Kontakt os

  Hovedkontor:

  GF Forsikring a/s

  Jernbanevej 65

  5210 Odense NV

  Åbningstider

  Telefon: 70 13 80 80

  Telefax: 72 24 45 01

  E-mail: gf@gfforsikring.dk


  Mandag - fredag: kl. 8.30 - 16.00

  Ring mig op

  Har du spørgsmål, så udfyld nedenstående, og du vil blive ringet op hurtigst muligt.

  Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub. Vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub udfra dit postnummer..
  Samarbejdspartnere

  GF Forsikring partnerskaber

  I GF samarbejder vi gerne, men ikke med hvem som helst. Vi opsøger partnere, som deler vores værdigrundlag. Som kundeejet selskab indgår vi kun aftaler med virksomheder, der sætter kunderne i fokus, eller som har en medlemskultur, der ligner vores. 

  Nye solide kundefællesskaber

  Vi går først og fremmest efter samarbejdspartnere, der deler vores værdier. For vi ønsker tilfredse kunder. Derfor skal vores kunder opleve, at de får en konkret fordel af vores samarbejdsaftaler. På den måde håber vi at skabe langvarige kunderelationer. Samtidig skal partnerskabet naturligvis skabe værdi for GF og den virksomhed eller organisation, som vi indgår i et samarbejde med. 

  Kontakt
  Hvis du er interesseret i muligheden for at indgå i et strategisk samarbejde med GF Forsikring, er du velkommen til at kontakte: 

  Claus Langelund, Partnerchef     
  Brian Bisgaard, Partneransvarlig Brian Donsager, Partneransvarlig
  Telefon: +45 28 93 35 23 Telefon: +45 30 54 81 08
  Telefon: +45 21 12 44 05
  Mail: csll@gfforsikring.dk Mail: brbi@gfforsikring.dk

  Mail: brdo@gfforsikring.dk

       
  Peter Hansen, Partneransvarlig  Kim Andersen, Partneransvarlig      Lars Westerberg, Partneransvarlig
  Telefon: +45 23 39 94 23 Telefon: +45 51 77 71 83 Telefon: +45 21 71 30 73
  Mail: pehn@gfforsikring.dk Mail: kima@gfforsikring.dk Mail: lawe@gfforsikring.dk

   

              aeldresagen-logo   diabetesforeningen-logo
   OK-logo  DM_Logo

  BRF Kredit logo

   Club Matas GF Forsikring      
  Jyske Bank

  Jyske Bank

  Det gode samarbejde
  Det var i høj grad fælles værdier, der førte GF sammen med Jyske Bank. Ligesom GF sætter Jyske Bank nemlig den personlige rådgivning i centrum. Det giver et naturligt kundefokus. Derfor har vi kunnet finde sammen om at give vores kunder den gode rådgivning.

  Jyske Bank samarbejder med GF Forsikring
  Jyske Banks rådgivere har nu muligheden for at tilbyde deres kunder et tilbud på forsikringer via GF. Kunden bliver henvist til GF. Samarbejdet kører helt smidigt, og kunden oplever en hurtig og uproblematisk overgang fra Jyske Bank til GF. Således bliver kunden kontaktet af en rådgiver fra GF inden for 48 timer efter at være blevet henvist fra Jyske Bank.

  Lokal rådgivning
  Ligesom Jyske Bank har GF lokale kontorer i hele landet, hvor kunderne kan komme ind og tale med en rådgiver. GF tror på nærhed og værdien i at være tæt på vores kunder, og der har vi noget tilfælles med Jyske Bank. Begge har vi lokale afdelinger, og når Jyske Bank henviser en af deres kunder til GF, er det fra den ene lokale afdeling til den anden, at det sker.

  Samarbejde om unge kunder
  GF og Jyske Bank har også indledt et særligt samarbejde omkring kunder, der er mellem 18 og 27 år gamle. Samarbejdet går ud på, at Jyske Banks rådgivere kan henvise deres unge kunder til GF med en fordelagtig rabat på indbo- og ulykkesforsikring. Kunderne tegner derefter forsikringen i GF’s webshop, hvor det er nemt for dem at vælge den rigtige forsikringsløsning.
  Ældre Sagen

  Ældre Sagen

  Et bredt samarbejde
  GF’s samarbejde med Ældre Sagen indebærer bl.a. et lokalt foreningssamarbejde mellem GF’s lokale forsikringsklubber og Ældre Sagens lokalafdelinger. Vi vil gå sammen om lokale arrangementer for medlemmerne, fx inden for skadeforebyggelse og trafiksikkerhed. Fokus er, at samarbejdet skal være så fordelagtigt som muligt for vores kunder.

