Velkommen hos GF Region & Kommune

Om GF Region & Kommune

GF Region & Kommune er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF Region & Kommune har eksisteret siden 1964 (stiftende generalforsamling blev holdt den 12. december 1963). Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk og juridisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter.

Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Du kan blive medlem af GF Region & Kommune og tegne forsikringer hos os, hvis du eller din ægtefælle har en tilknytning til den kommunale eller regionale verden i Jylland og på Fyn eller hvis du eller din ægtefælle er ansat ved KMD A/S. Vi er også målrettet mod pensionister fra samme kreds.

Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, såvel når forsikringen skal tegnes, men også når skaden er sket". Som forsikringsklub er vi bevidst om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.

Skaf nye medlemmer og få rabat