Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Sommerhusforsikring til attraktiv pris

Vi har tænkt på det hele
Vores sommerhusforsikring dækker ikke kun dit sommerhus. Har du udhuse som fx et skur eller en carport på grunden, så dækker forsikringen også dem. Og hvis du lejer dit sommerhus ud, får du dækket mistet lejeindtægt i op til 12 måneder, hvis du pga. en skade må holde en pause med udlejningen.

Dækker cykler, både og haveredskaber
Vi anbefaler dig at vælge en indboforsikring til dit sommerhus. Den dækker nemlig også ting og udstyr inde i sommerhuset. Den dækker dog endnu mere end det. Med indboforsikringen får du også dækket cykler, haveredskaber indtil 20 hk., påhængsmotorer indtil 5 hk. og småbåde, kanoer og kajakker med en længde på indtil 5,5 m.

Få rabat og forebyg indbrud og vandskade
Vi belønner dig, hvis du gør en indsats for at forebygge indbrud og vandskader i dit sommerhus. Du får 20 procent i rabat på indbodelen, hvis du installerer en tyverialarm med elektronisk overførsel til bemandet alarmcentral. Og du får 10 procent ekstra i rabat, hvis du installerer et godkendt lækagesikringsanlæg i dit sommerhus for at forebygge vandskader og vandspild.

Sammensæt selv din sommerhusforsikring
Hos os kan du selv sammensætte dækningerne i din sommerhusforsikring. Vi anbefaler disse dækninger som standard:

Bygningsbrand. Dækker fx brand og lynnedslag, men også elskader som fx kortslutning i hårde hvidevarer.

Bygningskasko. Dækker fx storm- og vandskade, hærværk, indbrud og brud på glas og kumme. Indeholder også husejeransvar og retshjælpsforsikring.

Svamp og insekt. Dækker skader fra træødelæggende svampe og insekter.

Tørkedækning. Dækker større skader på dit sommerhus pga. langvarig tørke. Læs mere om tørkedækning.

Indbo med elskade. Dækker fx brandskade, vandskade og indbrud. Vælger du at knytte elskade til indboforsikringen, så er radio, tv og lignende også dækket, fx ved kortslutning.

Har du spørgsmål til vores sommerhusforsikring?
Bliv ringet op af en medarbejder og få svar på din spørgsmål. Prøv også vores beregner og se prisen for en sommerhusforsikring, der dækker dit behov.

Ring mig op

Beregn pris

Ingen gebyrer på elektronisk betaling
Betaler du elektronisk via Betalingsservice, opkræver vi intet gebyr. 


Så nemt flytter du dine forsikringer over til os

Du skal ikke løfte en finger, når du vil skifte forsikring. Vi sørger for at opsige dine nuværende policer og overføre dem til GF. Se hvordan du skifter forsikring til GF

Sommerhusforsikringen samler det bedste fra en husforsikring og en indboforsikring og tilpasser det til dit sommerhus. Du kan selv sammensætte dækningerne, men vi anbefaler brand, bygningskasko, svamp og insekt-dækning og indbo.

Prisen afhænger af flere forskellige ting, men først og fremmest udregner vi prisen på baggrund af de dækninger, du vælger.

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev