Velkommen til GF Forsikring for Dansk Golf Unions medlemmer

 

Måske kan du blive bedre og endda billigere forsikret?

Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.

*Vil du alligevel ikke kontaktes, så kan du trække dit samtykke tilbage via formularen her

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger i GF Forsikrings persondatapolitik.

Få overskud til dit næste slag

Når du er medlem af Dansk Golf Union, får du adgang til fire fremragende fordele hos GF Forsikring.

Fordelene er udviklet specielt til dig, der spiller golf, så du kan få ro i maven og overskud til at fokusere på dit næste slag – uanset om du spiller golf hjemme i Danmark eller har taget bag, jern og bolde med til udlandet.

For at gøre brug af alle fire fordele skal du have – eller købe – en indboforsikring og en rejseforsikring hos GF og melde dig ind i vores gruppe for DGU-medlemmer.

Kom med i et medlemsejet selskab

Udover de fire særlige DGU-fordele får du også en håndfuld andre fordele, når du er medlem i GF Forsikring.

Du får blandt andet samlerabat, overskudsdeling, adgang til lægehjælp via mobil og ekstra støtte i tilfælde af identitetstyveri, psykisk krise og digital chikane. Læs mere om vores medlemsfordele her.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud og fortæller om alle de fordele, du får, når du bliver medlem i GF.

Du kan også ringe til os på:

72 24 40 45


Medlemskab af GF's gruppe for Dansk Golf Unions medlemmer vil fremgå af din police. Hvis du ønsker at blive medlem af GF's gruppe for Dansk Golf Unions medlemmer og opnå ovenstående fordele, skal du kontakte os. 
 

De fire fremragende fordele

 • Tyveri
 • Rejseforsikring
 • Forsinket bagage
 • Beskadiget golfudstyr
 • Forbedret dækning ved tyveri af golfudstyr og golfrelateret udstyr

  Vi giver dig økonomisk tryghed og hjælp, hvis dit golfudstyr bliver stjålet i Danmark eller på udlandsrejsen – også selvom der fx ikke er synligt tegn på indbrud i din bil, eller hvis du stiller din golfbag foran et klubhus uden opsyn.

  Det betyder, at vi – hvis dit udstyr bliver stjålet – erstatter til nyværdi for golfudstyr, der er indkøbt som nyt inden for de seneste 5 år. Vi dækker op til 40.000 kr. pr. forsikringsbegivenhed, og vi fratrækker den valgte selvrisiko på indboforsikringen. For den del af skaden, der overstiger 40.000 kr., gælder de almindelige forsikringsvilkår.

  Alt udstyr, der relaterer sig til golfsporten, er dækket. Fx jern, køller, bag, bolde, handsker, tee, golfvogn og afstandsmåler.

 • Golfrejser dækkes af rejseforsikringen uden beregning

  Dækningen sørger for, at du får både lægehjælp, kompensation/erstatningsrejse og hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer til skade og ikke kan deltage i de planlagte golfaktiviteter, der er rejsens formål.

  Rejseforsikringen udvides, så dækningen ”Ski og sport” dækker, selvom dækningen ikke er valgt. Udvidelsen gælder for rejser på max 60 dage, hvor formålet er at spille golf, og i det samme geografiske område, som der er valgt på rejseforsikringen.

  Der er ingen selvrisiko på rejseforsikringen.

 • Forbedret dækning, hvis din golfbagage bliver forsinket, på golfrejsen

  Vi giver dig hurtigere hjælp og højere dækning af dit golfudstyr, så du hurtigt kan leje nyt og lækkert udstyr til din golfturnering i udlandet.

  Hvis dit udstyr bliver forsinket, dækker vi nødvendige og rimelige udgifter til at leje golfudstyr med op til 5.000 kr. pr. person. Niveauet er hævet fra 3.405 kr. i forhold til den almindelige rejseforsikring (basisår 2022).

  Kravet for dækning ved bagageforsinkelse af golfudstyr er ligeledes sænket fra 5 til 2 timer i forhold til den almindelige rejseforsikring.

  Udvidelsen gælder for rejser, hvor formålet er at spille golf, og i det samme geografiske område, der er valgt på rejseforsikringen.

  Der er ingen selvrisiko på rejseforsikringen.

 • Kompensation, hvis dit golfudstyr bliver beskadiget under transport på golfrejsen

  Denne helt nye dækning sørger for, at du kan leje tilsvarende golfudstyr, hvis dit eget udstyr bliver ødelagt eller beskadiget, når du tager på golfrejse.

  Vi dækker udgifter til leje af tilsvarende golfudstyr (op til 5.000 kr. pr. person), når golfudstyr, der medbringes eller sendes som bagage, beskadiges under transport og af den grund bliver uanvendeligt til golf.

  Dækningen gælder for rejser, hvor formålet er at spille golf, og i det samme geografiske område, der er valgt på rejseforsikringen.

  Der er ingen selvrisiko på rejseforsikringen.

 Hverdagens Golfhelte 2023

Vi hylder hverdagens golfhelte

De fleste danske golfklubber er afhængige af frivillige kræfter. GF Forsikring er gået sammen med Dansk Golf Union om at hylde nogle af de frivillige ildsjæle, der hver dag viser et stort overskud til hinanden ved at være frivillig dommer til turneringer, træne juniorerne, vedligeholde den lokale golfklubs klubhus og baner – eller noget helt fjerde.

Derfor uddeler vi prisen ”Hverdagens Golfhelte”, som er en anerkendelse af det frivillige arbejde i golfklubberne. Her kan golfspillere eller andre med tilknytning til sporten nominere den, de synes fortjener at bliver hyldet.

Udover æren får de udvalgte prismodtagerne adgang til at deltage i Golfdagen, der er en dag med golftræning, hygge og god mad i selskab med landsholdsspillere og landstrænere.