Ring til os

+ 45 70 13 80 80

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Knallertforsikring med overskudsdeling

Knallertforsikring

Hos GF kan du tegne en knallertforsikring, der passer til dine behov, og hvor du undgår at betale for meget. Vi har forsikringer til både en stor og lille knallert samt scooter.

 

Knallert og scooter er det samme juridisk

Juridisk set er der ikke forskel på en knallert og en scooter, og dansk lovgivning bruger samlebetegnelsen knallert for begge køretøjer. Derfor er en knallertforsikring også det samme som en scooterforsikring hos GF.

 

Hvad dækker en knallertforsikring?

En knallertforsikring indeholder altid den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker, hvis du forvolder skade på andre eller deres ting. Derudover kan du tilvælge en kaskoforsikring på en stor knallert:

Ansvarsforsikring: Dækker skader på andre personer og deres ting. Forsikringen er lovpligtig til både en lille og stor knallert.

Kaskoforsikring: Kaskoforsikringen dækker skader på og tyveri af din store knallert og inkluderer derudover retshjælpsforsikring og SOS-redningshjælp (Det røde kort).

 

Knallertforsikring med flere fordele

Med en knallertforsikring kan du føle dig mere sikker på din knallert og scooter. Uanset hvilken forsikring du vælger til din knallert eller scooter, får du følgende fordele hos GF:

  • Overskudsdeling: GF er ejet af medlemmerne, og derfor deler vi overskuddet med dig
  • Du skal ikke betale selvrisiko, hvis du kun får brug for din ansvarsforsikring
  • Prisen på knallertforsikringen stiger ikke, hvis du får en skade

 

Forskellen på lille og stor knallert

Knallerter inddeles i to typer alt efter, hvor hurtigt de kan køre. Det skal du være opmærksom på, når du tegner forsikring:

Lille knallert: Kan maksimalt køre 30 km/t og kræver knallertkørekort. En lille knallert kaldes også en knallert 30 eller almindelig knallert, og den er forsynet med en gul nummerplade, hvis den er indregistreret første gang efter 1/6 2006 - bortset fra invalide-knallerter, som ikke har plader på.

Stor knallert: Kan maksimalt køre 45 km/t og kræver et kørekort til en bil eller motorcykel, og den er forsynet med en hvid nummerplade. En stor knallert kaldes også en knallert 45 eller EU-knallert.

Scootere følger de samme retningslinjer som den tilsvarende knallerttype. Hvad koster en knallertforsikring? Hos GF kan du tegne en knallertforsikring på både knallert 30 og knallert 45, og prisen på forsikringen er forskellig på de to knallerttyper. Er du interesseret i en nøjagtig pris på en ansvars- eller kaskoforsikring til din knallert, kan du blive ringet op af en af vores rådgivere:

Ring mig op

 

Vær i sikre hænder

Har du en stor knallert, kan du tegne kaskoforsikring på knallerten. Med kaskoforsikring er din knallert dækket, hvis uheldet er ude, og din knallert bliver stjålet eller får en skade. I de tilfælde er det betryggende at vide, at du er i sikre hænder med en kaskoforsikring.

 

Spar 10 % med samlerabat

Ved at samle knallertforsikringen og mindst to andre af dine forsikringer hos GF, kan du opnå samlerabat, så du sparer 10 % på dine forsikringer. Udover den økonomiske gevinst er det også mere overskueligt for dig, når du har dine forsikringer samlet ved det samme forsikringsselskab.

Du kan let og hurtigt samle dine forsikringer hos GF, og vi klarer alt papirarbejdet for dig.

 

Husk dit forsikringsbevis

Har du købt en fabriksny, lille knallert før 1. juli 2006, er den ikke registreringspligtig og har derfor ikke en nummerplade. I det tilfælde skal du altid have dit forsikringsbevis på dig, når du kører på knallerten. På den måde kan du bevise, at du har den lovpligtige ansvarsforsikring på knallerten.

Har du købt knallerten efter 1. juli 2006, er den forsynet med en nummerplade, og så er det ikke nødvendigt, at du kører med forsikringsbeviset. Politiet kan tjekke, om du har forsikret knallerten via nummerpladen. En stor knallert er desuden registreringspligtig og har en nummerplade.

Har du spørgsmål til knallertforsikringen, kan du kontakte GF Forsikring på tlf. 70 13 80 80. Vi har åbent alle hverdage fra 8.30-16.00. Vil du kontakte os uden for vores åbningstider, kan du sende os en e-mail på gf@gfforsikring.dk.

Ja, du skal have en lovpligtig ansvarsforsikring til knallert.

Vi udregner din pris ud fra flere forskellige faktorer. Vi tager blandt andet hensyn til knallertens fabrikat, alder og type. Vi kan både forsikre en 30 og en 45 knallert, og prisen vil være forskellig.

Vi beregner prisen ud fra blandt andet fabrikat, alder og type. Til en 45-knallert kan du også købe en kaskoforsikring med retshjælp. 

Du kan købe en kaskoforsikring til en 45-knallert. Den dækker fx tyveri samt brand- og parkeringsskader. Prisen afhænger blandt af knallertens fabrikat, alder og type.

Få nyheder fra GF Forsikring

124.000 danskere får allerede nyhedsbrev fra os.
Vil du også være med?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev