Hør hvad Vanessa har at sige om GF

Hvad var baggrunden for, at du valgte at blive elev?

"Jeg har altid været glad for at arbejde, og jeg så det som en mulighed, hvor man kunne veksle mellem arbejde og skole. […] det med forsikring og samtidig at have med kunder at gøre tiltrak mig - og så er det relaterbart til noget, man kender fra hverdagen".

 

Føler du at de tanker og forventninger du havde inden du startede i GF Forsikring er blevet indfriet?

"Mine forventninger er blevet mere end indfriet. Det var mere, end jeg kunne forestille mig både ift. kollegaer og stedet, skolen og de sager, jeg behandler. Søde og hjælpsomme kollegaer, som selv kommer og siger, at man bare skal spørge. Det er rart – især når man er ny, ung og ingen baggrund har indenfor forsikring. Stedet er rart, og folk siger godmorgen og velbekomme inden og efter, man har spist.”

 

”Ingen sager er de samme, og det spiller en stor faktor – Selvom skadeårsagen kan være den samme, er sagerne forskellige"

 

GF Forsikring rekruttering af elever Vanessa

Hvad havde du af forventninger til GF Forsikring, da du startede?

"Jeg forventede, at jeg gerne ville kunne trives på arbejdspladsen og have lyst til at stå op om morgenen. Jeg har altid tænkt, at hvis jeg skulle arbejde et sted eller tage en uddannelse, så skulle det være et sted, hvor jeg ville være glad, når jeg vågner op om morgenen - og hvor jeg ville glæde mig til at komme på arbejde. Og det gør jeg faktisk her."

Hvad er det, som gør det værd at stå op om morgen?

"Det er at jeg ikke ved, hvad jeg kommer ind til. […] Jeg er synes, det er vigtigt med noget adspredelse i opgaverne."

Hvordan vil du beskrive miljøet i GF?

"Det er godt, jeg kan mærke et stort sammenhold, hvor vi tager os tiden til at interessere os for hinanden. Der er ikke kun arbejde, og vi er ikke kun et tal. Det er et rigtig rart sted at være".

Hvad er en god leder?

"En god leder tager sig af en på alle punkter. Min egen leder er god, fordi hun tit har spurgt til mig og også rent uformelt følger op på mig. Jeg kan snakke med min leder om alt - ikke kun fagligt."

Hvornår er det sjoveste at være elev i GF?

"Hvis jeg skal være helt ærlig, så er det, når jeg er på arbejdspladsen fremfor på skolen. Det er, fordi jeg føler, at jeg får lov til at bruge teori i praksis. Jeg får lov til at sidde med de rigtige sager og være skadebehandler. Det er også super spændende at være på skole og lære noget mere – men det er på GF, at jeg får lov til at prøve det af."

Hvad er dit bedste råd til GF?

"Det er vigtigt at føle sig på plads og tilpas […] GF skal fortsætte med den gode behandling, man giver til elever ift., at man ikke bare er 'elever' eller dem, som ved lidt mindre eller er helt nye. Det fungerer rigtig fint, at vi er på lige fod med de andre, selvom vi er på skole engang i mellem. Hold fast i det!"

Hvad er dit bedste råd til en kommende elev?

"Hvis man synes, det lyder interessant - og hvis du er usikker på, hvad du gerne vil, kunne det være en ide at springe ud i det. Det er en rar arbejdsplads at være i. Du får lov til at være med i den helt basale sagsbehandling – og der er en masse at lære ved siden af."GF Forsikring rekruttering af elever Vanessa og Mathias