Landboforsikring til nedlagt landbrug og hobbylandbrug

Livet på landet er dejligt, men en landejendom kræver ofte mere vedligeholdelse end et almindeligt hus. En landejendom kræver også lidt ekstra, når det kommer til forsikringer.

Hos GF Forsikring har vi dog gjort det nemt for dig, hvis du bor på et nedlagt landbrug, som ikke er momsregistreret på dyrehold eller markdrift, eller hvis du har et hobbylandbrug eller et fritidslandbrug med husdyr eller gårdbutik.

Vi har nemlig samlet alt i én løsning, så du kan vælge at sikre alt fra bygninger, indbo og cykler til foder og husdyr.

                 Ring mig op

Hvad dækker en landboforsikring? 

Landboforsikringen er en af vores mest fleksible forsikringer, da den kan sammensættes på flere måder. Det skyldes, at der er forskellige behov på hver eneste landejendom. Alligevel er der mange dækninger, som går igen, uanset hvordan du ønsker at sammensætte din landboforsikring:

Bygninger: Dækker skader på beboelsesbygning og eventuelle øvrige bygninger som udhuse, lader og stalde ved blandt andet brand, storm og vandskader

Indboforsikring: Dækker indbo ved brand, skybrud, tyveri, hærværk eller indbrud

Udbo: Dækker løsøre som maskiner, dyr, redskaber, hø/halm ved blandt andet brand, vandskader og tyveri

Landboansvar: Dækker dit ansvar som hundeejer samt for husdyr, jordforurening, forurening og motoransvar for ikke-indregistrerede motorkøretøjer

 

Til hver dækning findes der forskellige tilvalgsdækninger. På den måde kan du vælge, hvad du ønsker at forsikre samt til hvilke forsikringssummer og selvrisici. 

                 Få et tilbud på landboforsikring

Fordele med landboforsikring hos GF

Med en landboforsikring hos GF Forsikring får du mere end blot en fleksibel totalløsning.

Vores lokale assurandører kommer besøger dig, og sammen sikrer I, at du får den forsikringsløsning, der passer til dine behov.

Læs om medlemskabet hos GF

 

Derudover er der flere medlemsfordele med en landboforsikring hos GF Forsikring 

✓ Fleksibel totalløsning

✓ Personlig og lokal rådgivning

Samlerabat: Med landboforsikring får du automatisk 10 % i rabat. Rabatten gælder også på flere af dine øvrige forsikringer (undtagen bilforsikring, veteranforsikring, motorcykelforsikring, trailer- og campingvognsforsikring)

✓ Medlemsfordele som digital chikane, Læge 365, identitetstyveri og psykisk krise 

Overskudsdeling: Prisen på dine forsikringer bliver kun billigere, da du hvert år får del i overskuddet, når årets skader er gjort op.

Hvad koster en landboforsikring?

Prisen på din landboforsikring afhænger af mange forskellige faktorer.

Det er blandt andet bygningernes størrelse og dækninger, ejendommens beliggenhed, byggeåret, materialer, anvendelse samt forsikringssummer på beboelsesbygning, øvrige bygninger, indbo, udbo og eventuelle tilvalgsdækninger, som har betydning for prisen. 

Har du spørgsmål, du vil have besvaret, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vil vores dygtige, lokale assurandører hellere end gerne hjælpe med at rådgive dig. 

Et nedlagt landbrug er en landejendom, hvor der hverken er markdrift eller dyrehold i et omfang, der kræver momsregistrering.

Dog må der gerne være tale om et hobbylandbrug eller fritidslandbrug. 

En landboforsikring er en fleksibel totalløsning til dig, der bor på et nedlagt landbrug, som ikke er momsregistreret på dyrehold eller markdrift.

Landboforsikringen er sammensat af dækninger til bygninger, indbo, udbo og ansvar. 

Landboforsikringen er til dig, der bor på et nedlagt landbrug, som ikke er momsregistreret på markdrift eller dyrehold, mens landbrugsforsikringen er til dig, der bor på et landbrug og arbejder professionelt som landmand.

GF kan forsikre langt de fleste ejendomme. Kontakt din lokale GF-assurandør, som kan finde den bedste løsning til dig.

Landboforsikringen dækker udbo, men det er ikke en obligatorisk dækning.

Det vil sige, at hvis du har fx maskiner, traktor, rendegraver, ATV, plæneklipper, redskaber og efterspændte maskiner eller husdyr, hø/halm og brændsel, vil der være tale om tilvalgsdækninger til landboforsikringen.  

Hos GF Forsikring har vi gjort det hurtigt og let for dig, hvis du får en skade.

Du kan både anmelde skaden online og få akut hjælp, hvis du har behov for assistance uden for vores normale åbningstider.