  Den personlige rådgivning
  GF tror først og fremmest på god og personlig rådgivning. Vi har lokale kontorer over hele landet, så kunderne er aldrig langt fra en personlig samtale. Flere af vores produkter passer til seniorernes livsstil. Derfor kan vi altid tilbyde Ældre Sagens medlemmer den bedste forsikringsløsning. Desuen samarbejder  GF’s lokale kontorer og Ældre Sagens lokalafdelinger om forskellige medlemsarrangementer. 

  Overskudsdeling på forsikringer Overskudsdeling er din sikkerhed for, at du ikke betaler for meget. GF er et kundeejet selskab. Det betyder, at når vi har gjort regnskabet op for, hvad det koster at forsikre dig, så sender vi overskuddet retur til kunderne – ikke til aktionærer.

  Læs mere om samarbejdet med Ældre Sagen her.

  Diabetesforeningen

  Diabetesforeningen 

  Målrettede forsikringsprodukter 
  Diabetesforeningens medlemmer har efterspurgt en særlig forsikring til insulinpumper, og den har vi nu oprettet til dem. Dækningen er gratis under vores indboforsikring og dækker fx funktionsfejl og pludselig skade. Det kan fx være, hvis pumpen går i stykker, fordi man glemmer at tage den af, inden man går i bad, eller hvis et barn beskadiger sin pumpe under leg. Det kalder vi et målrettet forsikringsprodukt. 

  Den personlige rådgivning 
  GF tror først og fremmest på god og personlig rådgivning om de særlige forsikringsbehov, man har som diabetiker. Derfor kan vi altid tilbyde den bedste og mest målrettede forsikringsløsning til Diabetesforeningens medlemmer. 

  Matas

  Club Matas 

  Konkurrencedygtige produkter og Clubs Matas point
  GF Forsikring samarbejder med Club Matas om at tilbyde forsikringer til medlemmerne i Club Matas, der ikke kun handler om pris og dækning. Via samarbejdet med Club Matas tilbyder vi medlemmerne konkurrencedygtige produkter og rådgivning, der spiller sammen med medlemmernes forsikringsbehov. Samtidig med at vi giver forsikring for alle pengene vil medlemmerne i Club Matas optjene point første gang de modtager forsikringstilbud fra GF og første gang de tegner forsikringer i GF.

  Den personlige rådgivning 
  GF tilbyder tilgængelighed overalt i landet. Vores lokale forsikringsklubber og digitale løsninger sikrer nærhed gennem tilgængelighed og lokal rådgivning og service.  Vi gør os umage i at udvikle langvarige kunderelationer. Derfor lytter vi til vores kunder og tilbyder dem medindflydelse og overskudsdeling på alle forsikringer. 

  Læs mere om samarbejdet med Club Matas her.

  OK

  OK 

  Samarbejde om forsikring
  GF Forsikring og energiselskabet OK samarbejder om at tilbyde OK’s kunder forsikringer under navnet OK Forsikring. Sammen står vi stærkt, og gennem OK Forsikring kan du som kunde altid få skræddersyet din forsikring, så du er sikret den optimale forsikringsdækning til den bedste pris. Når du er kunde hos OK Forsikring, bliver forsikringen leveret af GF Forsikring, som også varetager eventuel skadebehandling.

  OK Forsikring til en god pris
  OK Forsikring tilbyder forsikringer til dig med et OK Benzinkort. Du får forsikringer til en god pris, hvor der hverken er gået på kompromis med dækning, service eller rådgivning. Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du kontakte OK Forsikring. Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning. 

  Find produktinformationer for OK Forsikring her

  Dansk Magisterforening

  Dansk Magisterforening 

  DM Forsikring
  GF Forsikring og Dansk Magisterforening samarbejder om at tilbyde private forsikringer til foreningens medlemmer under navnet DM Forsikring. Når du er kunde hos DM Forsikring, bliver forsikringen leveret af GF Forsikring, som også varetager eventuel skadebehandling.

  Fokus på både pris og rådgivning
  DM forsikring har fokus på både dækning, service og rådgivning. Med DM Forsikring får medlemmerne konkurrencedygtige priser på alle private forsikringer, og forsikringsrådgivning er en integreret del af den samlede medlemsservice til medlemmerne af Dansk Magisterforening. Når du har spørgsmål til dine forsikringer eller vil købe en forsikring, skal du kontakte DM Forsikring. Her sidder uddannede forsikringsrådgivere klar til at guide dig til den rigtige forsikringsløsning.

  Andre samarbejdspartnere

  Andre samarbejdspartnere

  Udover vores strategiske partnerskaber, har vi også et samarbejde med en række andre virksomheder. 

   

  AP Pension - Livs og pensionsforsikringer

  Søassuranceforeningen ''Ærø'' - Lystfartøjsforsikringer

  AXA Colonia A/S - Entrepriseforsikringer

  G4S - Alarm- og vagtløsninger

  Dansk Boligforsikring - Ejerskifteforsikringer

  Nærsikring - Arbejdsskade

  Affionion International - ID-sikring

  RiskPoint - Specialforsikringer for erhvervsområdet