Velkommen hos GF Nord

Om GF Nord

GF Nord er en af de selvstændige forsikringsklubber, der ejer GF Forsikring a/s. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Du er medlem i forsikringsklubben GF Nord, når du har en bilforsikring i GF. Det årlige klubkontingent er på 50 kr. Hertil kommer 275 kr. for autohjælp for nyere biler og 350 kr., hvis bilen er mere end 5 år gammel. De to beløb opkræves sammen med bilforsikringspræmien til januar.

Ved indmeldelse betaler du et indskud på kr. 100, som GF Nord køber aktier for i GF Forsikring a/s.

Læs mere om klubsystemet og vores organisation.

Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje, at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket".

GF Nord er nemlig en forening, der skal gøre det bedst muligt for sine medlemmer. Vi er ikke en forretning, der skal tjene penge.