Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

  Niels Christian forklarer overskudsdelingen på under 1 minut

  Igen i 2023 deler vi overskuddet med medlemmerne over hele landet. Nu skal du møde Niels Christian, en af GF’s mange lokale rådgivere, der forklarer dig, hvordan det hele fungerer. Under videoen finder du svar på de mest almindelige spørgsmål om overskudsdelingen.

  Sådan fungerer det Spørgsmål og svar

  Når året er ved at være omme, gør vi årets skader og regnskab op. Er der overskud, deler vi det med dig som medlem. Du får overskudsdeling i form af en særlig rabat, som vi trækker fra prisen på dine forsikringer, hver gang du betaler dem i årets løb. Overskudsdeling gælder ikke for GF Lønsikring. 

  Overskuddet beregnes på baggrund af årets regnskab. Vi fastsætter den som en bestemt procentsats, vi trækker fra prisen på dine forsikringer, hver gang du betaler dem i årets løb. Overskudsdelingen er solidarisk, og gælder for alle medlemmer.

  Det er dine medlemsvalgte repræsentanter, der fastsætter den lokale overskudsdeling på bilforsikring i den forsikringsklub, du er medlem af. Overskudsdelingen på de andre forsikringer fastsættes på landsplan af bestyrelsen i GF Forsikring.

  Også i GF Forsikring har vi mærket, at priserne ændrer sig – for eksempel når vi må betale håndværkeren eller værkstedet, mere end vi plejer, for at reparere en skade. Ikke mindst byggebranchen oplever store prisstigninger, og det betyder en højere indeksregulering end sidste år på hus- og bygningsforsikringer.

  Inflationen og stigende priser er GF desværre ikke herre over, men heldigvis kan vi med vores overskudsdeling tage toppen af prisen på dine forsikringer. Det kan vi gøre, fordi vi er medlemsejede, og fordi vi sammen har været gode til at forebygge skader i årets løb.

  Du kan se dine aktuelle priser og overskudsdeling på mitgf.dk.

  Nej, det skal du ikke. Overskudsdelingen i GF er skattefri.

  Ja, overskudsdelingen er solidarisk og gælder for alle. Så har du været uheldig i årets løb og haft en skade, får du alligevel del i overskuddet.

  Nej, overskudsdeling er en rabat, du får, når du betaler dine forsikringer – du får derfor kun del i overskuddet, så længe dine forsikringer er i kraft.

  Få nyheder fra GF Forsikring

  138.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
  Vil du også være med?

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev