Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Motorcykelforsikring med god dækning

Få en motorcykelforsikring, der passer til netop dit behov hos GF. Læs om dine muligheder her.

En motorcykel giver følelsen af frihed og fart. Det er en følelse, der er værd at forsikre, så du hurtigt kan komme ud og køre igen, hvis du skulle få en skade. Hos GF kan du få en motorcykelforsikring, og undgår du skader, er du allerede elitebilist efter to år.

 

 

Vælg den MC-forsikring, der passer til dig

Med en motorcykelforsikring hos GF kan du vælge den dækning, der matcher dit behov. Uanset om du kører hele året eller ej, har vi en MC-forsikring, der passer til dig. Du kan vælge mellem tre forskellige dækninger

  • Lovpligtig ansvarsforsikring: Dækker skader på andre eller deres ting hele året rundt. Ansvarsforsikring til motorcykel er lovpligtig, uanset model og hvor meget du kører om året.
  • Kaskoforsikring med vinterdækning: Dækker skader på andre eller deres ting hele året, samt tyveri af din motorcykel, skader på din motorcykel som følge af brand, eller hvis du kører galt med den. Det er en oplagt motorcykelforsikring til dig, der kører i vinterhalvåret.
  • Kaskoforsikring uden vinterdækning: Fra 1. december til 29. februar dækker MC-forsikringen brand, eksplosion, kortslutning, lynnedslag, røveri, tyveri og hærværk, når motorcyklen står stille. Resten af sæsonen er du dækket ved skader på andre eller deres ting, tyveri, brand, hærværk og hvis du kører galt. Det er en billigere forsikring til dig, der ikke kører om vinteren.

 Motorcykelforsikring ved GF Forsikring

Fordele med MC-forsikring hos GF

  • Prisen ændrer sig ikke ved friskader (fx tyveri af en aflåst motorcykel)
  • Vejhjælp fra SOS International, når du er kaskoforsikret og kører i udlandet
  • Fuld erstatning fra ulykkesforsikringen, hvis du er ulykkesforsikret hos GF og har tilvalgt MC-dækning
  • Billig MC-forsikring med GF's overskudsdeling


Hvad koster en motorcykelforsikring?

Prisen på din motorcykelforsikring afhænger af flere faktorer. Vælger du den lovpligtige ansvarsforsikring, er MC-forsikringen billigere end kaskoforsikring med vinterdækning. Samtidig er en kaskoforsikring uden vinterdækning billigere end med vinterdækning.

Derudover beregner vi blandt andet prisen ud fra motorcyklens alder, type, fabrikat, din anciennitet og antallet af forsikringer hos GF. Ønsker du en nøjagtig pris på en motorcykelforsikring, kan du blive ringet op af en af vores forsikringsrådgivere.

Ja tak, ring mig op

 

Elitebilist efter to år

Når du tegner din motorcykelforsikring hos GF, bliver du tildelt et pristrin fra 1-5. Hvert år du kører skadefrit, rykker du et pristrin op, indtil du havner på pristrin 5, som er det billigste pristrin. Er det din første MC-forsikring, og har du ikke anciennitet fra en bilforsikring, starter du på pristrin 3.

Du rykker et pristrin ned, hvis du får en skade, medmindre der er tale om en friskade. En friskade er fx tyveri af din aflåste motorcykel.

Læs mere om præmietrin, friskade og de andre betingelser for motorcykelforsikringen i vores forsikringsbetingelser her på siden.

Motorcykelforsikring ved GF Forsikring 2 

 

Overfør din anciennitet

Har du bilforsikring hos GF, giver det dig mulighed for en billigere motorcykelforsikring. Det skyldes, at du overfører din anciennitet fra bil- til motorcykelforsikringen, så du kan starte på et billigere prisniveau, når du tegner en forsikring til din motorcykel.

Det samme gælder, hvis du har en bilforsikring hos et andet selskab.


Fuld erstatning fra din ulykkesforsikring

Det sker desværre, at motorcyklister er involveret i ulykker og kommer til skade. Når du har både din motorcykelforsikring og ulykkesforsikring hos GF, hvor du har tilvalgt MC-dækningen, får du fuld erstatning fra ulykkesforsikringen, hvis du kommer til skade.

 

Krav for kaskodækning

Ønsker du kaskodækning på din motorcykel, er der to krav, du skal opfylde. Det er, at du skal være fyldt 30 år, og værdien på din motorcykel må ikke overstige 180.000 kr.

Er du mellem 25 og 30 år, kan du kontakte dit lokale GF-kontor og høre om muligheden for at tegne en motorcykelforsikring hos GF.

 

 

Har du en veteranmotorcykel?

Hvis du har en veteranmotorcykel, tilbyder vi hos GF en skræddersyet veteranforsikring. Derudover bliver du medlem af en særlig forsikringsklub for folk, der ejer et veterankøretøj.

Motorcykelforsikring ved GF Forsikring 3

 

Nemt at anmelde skader

Får du en skade på din motorcykel, er det rart at få den erstattet og repareret hurtigt, så du kan komme på vejen igen. Hos GF kan du nemt din skade på telefon 72 24 42 50.

 

Skift til GF uden at slippe gashåndtaget

Har du din motorcykelforsikring hos et andet selskab, men ønsker at skifte til GF, er det nemt og hurtigt at gøre. Du skal slet ikke løfte en finger, og vi klarer alt papirarbejdet for dig. Det eneste, du skal, er at holde øjnene på vejen og nyde friheden på din motorcykel.

Ja tak, ring mig op

Ja, du skal have en lovpligtig ansvarsforsikring til motorcykel.

Har du en knallert?
Du skal også have en ansvarsforsikring til knallerten.

Vi beregner din pris ud fra flere faktorer som fx motorcyklens alder, type og fabrikat, samt om du ønsker vinterdækning eller kaskoforsikring.

Hos GF Forsikring kan du tegne en veteranforsikring der dækker klassiske køretøjer. GF Veteran beregner prisen ud fra en vurdering af motorcyklen. Forsikringsprisen afhænger fx af motorcyklens stand. Kontakt GF Veteran for at få mere at vide.

Vi udregner din pris ud fra flere forskellige parametre som fx motorcyklens alder og fabrikat, og hvorvidt du ønsker vinterdækning på kaskoforsikringen. 

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev