Velkommen hos GF Kronjylland

Om GF Kronjylland

GF Kronjylland er en af de mange selvstændige forsikringsklubber hos GF Forsikring. GF Kronjylland har eksisteret siden 4. august 1968, men vi har stadig det samme mål: Vi vil tilbyde de bedst mulige forsikringsløsninger, og vi vil yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning - både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket.

Vi ved, hvad der rør sig lokalt

På vores kontor på Marsvej 3 i Randers kan du sammen med en af vores lokale rådgivere få gennemgået dine forsikringer. Det gælder både for nye og eksisterende kunder.

Det, at være tæt på vores kunder, og vide, hvad der sker i lokalområdet, betyder meget for os - at du kan komme forbi og se din forsikringsrådgiver i øjnene, mærke stemningen på kontoret og opleve, hvordan vi er hos GF Kronjylland.

Se hvordan klubben fungerer

klubkontor kronjylland

Anbefal os til andre og få gratis indboforsikring

Vi gør gerne noget ekstra for vores kunder. Udover at du får overskuddet tilbage på alle slags forsikringer, får du også medindflydelse og mange lokale fordele. Du kan også hjælpe både venner og familie. Vi vil nemlig gerne tilbyde dem at blive lige så godt forsikret, som du selv er.

Hver gang du skaffer et nyt møde til os, giver vi som tak for din indsats en måneds gratis indboforsikring.   Du kan maksimalt få op til 6 måneders gratis indboforsikring.

Et forsikringstjek kan spare dig for ærgrelser

Behovet for forsikringer ændrer sig i løbet af hele livet. Uanset om du skal flytte, giftes, have barn eller er på vej på pension, er det en god ide med et forsikringstjek. Hos GF Kronjylland kan du uforpligtende få tjekket dine forsikringer - så er du sikker på at være godt dækket, hvis skaden sker.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille et forsikringstjek, er du altid velkommen til at ringe til os på 86 43 57 05.