skattepligtig. GF Forsikring indberetter det til Skat. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere.

 

Særlig dækning af tricktyveri i hjemmet

Bliver du udsat for tricktyveri i hjemmet, så er der hurtig hjælp at hente hos GF. Dækningen består af:
  • 5.000 kr. udbetalt straks, du har anmeldt tyveriet til politiet og GF.
  • Op til 3 timers psykologhjælp.

Dækningen koster 0 kr., og du behøver ikke at være medlem af GF for at få den. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig dækningen, og du skal være tilmeldt, inden tricktyveriet evt. finder sted.

Tilmeld dig dækning af tricktyveri i hjemmet her.

 

Vi hjælper dig med at skifte

Det er nemt at skifte forsikringsselskab. Du skal ikke gøre noget, vi klarer nemlig det hele for dig og søger også for at opsige dine nuværende forsikringer. 

Kontakt os på:

72 24 40 41

Medlemskab af GF's gruppe for Ældres Sagens medlemmer vil fremgå af din police. Hvis du ønsker at blive medlem af GF's gruppe for Ældre Sagens medlemmer og opnå ovenstående fordele skal du kontakte os. Er du med i GF’s gruppe for Ældre Sagen medlemmer, kan du ikke samtidig være med i en anden særlig gruppe i GF.

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

*Vil du alligevel ikke kontaktes, så kan du trække dit samtykke tilbage via formularen her

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger i GF Forsikrings persondatapolitik.