Turen går til Danmark. Hold ferie med de rigtige forsikringer

Aaah ferie. Skulderne ned og så afsted. Nu skal det opsparede feriebudget bruges på oplevelser, afslapning og is i lange baner.

 

Ferie i Danmark er dejligt og kan være dyr, ligesom en ferie til udlandet. Og det er surt, hvis ferien bliver spoleret, og du står med en regning, men ingen glade minder.

Med en rejseforsikring og en afbestillingsforsikring, der dækker i Danmark, undgår du at stå i den ærgerlige situation at skulle betale for fx et lejet sommerhus eller en lejet campinghytte/-vogn, som du ikke får glæde af.

Få erstattet ødelagt ferie

Når du har GF’s rejseforsikring og afbestillingsforsikring med dækning i Danmark og har booket mindst 3 overnatninger, så er der hjælp at hente, hvis ferien går i vasken.

 

Regnvejr kan vi ikke erstatte med solskin, men du kan få penge til en ny ferie, hvis du kommer til skade eller bliver syg.

Du kan få erstattet ødelagte rejsedøgn, hvis du bliver syg i mere end halvdelen af din ferie. Du kan også få dækket tab af ferie. Dvs. hvis ferien helt må droppes, allerede inden den er begyndt, fordi du er blevet syg eller kommet til skade.

 

Vores rejseforsikring hjælper dig også, hvis du må aflyse eller tage hjem fra ferie, hvis du må aflyse ferien pga. akut opstået sygdom eller tilskadekomst i nærmeste familie. Se betingelser på Mit GF
2Ferieidanmark450x550

Årsrejseforsikring - nemt og billigt

Det er både billigt og nemt at vælge GF’s rejseforsikring.

 

Rejseforsikringen gælder nemlig hele året. Dvs. du slipper for besværet med at ordne rejseforsikring fra gang til gang. Du risikerer heller ikke at glemme forsikring til dine ferier, for rejseforsikringen fornys automatisk hvert år samtidig med din indboforsikring.

 

 

Læs mere om rejseforsikring

Dækker hele familien – sammen og hver for sig

Med en årsrejseforsikring kan du spontant bestille ferie og tage af sted uden at bekymre dig. Og rejseforsikring dækker hele din husstand, uanset hvor tit I rejser, og uanset om I rejser sammen eller hver for sig.

 

Rejseforsikringen træder i kraft dagen efter din bestilling. Afbestillingsforsikring træder også i kraft allerede dagen efter, men den skal bestilles senest 8 dage efter, at du har bestilt din rejse. Eller senest samtidig med, at du har betalt depositum for rejsen.

 

GF’s rejseforsikring køber du sammen med GF’s indboforsikring.

 

Ja tak, giv mig et tilbud

Sport og aktiv ferie

Er du til aktiv ferie? Så kan du med fordel supplere din GF rejseforsikring med tilvalget Ski og sport. På den måde kan du få en ny ferie eller kompensation for ødelagte rejsedøgn, hvis du kommer til skade og ikke kan udføre den aktivitet som var planlagt på ferien.

Fx hvis du vælter af cyklen på mountainbike-ferien eller bliver smidt af hesten på rideferien.

 

Ring mig op og fortæl mere

Sommer i Danmark på 2, 4 eller 6 hjul

Se her, hvilke forsikringer du også har brug for, når du holder ferie i Danmark:

✓ Campingforsikring

✓ Cykelforsikring

✓ Bilforsikring

✓ Indboforsikring

✓ Ulykkesforsikring

 

Jeg vil beregne pris nu

3Ferieidanmark450x550

Pak feriebilen sikkert

Der kan være pres på en feriepakket bil. Derfor er det en god ide at få stablet bagage og habengut ind i bilen på forsvarlig og sikker vis, så du undgår uheld ved bratte opbremsninger. Fx kan en løs tablet være som et missil og slå voldsomt fra sig, hvis den flyver tværs gennem bilen.  Invester i en ”bagsæde-organizer”, som telefoner, tablets, bøger og anden underholdnig smart kan placeres i.

Opbevar de tungeste tasker og ting nederst, og placer dem gerne længst fremme i bagagerummet. Har du en stationcar med stort åbent bagagerum, kan det være en god ide at sætte et gitter eller et net op bag ved bagsædet.

Kører du med tagboks, så brug den til lette ting - ikke tung bagage.

Ro på bagsædet

Selvom afstandene i Danmark er små, så kan en køretur på 2, 3, 4 timer være lang for små størrelse, der glæder sig og er utålmodige. Forebyg sure miner og køresyge med snacks og underholdning på de rigtige tidspunkter. Prøv fx disse bilvenlige familielege:

 

 

Bilbingo

En vaskeægte klassiker! Lad børnene krydse felterne af for hver ting, de ser på vejen. Vinderen er den der får sat flest krydser. Og hvem ved, måske er præmien en is ved næste ishus?

Du kan printe GF’s bilbingo plader her.

 

 

Ordtagfat

Legen går i alt sin enkelthed ud på, at du siger et ord, fx "skole". Den næste skal finde på et ord, der passer til "skole", fx "taske". Dvs. skoletaske. Det tredje ord skal passe til "taske" osv. Det gælder om at lave en lang ordkæde, og I kan jo skrive ned, hvor lang kæden bliver hver gang.

                 Bingoplader_300x600px

Gæt et dyr

Denne leg er især god, hvis mindre børn også skal være med. Man skiftes til at tænke på et dyr, og de andre deltagere stiller spørgsmål. Har det fire ben? Bor det i Danmark? Kan det svømme? Osv. Den deltager der gætter dyret, vinder runden.

Ønskekoncert

Denne leg kræver, at deltagerne hver har telefon med internetadgang, og at telefonen er koblet til bilens højtalere.Hver deltager skiftes til at spille en sang for de andre.  I kan aftale, at det skal være en sang, der har et minde knyttet til sig. Så kan I lytte til sangen og derefter fortælle om jeres sangminde. Husk, det er ikke forbudt at synge med på hinandens sange.

Skal du på ferie i udlandet?

Vores rejseforsikring dækker fra dag 1, og du kan døgnet rundt ringe til vores dansktalende alarmcentral.

Sådan er du dækket

Du får del i overskuddet

Vi deler overskuddet med dig, fordi GF er ejet af medlemmerne.
Du får også del i året overskuddet, selvom du har haft brug for din rejseforsikring og har fået udbetalt erstatning. GF’s overskudsdeling er nemlig for alle, og du kan også blive medlem.

 

Overskudsdeling