Sammen deler vi overskuddet

Når færre har brug for forsikringen, er der mere til alle. Hos os gælder det solidariske princip. Derfor får du også del i overskuddet, selvom du har haft en skade.

I 2019 var overskuddet på 190 millioner. Det betyder, at bilforsikringen i gennemsnit bliver 12,5 % billigere i 2020. Og alle andre forsikringer bliver 5 % billigere.

 

Se film: Overskudsdeling forklaret på under 1 minut

Hvordan er det lige, at GF's overskudsdeling fungerer?

Vi har lavet en lille film, som på bare 53 sekunder forklarer princippet om overskudsdeling. 

Det handler om dig

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Forsikring

Vores forsikringer 

I dag er mere end 300.000 forsikret hos GF Forsikring. Bliv en del af vores lokale fællesskab og få del i overskuddet. Vi hjælper med at tilpasse dine forsikringer, så de passer til dine behov. 


Se vores forsikringer

Beregn

Besøg vores beregner 

Vi er et medlemsejet forsikringsselskab, derfor kan vi tilbyde gode forsikringer til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Vi tilpasser forsikringerne efter dine behov.


Beregn din forsikringspris

Skade

Anmeld skade 

GF Forsikring er med dig hele vejen. Også når skaden sker. Du kan nemt og hurtigt anmelde din skade online. Vi sidder selvfølgelig klar ved telefonerne til at hjælpe og guide dig. 


Anmeld din skade

Forsikring for alle pengene

 • Vi er ejet af dig
 • Gode priser og dækninger
 • Vi er lokale og personlige
 • Ja, GF Forsikring er et medlemsejet selskab.
  Og mere end 300.000 medlemmer får del i overskuddet, når vi betaler tilbage. Som medlemsejet selskab er GF stolte over, at idéen om overskudsdeling er levedygtig selv 50 år efter, at GF blev stiftet.
  Og...
  Gennem årene har vi betalt tæt på 3 mia. kr. tilbage til vores medlemmer. Nu betaler vi automatisk overskuddet tilbage som billigere forsikringer
 • Ja, GF er forsikringer til en fornuftig pris.
  Vi holder fast i vores kerneforretning og det, der gør os anderledes. Derfor koncentrerer vi os om at sikre det økonomiske råderum, der er forudsætningen for vores handlefrihed.
  Og...
  Vi er ærlige omkring, at vores målsætning ikke er at frembringe så stort et overskud som muligt. Hos GF Forsikring ser vi nemlig ærlighed som en værdi.
 • Ja, GF Forsikring er for alle.
  Du behøver ikke et særligt job for at være med. Det er ikke nogen lukket klub, selv om vi gør os ekstra umage for at skabe lokale afdelinger, der netop er til for en mindre gruppe. 
  Og...
  Som medlem hører du til et lokalt GF-kontor. Hele 44 steder i landet er vi lokalt til stede og kan give personlig, nærværende rådgivning.