Ulykkesforsikring til unge og studerende

Vi ved godt, at som ung og studerende er det ikke dine forsikringer, der fylder mest. Sådan skal det også være. Du skal egentlig blot vide, at du bør have dem, hvis uheldet er ude.

Det kan nemlig blive dyrt, hvis du kommer ud for en ulykke, men har sparet forsikringerne væk. Derfor har vi gjort det let at tegne en ulykkesforsikring som ung og studerende hos GF Forsikring.

God dækning til fair pris

Med vores ulykkesforsikring kan du sammensætte din dækning, som du ønsker det. Forsikringen består nemlig af en solid basisdækning samt en række tilvalg. Du bestemmer selv, hvilke dækninger du har brug for, og derfor kan du altid være sikker på, at du får den rigtige forsikring til en fair pris. 
 
 

Masser af fordele som ung og studerende

Vores ulykkesforsikring sikrer dig mere end blot en økonomisk erstatning, hvis du kommer ud for en ulykke. Der er nemlig flere fordele, når du har din ulykkesforsikring som ung og studerende hos GF Forsikring. Du får blandt andet:

✓ Solid basisdækning

✓ Ekstra rejsedækninger

✓ Tilvalgsmuligheder efter behov

✓ Videokonsultation året rundt med Læge 365

Overskudsdeling, selvom du har haft en skade

 

Læs om medlemskabet hos GF

Beregn din pris

Ring mig op

 

Sammensæt en solid dækning

Når du skal sammensætte din ulykkesforsikring, er der et par ting, du skal tage stilling til.

✓ Det første, du skal beslutte, er, hvornår du vil være dækket – skal det være døgnet rundt eller i din fritid?

✓ Derudover skal du vælge en forsikringssum og méngrad. Din forsikringssum er det beløb, du får udbetalt erstatning af. Dit valg af méngrad afgør, hvilke skader din ulykkesforsikring dækker. Det vil sige, jo højere en méngrad, du vælger, jo mere alvorlig skal en eventuel skade være, før du får udbetalt din erstatning.

 

 

 

 

 

✓ Til sidst skal du beslutte, om du vil supplere med eventuelle tilvalgsdækninger. Det kan fx være aktuelt, hvis du dyrker farlig sport, har motorcykel eller ønsker dobbelterstatning, hvis du får en méngrad over 30%.

 

Læs mere om ulykkesforsikring


En bekymring mindre

✓ Som medlem af GF har du adgang til ekstra tryghed med Læge 365:

✓ Godt supplement til egen læge

✓ Adgang til videokonsultation alle dage hele året rundt

✓ Kort ventetid og lange åbningstider

✓ Allerede inkluderet i dit medlemskab!

 Hverdage: 08-22
Weekender og helligdage: 10-22

GF-icons_94-Online læge

Husk: Læge 365 er den fordel, som du får hos GF Forsikring uanset, hvilken forsikring du har hos os.

Læs mere om Læge 365

Ekstra tryghed på rejser i op til 60 dage

En ulykkesforsikring hos GF supplerer din rejseforsikring og giver dig ekstra tryghed på dine rejser, så længe de højst er på 60 dage. Ulykkesforsikringen dækker fx, hvis du undervejs på turen lejer en scooter og kommer ud for en ulykke. 

Det er dog stadig din rejseforsikring, som dækker udgifter til lægebehandling, hjemtransport og lignende. Ulykkesforsikringen hjælper derimod, hvis du kommer til skade på din ferie og får varige mén. 
 

Læs om GF’s rejseforsikring

Billig forsikring til studerende

Forsikringer behøver ikke være bøvlede. Med en ulykkesforsikring har du sikret dig selv, og med en indboforsikring har du sikret dine ting. Vi kan hjælpe dig, hvis du har yderligere ønsker som fx at sikre en dyr cykel eller gerne vil rejse. Samler du mindst tre forsikringer hos os (eksklusiv bilforsikring), får du endda 10 % samlerabat.

Læs om samlerabat

 

Det er ikke lovpligtigt at have en ulykkesforsikring - hverken som ung eller voksen - men det er altid en god idé at have. Hvis du kommer ud for en ulykke, hvor du får varige mén, som du skal leve med resten af livet, får du nemlig erstatning fra din ulykkesforsikring.

Med en fritidsulykkesforsikring er du dækket i din fritid og op til 10 timers erhvervsarbejde om ugen, mens du med en heltidsdækning er dækket hele døgnet. Det gælder også under erhvervsarbejde, mens risikofyldt bijob er dækket i op til 10 timer.

Det afhænger af den méngrad, du vælger. Du kan vælge mellem enten 5%, 8% eller 10%. Jo højere en méngrad, du vælger, jo mere alvorlig skal skaden være, før din ulykkesforsikring dækker, og du får en erstatning. De fleste vælger derfor også en méngrad på kun 5%.

Ja, det kan du godt, men det kræver, at du har tilvalgt enten risikosport eller højrisikosport. 

Læs om risikosport og højrisikosport

Nej. Hvis du kommer til skade, mens du er fuld eller beruset, dækker en ulykkesforsikring som udgangspunkt ikke. Det er dog altid en vurderingssag ud fra omstændighederne, som afgør, om du kan få erstatning, selvom du har alkohol i blodet.

Ja. Kommer du til skade på din ferie, hvor du får varige mén, dækker ulykkesforsikringen. Du skal dog være opmærksom på, at det er din rejseforsikring, som dækker udgifter til lægebehandling, hjemtransport og lignende.

Læs om vores rejseforsikring

 

Ja. En ulykkesforsikring til unge og studerende dækker udgifter til genoptræning efter en ulykke. Det kan fx enten være hos en kiropraktor, fysioterapeut eller registreret alternativ behandler.  

Prisen på en ulykkesforsikring til unge og studerende afhænger blandt andet af, om du ønsker heltids- eller fritidsdækning, hvor stor forsikringssummen skal være, og hvor alvorligt et varigt mén skal være, før du får erstatning. Det gør også, at prisen er individuel.

Ønsker du en nøjagtig pris på din ulykkesforsikring, kan du prøve vores prisberegner her.