Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Skal jeg vælge fritidsulykkesforsikring eller heltidsulykkesforsikring?

Med en fritidsulykkesforsikring er du kun dækket i din fritid og op til 10 timers erhvervsarbejde om ugen, mens du med en heltidsulykkesforsikring er dækket hele døgnet. Bliv klogere på, hvad det betyder for dig, og hvad du skal vælge.

 

Bliv dækket når du holder fri med en fritids og ulykkesforsikring fra GF Forsikring


Fordele med heltidsulykkesforsikring

  • Dækker pludselige personskader på dig selv
  • Dækker hele døgnet
  • Dækker erhvervsarbejde
  • Dækker risikofyldt bijob (fx brandmand) i op til 10 timer om ugen

Fordele med fritidsulykkesforsikring

  • Dækker pludselige personskader på dig selv
  • Dækker i din fritid
  • Dækker 10 timers erhvervsarbejde om ugen

Hvis du er selvstændig eller ledig, er det ikke muligt at være dækket af en fritidsulykkesforsikring. Det skyldes, at det i praksis er svært at skelne mellem fritid og arbejdstid.

 

Hvorfor vælge heltidsulykkesforsikring?

Kommer du til skade på arbejde, er du dækket af den lovpligtige arbejdsskadeforsikring, men dækningen er ofte lavere end den, du får med en heltidsulykkesforsikring.

Med heltidsulykkesforsikringen er du dækket hele døgnet, også i arbejdstiden, og du kan få erstatning fra både den lovpligtige arbejdsskadeforsikring og din heltidsulykkesforsikring, hvis uheldet er ude i arbejdstiden.

Hvad koster en heltidsulykkesforsikring?

Prisen på en heltidsulykkesforsikring afhænger blandt andet af den forsikringssum, du vælger, og din jobtitel. Du kan vælge en forsikringssum fra 100.000 kr. op til 3.000.000 kr. Har du et stillesiddende kontorarbejde, vil din pris typisk være lavere, end hvis du har et fysisk og mere risikobetonet arbejde.

Beregn din pris

Bliv ringet op


Sørg for at give GF besked ved ændringer

Det er altid vigtigt, at du giver GF besked, hvis der sker større ændringer i dit liv som fx, hvis du skifter bolig, får nyt job, får nye arbejdsopgaver, bliver ledig, går på pension, begynder at køre på motorcykel eller lignende. Det kan nemlig have betydning for den samlede pris på din forsikring. Det gælder, uanset om du har en fritids- eller heltidsulykkesforsikring.

Hvilken forsikring dækker hvornår?

Din ulykkesforsikring dækker, hvis du selv kommer til skade, mens en ansvarsforsikring dækker, hvis du er skyld i, at andre kommer til skade, eller du ødelægger deres ting. Har du svært ved at skelne, hvornår hvilken forsikring dækker, har vi uddybet det nedenfor.

Både en fritidsulykkesforsikring og en heltidsulykkesforsikring dækker skader på dig selv


Ulykkesforsikring
dækker pludselige hændelser, hvor du kommer fysisk til skade. Det kan dække over udgifter til behandling hos en tandlæge, fysioterapeut eller kiropraktor, men det kan også være en kontant erstatning ved varige mén på enten 5, 8 eller 10%.

Vær dog opmærksom på, at hvis du dyrker farlig sport, skal du vælge det som tilvalg til din ulykkesforsikring, før forsikringen dækker.

Se GF's ulykkesforsikring

Indboforsikring dækker de ting, du kan tage med dig, hvis du flytter. Forsikringen dækker også, hvis dit indbo bliver stjålet eller går i stykker. Det betyder også, at det er din indboforsikring, – og ikke ulykkesforsikring – som fx dækker ødelagte briller og høreapparat.

Se GF's indboforsikring

Ansvarsforsikring dækker udgifterne, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller deres ting. Den dækker altså ikke skader på dig selv eller dine ting, og heller ikke skader i forbindelse med erhvervsarbejde.

Læs om ansvarsforsikring 

 

Få del i overskuddet

Hos GF er vi ejet af medlemmerne, og vi skal derfor ikke tjene penge til aktionærer. For dig betyder det, at du med vores overskudsdeling kan vide dig sikker på, at dine forsikringer ikke koster mere end højst nødvendigt.

Har vi overskud et år, trækker vi overskuddet fra prisen det kommende år – det gør, at vi kan forsikre dig om, at du aldrig betaler for meget for dine forsikringer.

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev