Velkommen hos GF Region og Kommune

Om GF Region & Kommune

GF Region & Kommune er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. GF Region & Kommune har eksisteret siden 1964 (stiftende generalforsamling blev holdt den 12. december 1963). Forsikringsklubben er en selvstændig økonomisk og juridisk enhed med egen bestyrelse og vedtægter.

Når du tegner en bilforsikring, bliver du samtidig medlem af forsikringsklubben GF Region & Kommune. For hver bil betales et indskud på 100 kr., som forsikringsklubben køber aktier i GF for. Til dækning af klubbens administrationsomkostninger, opkræves et årligt kontingent på 100 kr. Læs mere om klubsystemet og om vores organisation her.

Du kan blive medlem af GF Region & Kommune og tegne forsikringer hos os, hvis du har en tilknytning til den kommunale eller regionale verden i Jylland/Fyn eller hvis du er ansat på kmd. Vi er også målrettet mod pensionister fra samme kreds.

Til GF Forsikrings klare mål: "At tilbyde de bedst mulige forsikringsdækninger til den lavest mulige pris" - kan vi tilføje at forsikringsklubbens mål er; "At yde vores medlemmer den bedst mulige service og rådgivning, såvel når forsikringen skal tegnes, men også når skaden er sket". Som forsikringsklub er vi bevidst om, at vore medlemmer samtidig er vores arbejdsgivere - dette stiller lidt større krav til os.