Afbestillingsforsikring til rejseforsikring

Afbestillingsforsikring til rejseforsikring

Bliver du forhindret i at rejse, er du altid i sikre hænder med en afbestillingsforsikring. Den sikrer dig nemlig økonomisk, så du kan have ro i maven, hvis der opstår uforudsete ting, inden du rejser.

Her på siden kan du læse mere om alle fordele ved en afbudsforsikring.

Hvad er en afbestillingsforsikring?

Med en afbestillingsforsikring får du dækket dine udgifter til hotel, fly og lignende, hvis der er uforudsete årsager, som gør, at du bliver forhindret i at rejse.

Det kan fx være, hvis du bliver syg eller kommer til skade, bliver opsagt, skilt eller skal til en reeksamen, efter rejsen er bestilt. Derudover dækker forsikringen også, hvis der opstår akut sygdom eller dødsfald i nærmeste familie.

 
Find din afbestillingsforsikring til din rejseforsikring hos GF Forsikring

Hvad dækker en afbestillingsforsikring?

Med en afbestillingsforsikring hos GF får du dækket udgifter til hotel, fly og lignende op til 34.811 kr. (2023) pr. person pr. forsikringsbegivenhed, dog maksimalt 139.243 kr. (2023) for hele husstanden, hvis der er uforudsete årsager, som gør, at du bliver forhindret i at rejse

Det kan blandt andet være, hvis følgende opstår inden afrejse:

✓ Opsigelse

Reeksamen

Skilsmisse eller separation

✓ Dødsfald i nærmeste familie

✓ Komplikationer ved graviditet

✓ Akut sygdom og tilskadekomst

✓ Udenrigsministeriet fraråder afrejse

Husk: Afbestillingsforsikring er et tilvalg til vores rejseforsikring, som giver en god og prisvenlig dækning, der gælder hele året. Årsrejseforsikringen sikrer dig en god pris, uanset om du rejser i Europa eller hele verden.

 

               Få tilbud på rejseforsikring

               læs om rejseforsikring

Fordele med en afbestillingsforsikring

Der er flere fordele ved at have rejseforsikringen hos GF. Vores årsrejseforsikring dækker nemlig hele husstanden, så du kan nyde din ferie med ro i maven, uanset om programmet står på afslapning eller fart og spænding.
Derudover er der følgende fordele, hvis du tilvælger afbestillingsforsikring til din dækning:

 

✓ Dækker hele husstanden

Sikrer dig økonomisk, hvis du bliver forhindret i at rejse

Dækker også ferie i Danmark ved minimum tre overnatninger

✓ Overskudsdeling – GF er ejer af medlemmerne, og derfor får du overskuddet retur, når årets skader er gjort op.

 

                Ring mig op

Få pengene retur, hvis rejseplanerne ændrer sig

Bestiller du din ferie flere måneder i forvejen, kan der nå at ske uforudsete begivenheder i mellemtiden. En af fordelene ved en afbestillingsforsikring er, at du er sikret økonomisk, hvis du bliver forhindret i at rejse.

Derudover er det ofte billigere at bestille en årsrejseforsikring med afbestillingsforsikring end at købe en afbestillingsforsikring til hver enkelt rejse.

Hvem er dækket af afbestillingsforsikringen?

Afbestillingsforsikringen dækker hele husstanden. Den dækker derfor familiemedlemmer, ægtefælle/samlever, hjemmeboende børn eller plejebørn, som er tilmeldt Folkeregisteret på forsikringstagerens helårsadresse.

Hvad koster en afbestillingsforsikring?

Prisen på en rejseforsikring med afbestillingsforsikring er individuel. Det skyldes, at prisen afhænger af, om din rejseforsikring skal dække i Europa (inkl. Tyrkiet) eller i hele verden. Derudover afhænger prisen af, hvor mange personer der bor i din husstand.

Ønsker du en pris på rejse- og afbestillingsforsikring, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere.

 
                Ring mig op

Hvornår skal man senest tegne afbestillingsforsikring?

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at afbestillingsforsikringen skal være købt og trådt i kraft senest otte dage efter, at du har bestilt din rejse – eller at afbestillingsforsikringen er købt senest samtidig med, at du betaler depositum til rejsearrangøren.

Husk dog, at afbestillingsforsikringen ikke dækker, hvis du har fortrudt købet af din rejse eller ikke ønsker at rejse alligevel.

 Afbestillingsforsikring med overskudsdeling

GF er ejet af medlemmerne og skal ikke tjene penge til aktionærer. Derfor kan vi stå fast på, at vores forsikringer ikke skal koste mere end højest nødvendigt. Det er grundidéen bag vores overskudsdeling.

Har vi overskud et år, får du det tilbage i form af billigere forsikringer. Vi trækker nemlig overskuddet fra din pris for det kommende år. Den rabat sikrer, at du ikke kommer til at betale for meget for din forsikringsløsning.

 

Læs mere om overskudsdeling

Afbestillingsforsikringen dækker udgifter til fly, hotel og lignende, hvis du pludselig bliver forhindret i at rejse.

Det kan fx være, hvis du enten bliver syg eller kommer til skade, men afbestillingsforsikringen dækker også, hvis en i den nærmeste familie eller rejseledsager bliver akut syg, kommer til skade eller afgår ved døden.

Afbestillingsforsikringen dækker, når uforudsete hændelser er skyld i, at du er forhindret i at rejse.

Det kan fx være, hvis du bliver syg eller kommer til skade, men det kan også være, hvis du bliver opsagt, skilt eller skal til reeksamen, efter rejsen er bestilt.

Har du booket en ferie i Danmark med mindst 3 overnatninger, er der hjælp at hente, hvis ferien går i vasken.

Du kan nemlig få erstattet ødelagte rejsedøgn, hvis du bliver syg i mere end halvdelen af din ferie. Du kan også få dækket tab af ferie, hvis ferien helt bliver droppet, allerede inden den er begyndt, fordi du er blevet syg eller kommet til skade.

Afbestillingsforsikring er et tilvalg til rejseforsikringen, som giver en ekstra sikkerhed inden afrejse, hvis du bliver forhindret i at rejse.

Det gælder især, hvis rejsen ligger længere ude i fremtiden, hvor det er svært at vide, om rejseplanerne ændrer sig af uforudsete årsager.

Få nyheder fra GF Forsikring

Over 150.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev