Velkommen hos GF TeleIT

Om GF TeleIT

Om GF TeleIT 

GF TeleIT er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF TeleIT har eksisteret siden 1963. Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF TeleIT. Du betaler et indskud på kr. 100. GF TeleIT køber aktier i GF Forsikring Til dækning af klubbens interne administrationsomkostninger opkræves et årligt kontingent.

Læs mere om klubsystemet her og om vores organisation

Lokal gruppeaftale
GF Tele IT har en gruppeaftale med PROSA, der indebærer særlige fordele for medlemmerne. Få mere at vide på kontoret.


Hvem kan blive medlem eller tegne forsikringer
Du kan blive medlem af GF TeleIT og tegne forsikringer hos os, hvis du har en tilknytning til GF TeleIT's jyske regioner og øvrige enheder. Vi er også målrettet mod pensionister fra samme kreds.

Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, både når forsikringen skal tegnes, og når skaden er sket". Som forsikringsklub skal vi være bevidste om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

 

Skaf nye medlemmer og få rabat