dgu_topbillede_trustpilot

Velkommen til GF Forsikring for Dansk Golf Unions medlemmer

10% samlerabat ved køb af 3 forsikringer

Som medlem af GF får du del i overskuddet

Forsikringspakke kåret som Bedst i test

Udfyld formularen og få et uforpligtende forsikringstjek.
Hvis du er ansat indenfor et fag eller firma på listen, kan du vælge denne. Hvis ikke du vælger en firma/fagklub, vil du blive kontaktet af vores regionale forsikringsklub ud fra dit postnummer.


 

Kom med i et medlemsejet selskab

GF er ejet af medlemmerne. Vi skal ikke tjene penge til aktionærer, og derfor er det i stedet dig, der får glæde af overskuddet. Princippet er, at jo færre skader, der har været i årets løb, jo flere penge får du retur i form af billigere forsikring.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores forsikringer, og det får du som mellem gavn af. Vores forsikringer har flere gange været kåret Bedst i test af forbrugerrådet Tænk, som bl.a. kigger på sammenhæng imellem dækningen og prisen.

Du får også en samlerabat på 10 % på dine private forsikringer, når du køber minimum 3 private forsikringer hos GF (dog ikke bil og veterankøretøj).

Udover det får du adgang til særlige medlemsfordele som alle GF medlemmer i hele Danmark har, samt en del lokale fordele og tilbud i din GF klub til fx din bil og dit hus.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud og fortæller om alle de fordele, du får, når du bliver medlem i GF.

 

Vi hjælper dig med at skifte

Det er nemt at skifte forsikringsselskab. Du skal ikke gøre noget, vi klarer nemlig det hele for dig og søger også for at opsige dine nuværende forsikringer. 

Kontakt os på:

72 24 40 45

GF Forsikring er et dansk medlemsejet forsikringsselskab omfattet af Garantifonden for skadesforsikringsselskaber.

Fore!

GF FORSIKRING - Det bedste våben i din golfbag

 • Er din golfbag blevet stjålet?
 • Er din golfrejse blevet forhindret?
 • Du glider i det våde græs, falder og brækker armen.
 • Dit golfudstyr og din golfbag bliver stjålet.

  Sådan er du dækket hos GF:

  Du får alt dit udstyr erstattet, hvis skaden sker i din bolig. Og du kan få op til 37.386 kr. i erstatning, hvis du permanent opbevarer dit golfudstyr i klubben, og det bliver stjålet derfra.

 • Du skal på golfferie i Spanien, men kort før afrejse falder du og brækker håndleddet. Golfferien må aflyses.

  Sådan er du dækket hos GF

  Har du udvidet din rejseforsikring med en afbestillingsforsikring og tilvalgt dækningen ski- og sport, så kan du få op til 33.380 kr. pr. sikret person til en ny golfferie. Dog maks. 133.521 kr. for alle sikrede pr. rejse, der må aflyses.

 • Du glider i det våde græs, falder og brækker armen.

  Sådan er du dækket hos GF:

  Har du brug for genoptræning, vil der her være dækning af fysioterapi og kiropraktor. Har du tilvalgt dækningen strakserstatning, og har du dokumenteret bruddet ved fx egen læge, får du 12.000 kroner udbetalt med det samme. Du får også erstatning, hvis bruddet viser sig at give varige men.