Velkommen hos GF Grænsen

Om GF Grænsen

GF Grænsen er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring a/s. GF Grænsen har eksisteret siden 1965. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Grænsen. Du betaler et indskud på kr. 100. GF Grænsen køber aktier i GF. Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent på 50 kr., dette opkræves sammen med bilforsikringspræmien hvert år. Læs mere om klubsystemet.