Veteranknallert

Elsker du at rode med din veteranknallert i garagen? Eller banker dit hjerte for fællesskabet og nostalgien, når du sammen med andre entusiaster drager ud på landevejene i en smuk kortege af farvestrålende veteranknallerter med mælkekasser fyldt med gear og lir og rævehaler, der blafrer i vinden?

Hvad dækker forsikringen?

Det betyder ikke så meget for os, hvilken type entusiast, du er – vi vil bare gerne hjælpe dig med at passe bedst muligt på din veteranknallert. Derfor kan du i GF tegne en dækning til din veteranknallert, der omfatter både ansvar og kasko. På den måde kan du trygt kan køre foråret i møde med den rigtige dækning til en god pris. 

Ansvar dækker, hvis du kører ind i andre eller andres ting.

Kasko dækker fx, hvis andre kører ind i dig, hvis du vælter, hvis din veteranknallert bliver stjålet, eller hvis din veteranknallert bliver ødelagt i forbindelse med en brand.
Kaskoforsikringen dækker hele året – blot ikke i forbindelse med kørsel i perioden 1. november til 14. marts.

 

Du kan tegne dækningen, hvis:

✓ Du er fyldt 30 år

✓ Du kun bruger din veteranknallert til hobbybrug og ikke som dagligt transportmiddel

✓ Du kun kører på din veteranknallert fra 15. marts til 31. oktober

✓ Din veteranknallert er ældre end 25 år fra første fabrikationsdato af modellen

✓ Din veteranknallert højest har en værdi på 50.000 kr.

Fordelen ved at forsikre din veteranknallert som veteranknallert er, at du dermed kun betaler for det, du har brug for. Dækningen tager nemlig højde for dit behov, dit faktiske brug og din egentlige risiko – ved at se din veteranknallert som den hobbygenstand, den er.

Se også vores veteranforsikring til biler og motorcykler her.

 

Det er nemt at skifte til GF

Det koster ikke noget at skifte til GF. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med skiftet. På den måde kan du nemt og hurtigt få en god dækning, hvor både du og din veteranknallert er i sikre hænder. 

Vil du have et tilbud på en veteranknallert dækning?

Ja tak, ring mig op